- Володимир А***Отзыв от покупателя. Продавец: PetLife Store. Объем: 1.5 л. Цвет: Прозрачный
Котик ще на збірці зацікавився що за штуку йому купили)
- Достоинства:
- Кіт моментально з нього випив
Конструкція легка досить фонтанчик компактний, не шумний хоть в коментарях писали шумний.
Взагалі як водоспад вдома маленький навіть розслабляє) - Недостатки:
- Насправді крихких елементів трошки багато, раджу збирати на м'якому місці.
- Продавец PetLife Store
Дякуємо, що приділили час і залишили детальний відгук.
Пластик досить міцний, не так просто його зламати )
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: PetLife Store. Объем: 1.5 л. Цвет: Прозрачный
Кіт зацінив.
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук
- Павло Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: PetLife Store. Объем: 1.5 л. Цвет: Прозрачный
Дуже уважно ставлюсь до здоровʼя своє тваринки, тому за плісняву ставлю 2 зірки. Сам фонтан чудовий, швидко доставили, до продавця питань немає. Але технічно цей фонтан - це пастка для здоров’я тварини. Воду заливаю чисту, раз на тиждень її змінюю, а коли через місяць вирішив змінити фільтр - побачили цей жах. Повертати товар не буду, але буду уважніше дивитись за фільтрами
- Недостатки:
- Пліснява на фільтрах
- Продавец PetLife Store
Дякуємо, що поділилися досвідом і турбуєтеся про здоров’я свого улюбленця!
Хоча за весь час продажу фонтанів таких випадків не було, на вашому прикладі бачимо, що таке може статися. Поява плісняви пов’язана не з дефектом фонтана чи фільтра, а з індивідуальними факторами, такими як температура, спори цвілі в повітрі, органічні залишки, частота зміни води, промивання та зміна фільтра - схоже, що ці фактори у вас співпали.
Рекомендуємо змінювати воду кожні 3-5 днів, промивати резервуар і фільтр раз на тиждень та змінювати фільтр раз на 2-3 тижні - це повністю запобігає появі плісняви і зберігає воду свіжою.
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: PetLife Store. Объем: 1.5 л. Цвет: Прозрачный
Работает безумно, кот доволен, стал чаще пить воду
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PetLife Store. Объем: 1.5 л. Цвет: Прозрачный
Звʼязалися швидко, доставка протягом обумовленого часу, є фіскальний чек і гарантія, товар оригінальний. Все сподобалося
- Достоинства:
- Відповідає опису, оригінал, швидко звʼязалися
- Продавец PetLife Store
- Аліса А***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty Sence. Цвет: Прозрачный
Фонтан-поїлка перестала працювати через півтора місяці. Помпа не подає жодних ознак роботи: немає звуку, вібрації, вода не підіймається. Використовувалась за інструкцією, без пошкоджень. Дуже розчарована
- Достоинства:
- котику наче сподобалось
- Недостатки:
- пропрацював всього півтора місяці, дуже шумний
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty Sence. Цвет: Прозрачный
Довго відправляли товар прийшов не в повній коплектації
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Beauty Sence. Цвет: Прозрачный
Один з котиків одразу зацінив . Другому знадобився час , але теж підсів на цю розкіш :) тож я задоволена . Фільтру вистачає на місяць приблизно . Потім забивається і вода вся витікає на підлогу . Але , наскільки я зрозуміла , це звичайне явище .
- Достоинства:
- Котики у захваті . Пʼють здебільшого з фонтанчика
- Недостатки:
- Швидко псується фільтр
- Дмитро Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty Sence. Цвет: Прозрачный
- Достоинства:
- Удобно
- Недостатки:
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Объем: 1.5 л. Цвет: Прозрачный
Чудовий прозорий фонтанчик для котиків, які дуже полюбляють воду. Інструкція англійською мовою (української, російської немає), але дуже зрозуміла. Швидко збирається, легкий у користуванні. Довжину крану можна регулювати, що впливає і на звук, і на можливість котика пити водичку (моя не п'є, коли кран у найвищому положенні, наприклад). Кішка задоволена:)
- Достоинства:
- Візуально гарний; видно, як стікає водичка - кішці подобається розглядати крапельки, п'є частіше з нього. Добре, що можна змінювати насадки на кранику (робити його більшим, або взагалі прибирати).
- Недостатки:
- Чим вище кран - тим більше звук води (це не зовсім проблема, просто треба мати на увазі). Ще нюанс - якщо у вас такий ж водолюбивий монстр, як і в мене, цілком можливо, що вода буде по всій підлозі
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: EURO_SALUT. Цвет: Прозрачный
Фонтанчик прикольний, все працює. Котик задоволений
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Объем: 1.5 л. Цвет: Прозрачный
Працює з датчиком руху вже 9 місяців. Легко миється.
