Отзывы покупателей о Светодиодная гирлянда нить 35м 500 LED тепло-белого цвета со вспышками холодно-белого цвета ТМ Blachere (Франция)

• Віталій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Длина провода с лампами: 35. Количество источников света: 500. Цвет свечения: Холодный белый

Дуже гарна

• Продавец  Joy Point

Дякуємо, пане Віталію, за ваш відгук і високу оцінку.

Раді, що гірлянда вам сподобалась і виправдала очікування. Продукція Blachere дійсно відома своєю якістю, яскравістю та надійною роботою як у приміщенні, так і на вулиці, тож приємно знати, що ви залишилися задоволені покупкою.

Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину. Бажаємо, щоб гірлянда довго тішила вас і створювала святковий настрій.

З повагою,
      Команда JoyPoint

• Алина

Замовляю тут не перший рік !Дуже задоволена сервісом та якістю товару!

• Продавец  Lihtarnya

Дякуємо за відгук, Аліно! Приємного користування!

• Анастасия Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Длина провода с лампами: 35. Количество источников света: 500. Цвет свечения: Белый

Просто казковий вигляд з цією гірляндою)
    Дякую за швидку доставку)

• Продавец  Lihtarnya

Дякуємо за відгук! Нехай світить Вам на радість!

• Ілля

Крута гірлянда.
    Теплого кольору з мерехтливими білими вогнями, які неймовірно казково переливаються. Вистачає на ялинку висотою 230 см.
    Швидка доставка, якісний товар, рекомендую!

Достоинства:
    Казкова
    Недостатки:
    Один режим
    • Продавец  Lihtarnya

Дякуємо за відгук! Нехай світить Вам на радість!

• Алина Д***

Замовляла ,дуже гарна і прикольна гирлянда .Дуже якісна .Покупкою задоволена на всі 100%,рекомендую !Гарний сервіс , буди питання , відповіли швидко :)

Достоинства:
    Ярка , якісна
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Lihtarnya

Дуже дякуємо за відгук, Аліно! Нехай світить на радість Вам!