Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Набор для творчества яйцо-сюрприз единорог 24 предмета Unicorn WOW Box большой отличный подарок для девочек Фиолетовый

Оценка пользователей 4.62/5
  • Інна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Трохи побиті деталі були в середині. Але загалом дитині сподобалось.

• Анастасия Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Купувала на подарунок, тому про вміст нічого сказати не можу, але сам товар прийшов дуже швидко. Виглядає Вау! Думаю дівчинці сподобався

• Продавец  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Купувала на подарунок , дівчинці 5 років .
    Набір чудовий. Прийшов на пошту швидко. Якісно запаковано .

Достоинства:
    Швидка доставка, якісно запаковано
    Недостатки:
    Завищена порівняльна ціна
    • Продавец  LikePrix

• Ірина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Цікавий набір! Дитині дуже сподобалося! Швидка досавка та операивна онлайн комунікація від продавця! Задоволена покупкою! Дякую!

• Александр Ш***

Все ок

• Валентина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Дякую за швидку доставку! Багато цікавого в яйці - і ліпити, і малювати, і тд.

• Ірина К***

Купа емоцій у дитини!!!
    Брала на д.р. хресниці 8 рочків
    Доставка швидка, все оперативно

• Олена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Багато різних розвиваючих іграшок. Дитині сподобалося.

Недостатки:
    Хотілося ще більше якісних іграшок
    • Продавец  LikePrix

• Сергій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Отримав пошкоджений товар. Видно, що погане пакування , в коробці відсутня додаткова бумаги чи картон (один маленький кусок).
    Продавець не запропонував нічого для вирішення питання.
    Якість товару 0
    Пакування 0
    Підтримка 0

Дуже негативний досвід.
    Нікому не порекомендую даного продавця.

Достоинства:
    Їх немає
    Недостатки:
    Якість товару 0
    Пакування 0
    Підтримка 0
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора. Вибачте за незручності які Вам створили. Товар був спакований якісно ( не "один маленький кусок" а більше додаткового картону). Потрібно було перевірити товар на пошті та відмовитися від нього якщо нова пошта пошкодила товар при транспортуванні, тим більше був накладний платіж. У вайбері Ви написали що товар перевірите всередині після того як яйце відкриють! Відписали Вам одразу як тільки ви нам написали у вайбері! Гарного та спокійного Вам вечора)

• Сергей Х***

Все отримав ) дякую )

• Андрей

Все супер, дякую!

• Елена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Чудовий набір, гарно виглядає. Швидка доставка. Приємне спілкування з продавцем. Рекомендую цей магазин.

Достоинства:
    Якісний товар

• Эльмира И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Набір чудовий. Дитина задоволена. Швидко відправили.