- Достоинства:
- Коту подобається
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty Sence. Цвет: Прозрачный
В комплекті немає блока живлення. Про це продавець повинен писати в опісі товара.
- Продавец Beauty Sence
Доброго дня, Сергій. Дякую за зворотний зв'язок. Просимо вибачення за доставлені незручності. З повагою компанія Beauty Sence.
- ИннаОтзыв от покупателя. Продавец: Beauty Sence. Цвет: Прозрачный
Чудова поїлка! Вміст 1,5 літра. Працює тихо, вода не теплішає від роботи насосу,
Але Кішка довго звикала до чудо-пристрою :))- Продавец Beauty Sence
Дякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Объем: 1.5 л. Цвет: Прозрачный
Купував для котів, їм сподобалось, до цього пили з крану, якість нормальна, нічого не ламається комфортно мити, тільки трохи некомфортно з кабелями, користуюсь десь місяць -, купував також з датчиком руху
- Достоинства:
- Простий в збірці, комфортний для миття, котам подобається
- Недостатки:
- Кабелі, але це не сильно заважає
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Объем: 1.5 л. Цвет: Прозрачный
Чудова поїлка. Котик одразу почав пити. Дуже ввічливий продавець. Дякую!
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Объем: 1.5 л. Цвет: Прозрачный
Купил поилку полгода назад и коты в восторге. Удобная, полтора литра хватает на дня 2 что прям сильно спасает если работаешь долго или забываешь поменять воду в миске. Насос тихий, но при высоком кране звук текущей воды ночью прям слышно, так что советую брать с датчиком света и сразу с набором фильтров, комплектных хватает на два месяца (вы сами увидите и захотите их поменять)
- Достоинства:
- Удобство использования
- Недостатки:
- Непонятно зачем двойное дно, куда затекает вода через канал для кабеля
- Овчар Е***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Объем: 1.5 л. Цвет: Прозрачный
Кіцюні содобався
- Достоинства:
- Все добре працює
- Недостатки:
- Не знайшла
- Віталіна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Объем: 1.5 л. Цвет: Прозрачный
Швидко отримали , кіт взагалі в захваті) Дуже зручна штука , може від повер банка працювати .
- Достоинства:
- Автоматична , тепер кіт не пʼє зі стакана і раковини
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Объем: 1.5 л. Цвет: Прозрачный
Зручно і надійно
- Достоинства:
- Працює тихо. Коту подобається.
- Недостатки:
- Не помітив
- Анастасія-Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Объем: 1.5 л. Цвет: Прозрачный
Дуже-дуже крута поїлка для котиків.
Була приємно вражена і якістю всіх комплектуючих, одразу видно, що пластик хорошої якості. І те саме стосується і пакування.
Переживала за шумність, але виявилось, що поїлка взагалі безшумна, тільки тихий потік води.
Котам теж сподобалось і ті одразу почали пити з поїлки.
Тому абсолютно задоволена покупкою.- Достоинства:
- Вигляд
Якість
Збірка
Безшумність
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Объем: 1.5 л. Цвет: Прозрачный
Дякую!
Кот дуже задоволений.- Достоинства:
- Легко миеться, малий за розміром но об'емний
- Недостатки:
- ---
- Продавец TRYshop
Доброго дня. Дякуємо за відгук. Ми робимо все щоб ви і ваші улюбленці були задоволені. Гарного користування.
- Eugen T***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Объем: 1.5 л. Цвет: Прозрачный
Доволі якісна на вигляд річ. Брав разом с датчиком руху
Кісулькен теж зацінив.- Продавец TRYshop
Добрий день. Дякуємо за відгук і високу оцінку. Фонтанчики Npet дійсно мають високу якість. Гарного користування.
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Объем: 1.5 л. Цвет: Прозрачный
Котам сподобалось, перестали вилазити на стіл та в раковину. В нас два кота, кішка відмовлялась пити з миски, просила що б відкрили кран. Тепер п'ють тільки з фонтану)
Рекомендую міняти фільтр раз на місяць, заливати фільтровану воду та міняти раз на 4-5 днів.
Рекомендую!- Достоинства:
- 1.Коти перестали вилазити на стіл.
2. Легко мити.
3. Достатньо довгий шнур живлення.
4. Може працювати від звичайного павербанку, мало потребує.
5. В комплекті блок живлення, що рідкість. - Недостатки:
- 1. Працює постійно, на іншому сайті замовив датчик руху, тепер працює коли хтось поруч.
