- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: XL. Цвет: Красный
Все понравилось.
- Продавец Lovelitta
Дякуємо,що поділились враженнями про даний товар! Ваш відгук допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір
- Руслана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: XL. Цвет: Красный
Задоволена все прийшло по розміру,пристрасний колір,приємна на дотик тканина,за свої гроші чудовий мережевний комплект,якісна тканина та чудовий сервіс, дуже зручно що є післяоплата саме такого товару))
- Достоинства:
- Хороша якість, приємний матеріал,привабливий колір
- Продавец Lovelitta
Дякуємо за відгук! Ми впевнені, що ваш досвід допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір!.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: XL. Цвет: Красный
Продавець забрав товар, та повернув гроші.
- Достоинства:
- Вигляд
- Недостатки:
- Не відповідає розміру
- Продавец Lovelitta
Нам прикро, що у Вас склалися такі враження про даний виріб. Ми завжди йдемо на зустріч покупцям і здійснили повернення коштів за цей виріб, який по певним показникам Вам не підійшов.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: XL. Цвет: Красный
Сорочка можливо і не погана, але прийшла якась маленька зовсім не того розміру, щей з браком. Продавець на смс не відповідає
- Достоинства:
- Вигляд
- Недостатки:
- Невідповідність
- Юля М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: XL. Цвет: Красный
Супер всім рекомендую мені сподобалося..
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Продавец Lovelitta
- Анастасія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: M. Цвет: Красный
Пеньюар мне очень понравился, пришел очень вовремя, размер подошёл, цвет тоже, очень хорошо сочетается с чулками. Спасибо.
- Достоинства:
- Красиво сидит на фигуре
Соответствие размерной сетке
Соответствует