Отзывы покупателей о Корм для собак JosiDog Economy 15 кг від Josera

Оценка пользователей 4.58/5
  • AI аналіз відгуків
    144 відгуки:  80% позитивних, 12% нейтральних, 8% негативних.
    Користувачі здебільшого позитивно оцінюють цей корм для собак, відзначаючи хороше співвідношення ціни та якості, задоволення улюбленців і зручність доставки. Водночас трапляються скарги на те, що іноді корм має неприємний запах або змінює якість від партії до партії, а окремим собакам він не підійшов. Велика кількість постійних покупців, що замовляють корм тривалий час, свідчить про його прийнятний рівень якості для свого класу.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Отзывы про товар продавца Petfood with Passion
  • Тарас Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petfood with Passion. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг

Гарний корм. Швидко зв'язались. Безкоштовна доставка кур'єром.

Достоинства:
    Все супер
    • Продавец  Petfood with Passion

Дякуємо за довіру. Приємно знати, що все пройшло комфортно та без зайвих клопотів.

• Ольга Ч***

Все супер. Швидка доставка.

Дякуємо за Ваш відгук!
      Раді чути, що все сподобалося та доставка була швидкою. Дякуємо за довіру — будемо раді Вашим наступним замовленням!

• Оксана П***

Все добре

Дякуємо за Ваш відгук!
      Раді чути, що все добре і корм JosiDog Economy підійшов. Нехай Ваш улюбленець буде здоровим і задоволеним.
      Завжди будемо раді новим замовленням!

• Катерина П***

Непоганий корм , але більш не візьму ,

• Продавец  Petfood with Passion

Дякуємо, що поділилися своєю думкою!

Шкода чути, що JosiDog Economy цього разу не повністю виправдав ваші очікування. Ми завжди відкриті до зворотного зв’язку — якщо підкажете, що саме не підійшло, із радістю допоможемо підібрати інший варіант, який більше сподобається вашому улюбленцю.

• Інна Т***

Швидко доставили товар. Буду користуватися і надалі.

Достоинства:
    Безкоштовна доставка.
    • Продавец  Petfood with Passion

Дякуємо за ваш відгук
      Раді, що доставка була швидкою та зручною для Вас.
      Будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів і надалі

• Ігор Л***

Швидко, якісно упаковано, безкоштовно доставка.

• Продавец  Petfood with Passion

Щиро дякуємо за позитивний відгук!
      Приємно знати, що Ви залишилися задоволені сервісом і доставкою.

• Наталия С***

Корм.супер навіть їла кішка...(:-)

Дякуємо за відгук!

Раді чути, що вашому улюбленцю сподобався корм JosiDog Economy.

Проте радимо не давати його кішці — цей корм розроблений спеціально для собак і не містить усього необхідного для збалансованого харчування котів.
      Для кішки краще обрати один із кормів JosiCat — вони мають оптимальний склад саме для котячих потреб.

• Елена Ш***

так себе - больше похож на прессованный хлеб.

дешева рыбка - погана юшка, но, за такие деньги норм

• Продавец  Petfood with Passion

Дякуємо за відгук! Нам важливо знати думку кожного клієнта. Раді, що корм загалом відповідає співвідношенню ціна–якість

• Вікторія К***

Корм,прийшов швидко, незважаючи на відстань. Відкривши мішок, свіжий,фракція зручна. Собаки з'їли порцію з задоволенням

Достоинства:
    Зручна фракція корму,на вигляд свіжий. Собаки з'їли з задоволенням

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за такий детальний і приємний відгук! Дуже раді, що корм сподобався Вашим улюбленцям і Ви залишилися задоволені якістю та доставкою.
      Нехай собаки завжди їдять із задоволенням і будуть здоровими разом із Josera!

• Оксана Г***

Корм сподобався нашому питомцю

Достоинства:
    Дуже швидка доставка. В подарунок продавець поклав ще і смаколик, приємно вражені. Дякуємо
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Petfood with Passion

Щиро дякуємо за відгук!
      Нам дуже приємно, що Ваш улюбленець залишився задоволений кормом, а бонус став приємною несподіванкою. Завжди раді бачити Вас серед наших клієнтів!

• Наталка Ш***

Алабаю підійшов!Вже беру не вперше!Окремо Дякую продавцю за смаколики в подарунок!

