- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Усим задоволена.Рекомендую
- Достоинства:
- Контейнери якісні.Добре закривається кришка.Зручні.
- Продавец opsale
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Зручні, щільно закриваються. Щільний пластик
- Достоинства:
- Багато контейнерів, можна всю шухляду в одному стилі запакувати.
- Недостатки:
- Одразу після відкриття був сильний запах пластику, після ополіскування і провітрювання зник
- Продавец opsale
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Придбали два комплекти. Контейнери дійсно якісні, із зручними кришками. Маленькі та середні дозволяють компактно зберігати сипучі продукти, які видно (на відміну від упаковок із крупами, пастою, які місяцями можуть ховатись). Для великих - потрібно мати відповідну висоту полиць. Мінус лише один - великий набір, а хочеться мати можливість докупити окремі контейнери найбільш зручного розміру )
- Олексій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
контейнери супер, мама задоволена, спочатку трошки важко закриваються, але наступні рази вже все ок
- Анастасия В***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Дуже гарні контейнери, гарний пластик , кришки добре працюють. Рекомендосьон для тих хто любить щоб був порядок
- Достоинства:
- Качество
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою, приємного користування. Гарного дня!
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Швидко доставили, все як в описі
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Доставили швидко. Контейнери на вигляд якісні та міцні. Дуже сподобалися.
- Достоинства:
- Якісні та міцні.
- Анна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Контейнери виглядають міцними і надійними, кришки прилягають і тримаються добре, ємності доволі місткі. Сподіваюсь, прослужать довго
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою
- Ганна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Три контейнера зламані.
- Продавец opsale
Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Нам менеджер зв'яжеться з Вами для вирішення ситуації.
- Челуснов С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Дружина в захваті
- Достоинства:
- Недостатки:
- Невияв
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Чудові контейнери, мені найголовніше щоб були герметичні, бо в кухні була раніше дуже висока вологість, два взяла для порошку в ванну. Все чудово, герметично, дуже задоволена. Дякую
- Танька В***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Все прийшло нормально, не вистачає 8 кришок, 1 банка трішки надщербоена
- Достоинства:
- Міцні
- Недостатки:
- Однині контейнер прийшов надщерблений, не хватає 8 кришок є тільки 6
- Єгор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
якісні контейнери, різноманітні
- Достоинства:
- якісні контейнери, різноманітні
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Перед этим уже имела такой набор, потому что подарили на день рождения, но мне всегда мало контейнеров, и вот листая розетку я увидела этот набор и сразу его заказала) Точно такой же набор как мне дарили, качество просто супер. Без плохих запахов, классно закрываются!
- Достоинства:
- Крутые качественные контейнеры
- Продавец opsale
Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!
- Антон Т***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Хороші контейнери, міцні. Купував на подарунок для жінки, вона задоволена. Рекомендую!
- Продавец opsale
Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.
- Діна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Контейнери бомбезні. Уже давно хотіла навести лад на кухні і ось рішилась. Довго шукала набір, який би мені підійшов і попала на ці. Пластик твердий та міцний, не смердить(у дешевих він просто до тошноти смердючий), кришка сідає плотно. На поличку помістились ідеально. Тепер нарешті чистота і порядок, та і мій внутрішній перфекціоніст радіє). Рекомендую!
- Достоинства:
- Якісні
- Продавец opsale
- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Не мають запаху, міцні, щільні кришки, дуже економлять місце. Сподобалися
- Достоинства:
- Не мають запаху, міцні, щільні кришки, дуже економлять місце
- Недостатки:
- Не виявили
- Продавец opsale
- Нам-Михайло Н***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Хорошие контейнеры. Наклейки и фломастер в комплекте
- Кристина К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Дуже добрі бокси і Щільні кришки! Дякую!
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Класні контейнери, закриваються герметично та надійно. До цього купував дешеві аналоги, і вони дуже швидко ламались. Тому вирішив купити дорожчі і натрапив на ці і дуже радий цьому. Пластик якісний, запахів поганих не має. Можна зберігати як і в холодильнику так і просто на поличці.
- Достоинства:
- Якісні та гарні контейнери
- Продавец opsale
Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Набір просто супер. Довго вагалась чи варто брати. Варто
Набір виготовлений з якісного матеріалу, немістить сторонніх запахів.- Достоинства:
- Ціна якість
- Тетяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Дуже якісні, хороші контейнери, Зручно зберігати різні крупи, як в холодильнику так і просто в шкафчику. Пластик якісний, закриваються міцно. Дуже сподобалось, що в комплекті йдуть наклейки на яких можна підписати контейнер.
- Достоинства:
- Гарний якісний набір контейнерів
- Продавец opsale