- Віталій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Длина провода с лампами: 35. Количество источников света: 500. Цвет свечения: Холодный белый
Дуже гарна
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пане Віталію, за ваш відгук і високу оцінку.
Раді, що гірлянда вам сподобалась і виправдала очікування. Продукція Blachere дійсно відома своєю якістю, яскравістю та надійною роботою як у приміщенні, так і на вулиці, тож приємно знати, що ви залишилися задоволені покупкою.
Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину. Бажаємо, щоб гірлянда довго тішила вас і створювала святковий настрій.
З повагою,
Команда JoyPoint
- АлинаОтзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Длина провода с лампами: 35. Количество источников света: 500. Цвет свечения: Холодный белый
Замовляю тут не перший рік !Дуже задоволена сервісом та якістю товару!
- Продавец Lihtarnya
Дякуємо за відгук, Аліно! Приємного користування!
- Анастасия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Длина провода с лампами: 35. Количество источников света: 500. Цвет свечения: Белый
Просто казковий вигляд з цією гірляндою)
Дякую за швидку доставку)- Продавец Lihtarnya
Дякуємо за відгук! Нехай світить Вам на радість!
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Длина провода с лампами: 35. Количество источников света: 500. Цвет свечения: Белый
Крута гірлянда.
Теплого кольору з мерехтливими білими вогнями, які неймовірно казково переливаються. Вистачає на ялинку висотою 230 см.
Швидка доставка, якісний товар, рекомендую!- Достоинства:
- Казкова
- Недостатки:
- Один режим
- Продавец Lihtarnya
Дякуємо за відгук! Нехай світить Вам на радість!
- Алина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Длина провода с лампами: 35. Количество источников света: 500. Цвет свечения: Белый
Замовляла ,дуже гарна і прикольна гирлянда .Дуже якісна .Покупкою задоволена на всі 100%,рекомендую !Гарний сервіс , буди питання , відповіли швидко :)
- Достоинства:
- Ярка , якісна
- Недостатки:
- Не має
- Продавец Lihtarnya
Дуже дякуємо за відгук, Аліно! Нехай світить на радість Вам!