- Єрмак І***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет ремешка: Розовый
Неправильно рахує кроки.
- Продавец Klever
Добрий день. Так як він як і більшість фітнес-браслет реагує на коливання руки і так рахує ваші кроки. Зверніть увагу саме на активність руки при ходьбі.
- Євгеній К***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет ремешка: Красный
- Недостатки:
- Некорректно считает шаги
- Продавец Klever
Добрий день. Ми працюємо без обов'язкової передоплати. Одержувач завжди має повну можливість оглянути і перевірити товар перед підтвердженням його отримання. Можливо для ваших цілей потрібно більш дорожчий пристрій. Наш магазин надає гарантійне обслуговування. Пристрій можна замінити або повернути кошти.
- Євгеній К***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет ремешка: Желтый
Во время отсутствия движения считаются хаотично шаги. Приобретали часы именно целью информации касательно количества шагов/километров в день.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Некорректно работает шагомер.
- Продавец Klever
- Диана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет ремешка: Розовый
Якась підробка,яка не працює, немає блютузу, я зовсім не рекомендую це купувати
- Достоинства:
- Недостатки:
- Немає блютузу, неможливо користуватися
- Продавец Klever
Доброго дня.
Ніде в описі товару не зазначено, що це Сяомі, Епл, чи будь який інший відомий бренд.
Ціна товару ринкова, цілих 210 гривень, та не імітує вартість "відомих" брендів.
Тобто ми, як магазин, ніяким чином не хотіли нікого обдурити, а обслужити намагалися якнайкраще.
Тому відгук вважаємо недійсним.
Товар не є підробкою, повністю відповідає опису.