Достоинства:
    Немає неприємного запаху!
    • Продавец  Petfood with Passion

Щиро дякуємо за довіру та теплий відгук!
      Раді чути, що корм підійшов Вашому алабаю й смакує. А ще приємніше знати, що маленький подарунок приніс радість!
      Нехай улюбленець буде здоровим, активним і завжди з хорошим апетитом.

• Аліна С***

Беру вперше, тому тільки загальні враження.
    Не воняє, свіжий (04.2025 дата виготовлення), собаки захрумтіли вмить, як далі будуть їсти і реакції організму - доповню згодом.
    Замовила в суботу, у середу отримала. Безкоштовна доставка кур'єром.
    Гарно запаковано, ще й подарунок поклали - упаковка смаколиків.
    Дякую

Достоинства:
    В описі
    Недостатки:
    Упаковку можна було б з застібкою зробити. Розумію, що економ-варіант, та все ж таки
    • Продавец  Petfood with Passion

Дуже дякуємо за довіру та відгук!
      Раді, що корм сподобався хвостикам, а доставка та сервіс залишили приємне враження. Приємно знати, що наш маленький сюрприз теж став у пригоді.
      Нехай улюбленці смакують із задоволенням!

Щодо зберігання — радимо пересипати корм у герметичний контейнер або використовувати спеціальні кліпси для пакета, щоб зберегти свіжість та аромат корму якнайдовше.

• Віктор К***

Оперативно)

• Продавец  Petfood with Passion

Дякуємо за високу оцінку та відгук!
      Раді, що змогли оперативно виконати Ваше замовлення — для нас це важливо. Нехай JosiDog Economy приносить користь Вашому улюбленцю. Працюємо для того, щоб Ваш досвід покупок був комфортним, а чотирилапі — задоволеними.

• Володимир Л***

Достоинства:
    Зворотній зв'язок з магазином.
  • Володимир Л***

Цього разу максимально не задоволені кормом.розпакували мішок та одразу побачили що колір якийсь не такий.він був як сухий чорний хліб.всі попередні замовлення були іншого кольору більш жовтий та гранули жирненькі.а цього разу просто сухий хліб.

Достоинства:
    Недостатки:
    Прийшов не такої якості як завжди
    • Володимир Л***

Сьогодні продавець зв'язався зі мною.Вибачився,пояснив що дійсно перевірили і так була така проблема.Відправили мені інший корм безкоштовно та з безкоштовною доставкою.Велике дякую магазину за вирішення питання.Раджу купувати у цьому магазині.

• Алла Г***

Дякую від моїх гавочок, їдять на ура

Достоинства:
    Ціна, доставка під дім
    • Продавец  Petfood with Passion

Щиро дякуємо за відгук! Ми раді, що корм припав до смаку Вашим улюбленцям.

• Валентина С***

Все отлично получили и качество ок

• Продавец  Petfood with Passion

Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені придбаним кормом JosiDog Economy. Якість нашої продукції є одним із головних пріоритетів, тому ми завжди прагнемо забезпечити найкращі стандарти.

• Юрий З***

Отличный корм

• Продавец  Petfood with Passion

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що улюбленець залишився задоволений нашим кормом. Турбота про здоров'я та щастя чотирилапих друзів – наш головний пріоритет.

• Алеся Д***

Так получилось, что с Josera festival перевела пса на josi. Кушает ,нравится .
    Ответили и отправили быстро , спасибо огромное . Ещё раз подарок вложили. Все как в описании!

Достоинства:
    Пёс кушает ,цена приятная
    • Продавец  Petfood with Passion

Дякуємо з відгук! Ми дуже цінуємо Вашу довіру! Раді, що Ви обрали саме нашу продукцію.

• Віктор К***
    • Продавец  Petfood with Passion

Дуже дякуємо за високу оцінку. Нам дуже приємно, що Ви обираєте нас. Працюємо для наших чотирилапих із любов'ю, щоб вони завжди отримували тільки найкраще.

• Віра Л***

Дякую за швидку відправку,і за приємну несподіванку у подарунок-фрізьбі!

Достоинства:
    Ціна і якість
    • Продавец  Petfood with Passion

Дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно знати, що Вашому пухнастику сподобався наш подарунок. Ми завжди тут, щоб допомогти вибрати найкраще для Ваших улюбленців.

• Антоніна К***

Щиро дякуємо продавцю. Швидка безкоштовна доставка у відділення. Наш Самоєдік їсть задоволенням. Ще і подаруночки приємні. Замовляємо в друге.

