- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: I LOVE EAT
Прислали не тот продукт. Какая-то крашеная уксусная штука судя по составу. Вроде на вкус и качественный, но это точно не рисовы уксус как по составу так и по названию. По остальным продуктам в заказе претензий нет, все качественные
- Достоинства:
- Не тот продукт
- Недостатки:
- Не рисовый уксус
- Артём С***Отзыв от покупателя. Продавец: I LOVE EAT
Все добре
- Пироженко А***Отзыв от покупателя. Продавец: I LOVE EAT
Все чудово.
Доставка швидка,упаковка якісна везла в чемодані аж в Швецію і хоть би що)))Суші ще не робила за смак не можу нічого сказати)- Достоинства:
- Швидко,якісно
- Олексій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: I LOVE EAT
Цей продукт, на жаль, ніякий не "рисовий" оцет - в розумінні традиційного інгредієнту азійської кухні. Безпосередньо рисовий оцет тут, можливо, й присутній як складник, але в дуже незначній пропорції. Висновок: продавець вводить споживача в оману, маскуючи свій продукт під назвою, яка асоціюється з зовсім іншими очікуваннями. І ціна тут ні до чого - ми не купуємо таврію замість мерседеса тільки тому, що в неї теж чотири колеса.
- Достоинства:
- не виявлено
- Недостатки:
- Процентний вміст складників на етикетці відсутній
- Володимир 3***Отзыв от покупателя. Продавец: I LOVE EAT
Чудовий рисовий оцет. Смак суші виходить збалансованим. Рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Александра А***Отзыв от покупателя. Продавец: I LOVE EAT
Все отлично доставили. Быстро, свежий товар, ролы с ним получаются на ура. Рекомендую сам магазин данной продукции
Дякуємо за замовлення
- Юрий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: I LOVE EAT
Якісний товар. Раджу)
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: I LOVE EAT
Рисовий оцет відмінної якості! Має приємний, ніжний смак з легкою кислинкою, який чудово підходить для приготування суші-рису та інших азійських страв. Не перебиває смак продуктів, а гармонійно доповнює їх. Рекомендую!
Дякуємо за відгук
- Дмитрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: I LOVE EAT
Це не рисовий оцет.
Розчин звичайного оцту з цукру- Достоинства:
- Недостатки:
- Смак й запах звичайного оцту з цукром
- Продавец I LOVE EAT
Добрий день у складі вказано рисовий оцет,всім подобається,мабуть у вас специфічні вподобання…
- Дмитрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: I LOVE EAT
Все згідно опису
Дякуємо за відгук
- Светлана Е***Отзыв от покупателя. Продавец: I LOVE EAT
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: I LOVE EAT
Все чудово! Продукти свіжі, упаковка акуратна, доставка швидка. Будемо замовляти ще
Будемо раді допомогти