Отзывы покупателей о Сковорода глубокая Ringel Herbal RG-1101-22-h-L 22 см 4505549

Оценка пользователей 3.5/5
  • Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Best Lucky Star. Диаметр: 22

Вищий бал

• Ирина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22

була дуже задоволена сковородою, але після 3х місяців використання відломилася ручка

• Оксана

В мене теж така ситуація:( Сковорідка серії песто. Чудова, зручна. Але ручка відпала через 3 місяці. Як полагодити - невідомо. Здається, вона просто приклеєна.

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Мала бути рінгель коріандр але два рази замовляв то з дефектом приходила, тоиу замовив цю рінгель хербал. Задоволений

Достоинства:
    Не пригоряє
    Недостатки:
    Не виявив

Дуже вдячні за відгук! І прояснимо, що там могли бути за дефекти по Коріандру - нам таких сигналів не поступало. Приємного користування продукцією RINGEL!

• Жадан А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Сковорода добротна, поки нова, звісно). Ringel, приверніть увагу до якості кришки, нібито з іншої сковороди зняли.

Достоинства:
    Товщина дна, висота
    Недостатки:
    Кришка, центр дна вищий за края
    • Александр

Почему вы не допускаете мысли, что раз многие указывают у разных брендах на выпуклое дно, что так и должно быть. Может производитель так делает чтобы масло растекалось именно по краям. Это же на новой так. Значит так и должно быть. Я так думаю.

• Лариса С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22

задоволена сковорідкою на всі 100%. Смаження, тушкування без проблем. Кришка добре прилягає. Об'єм мене повністю задовільняє. Добре підходить для тушкування овочів і м'яса.

Достоинства:
    Легке, чудове смаження навіть без масла.
    Недостатки:
    Не має.

Дуже вдячні за відгук та такий позитивний зворотній зв'язок! Приємного користування продукцією RINGEL!

• Владимир Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Після попередніх відгуків ретельно перевіряли. Замовили доставку сковорідки діаметром 26 см у відділ "Розетки", все ціле.
    Пробували тушкувати овочі - нічого не при горіло, олії зовсім трошки.

Достоинства:
    Не пригорає.
    Недостатки:
    Трошки тяжка

Дуже вдячні за зворотній зв'язок! Те, що тяжка, то це через потовщений алюміній - дуже добре і для приготування, і для тривалості експлуатації. Приємного користування продукцією RINGEL!

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Коли забирали, то не перевірили цілісність, сковорідка була в упаковці, а також обмотана багатошарово стрейч плівковою. Не розпакували, бо мали велике замовлення, плюс було дуже багато людей, нас пришвидчили працівники, тому у більшості перевірили тільки кількість і наявність всього замовленого товару.
    Так як не було потреби у використанні, то не одразу розібрали все замовлення. Зараз коли відкрили, то виявили що ручка кришки (пластмаса зелена) повністю побита і роздроблена, тепер зрозуміло чому так запакували, щоб точно не побачити при отриманні.

Достоинства:
    Не користувалися ще
    Недостатки:
    Не справна кришка

Доброго дня! Нам дуже прикро, що сталася така ситуація. На жаль, немає фото, але скоріш за все така ситуація - питання транспортування. Просимо звернутися до служби підтримки Розетки. Сподіваємось, що Ваше питання буде вирішено якнайшвидше!

• Александр

Ерунду какую то пишете( Хорошо упаковали, "чтобы не увидели повреждения" на товаре? Свою вину перекладываете на других! Не верю что работник пункта выдачи будет кого-то торопить, зная скандальную натуру большинства покупателей. Вместо Спасибо за хорошо упакованный товар, несете ахиненю( А кто Вам дома мешал снять распаковку товара на видео, хоть и через год? Есть видео распаковки? Значит вранье( Детей из роддома тоже не глядя забираете?

• Алексей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22

Сьогодні отримав замовлення, при розгляді в точці видачі, на Новій пошті дефектів не виявлено, лише коли розібрав з упаковки було зрозуміло що сама сковорідка зігнута по формі, деформована. Кришка не вкладається на саму сковорідку, не закриваеться. Так як гарантійного талону не було з товаром, то тепер й не знаю як зробити повернення.

Недостатки:
    Не відповідає якості. Деформована
    • Лариса Ш***

Якщо не вдасться повернути, можу дати пораду, бо сама придбала таку " криву" сковорідку, не тут, в Європі, бо навіть не могла подумати, що таке можливе. Кривизна випрямляється просто руками, якщо прикласти деякі зусилля. Спробуйте, в мене вийшло, кришка тепер лежить, як і потрібно.