Достоинства:
    Все СУПЕР.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Petfood with Passion

Дякуємо за Ваш позитивний відгук! Чудово, що корм підійшов Вашому вихованцю!

• Тетяна Ш***

Щиро вдячна продавцю. Все прекрасно: гарний корм, швидка, бещкоштовна доставка додому, ще і поиємні подаруночки.

• Продавец  Petfood with Passion

Вітання! Раді що Вашому улюбленцю все сподобалось. Насолоджуйтесь та дякуємо за відгук!

• Віктория

Беру уже не перший раз. Подобається, собаки їдять.

• Продавец  Petfood with Passion

Щиро дякуємо за відгук! Ми раді, що корм припав до смаку Вашим улюбленцям.

• Юрий З***

Гарний корм.Собака їсть із задоволенням!Також продавець поклав подарунок!(Безкоштовно!)

• Продавец  Petfood with Passion

Раді чути, що корм прийшовся до смаку Вашому пухнастику! Для нас дуже важливо, щоб Ваш улюбленець був задоволений. Дякуємо за довіру, завжди готові допомогти Вам із найкращими продуктами для Ваших улюбленців.

• Володимир Л***

Продавець зв'язався та відправив одразу .товаром задоволений! Дякую Вам за безкоштовну доставку та подарунок для песика))

Достоинства:
    Якість,безкоштовна доставка, подарунок!!!
    • Продавец  Petfood with Passion

Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Робимо усе для того, аби наші клієнти були задоволені продукцією та якістю обслуговування.

• Анастасія Р***

все суперово! ще і доставка безкоштовна, ну бусечкі взагалі)

Достоинства:
    Гарний корм, беремо в друге)
    Недостатки:
    не бачу такого
    • Продавец  Petfood with Passion

Раді чути, що корм прийшовся до смаку Вашому пухнастику! Дякуємо за довіру, завжди готові допомогти Вам із найкращими продуктами для Ваших улюбленців.

• Артур Л***

Швидка та чітка робота! Приємне спілкування))

• Продавец  Petfood with Passion

Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Нам дуже приємно, що Ви обираєте нас. Працюємо для наших чотирилапих із любов'ю, щоб вони завжди отримували тільки найкраще.

• Наталя Ш***

Відмінний корм для нашої спаніельки. Мали проблему з вагою, бо трошки
    розбалували нашу дівчинку ) Корм
    чудово допомагає тримати вагу в нормі. Рекомендую!

Достоинства:
    Ціна, якість
    • Продавец  Petfood with Passion

• Наталья В***

Замовляю другий раз. Корм кур'єрська доставка-чудово! Ще й іграшку поклали в подарунок! Дякую!

Достоинства:
    Якість, ціна, доставка, подаруночек.

• Ігор К***

Товар-якість !!
    Не очікуваний, приємний подарунок!!!
    Всі пухнасті задоволені !

Достоинства:
    Швидко звʼязалися, швидко відправили ! Гарно запаковано , і дуже приємний подарунок ! Задоволені всі на 1000% буду замовляти ще і ще !

• Наталья В***

Вдячна за оперативність і якість.Алабай їсть із задоволенням.Коти допомагають.

Достоинства:
    Подобається алабаю та котам, ще й доставка кур'єром!

• Галина Т***

Спасибо продавцу за качественное обслуживание.

Достоинства:
    Оперативность,цена и бесплатная курьерская доставка. Рекомендую.
    Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  Petfood with Passion

Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Нам дуже приємно, що Ви обираєте нас. Працюємо для наших чотирилапих із любов'ю, щоб вони завжди отримували тільки найкраще !

• Зорина А***

Отличное обслуживание, актуальная цена, качеством товара довольны, порадовала бесплатная курьерская доставка.Рекомендую!

Достоинства:
    Цена/качество
    • Продавец  Petfood with Passion

Дякуємо за Ваш позитивний відгук!
      Тримаємось разом, допомагаємо нашим близьким та чотирилапим друзям!
      Бережіть себе!
      Все буде Україна

• Дарія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг

Задоволені!

• Продавец  StarLight

• Ісаченко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг

Непоганий корм, собаки їдять

Достоинства:
    Не дорогий

Дякуємо за відгук!

Раді, що JosiDog Economy підійшов Вашим собакам і вони їдять його із задоволенням. Це дійсно хороший варіант за доступною ціною для щоденного годування.