- Анна С***
Підкажіть, де купити датчик руху, будь ласочка)
Вітаю. Ось посилання на датчик руху - ссылка
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Just Better. Объем: 1.5 л. Цвет: Прозрачный
До цього була поїлка, яка не мала ємності для зберігання води при відключенні. І коли постійно вимикали світло, киця сумно ходила навколо фонтанчика і врешті решт перестала ним цікавитись. Тож в цієї моделі резервуар для зберігання води - то велика перевага у наших реаліях. Працює тихо, легка в обслуговуванні конструкція і зручна форма (вже є з чим порівнювати). Киця почала більше пити, для котів це вкрай важливо, особливо при сечокам'яній хворобі.
В комплекті зручні щіточки для чищення трубочок та насосу - не треба вигадувати щось для чистки із підручних засобів:) Дякую:)
Єдине що засмутило - желобок для розташування дроту в верхній частині значно вужчий за дріт, і я так і не змогла його туди запхати, боюсь чи пластик зламати, чи дріт пошкодити. Не знаю, чи то брак, чи так задумано щоб дріт не перегинати. На функціонал це не впливає, тож в цілому все гарно;)- Достоинства:
- Тихий. Зручний. Ємність для зберігання води при відключенні
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Just Better. Объем: 1.5 л. Цвет: Прозрачный
Дуже задоволенні фонтаном , киця одразу на нього перейшла , хоча її мисочку з водою не прибирали одразу .Пити стала значно більше )
Мотор рацює дуже тихо , але якщо ставити насадку «краник» то вода хлюпає досить голосно, як фонтан .- Достоинства:
- Тихо працює , симпатична
- Недостатки:
- Складіність при митті.
- Продавец Just Better
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук.
- ДаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Just Better. Объем: 1.5 л. Цвет: Прозрачный
Гарна поїлка. Кішка майже не пила воду без неї. Пару днів звикала, потім почала пити часто
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Just Better. Объем: 1.5 л. Цвет: Прозрачный
Замовляю у даного продавця вдруге, першої моделі, що замовляв вже немає в наявності. Даний варіант не гірше, з прозорим пластиком навіть цікавіше для кота (медитує), проте саме у даній моделі якось гучніше "хлюпає" фонтанчик, на ніч доводиться вимикати.
- Достоинства:
- Добре працює
- Недостатки:
- Конкретно дана модель трошки шумна (за власним спостереженням)
- Продавец Just Better
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук.
Якщо ваш котик, вже звик пити воду з фонтану, то можна встановити датчик руху, тоді фонтан буде вмикатися тільки тоді, коли котик прийде пити воду. - Натали Н***
А що сталося з минулою моделлю фонтану?
- Максим
Натали,
для другої тваринки другий фонтанчик, перший працює досі дуже добре.
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Just Better. Объем: 1.5 л. Цвет: Прозрачный
Як результат використання кіт любить пити тільки воду що тече, або фотнанчик або з крану.
Взагалі штука досить стильна, якісно виконана, хоча дріт трошки викликає запитання по розташуванню (інструкції нормальної немає, навіть на англійській незрозуміло як правильно його розташувати).
Із мінусів, що в середині весь час є конденсат, мені особисто це не сильно естетично.- Продавец Just Better
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук.
На появу конденсату, щось впливає, можливо тепла підлога, чи перепад температури.
Дріт має проходити через спеціальний жолоб в резервуарі, по іншому його не розташуєте, тому що не закриється кришка. Також можете подивитися на 4 фото, там видно розташування дроту.
- yanina.lonskayaОтзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Объем: 1.5 л. Цвет: Прозрачный
Спасибо за товар!
- Достоинства:
- Отличный фонтан. Практически бесшумно работает. Есть выбор насадок, удобно. Мой кот выбрал то что ему нравится и наконец-то теперь пьёт достаточное количество чистой воды и даже купается в нем когда жарко.
- Недостатки:
- Не увидела
- АленаОтзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Объем: 1.5 л. Цвет: Прозрачный
Кошка в восторге, брали дополнительно датчик движения, срабатывает отлично, но нужно поиграться с его положением
- Достоинства:
- Хорошая цена и комплектация, работает без нареканий
- Продавец TRYshop
Доброго дня, Альона. Вдячні за те, що знайшли час, щоб оцінити нас та написати відгук.
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Объем: 1.5 л. Цвет: Прозрачный
Спасибо за качественный товар и чёткое обслуживание
- Продавец TRYshop
Доброго дня. Дуже дякуємо за те, що ви знайшли час, щоб оцінити нас і написати відгук. Нам дуже приємно, що ви високо оцінили рівень обслуговування. Ви завжди можете розраховувати на наш досвід та професіоналізм.
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Объем: 1.5 л. Цвет: Прозрачный
Працює тихо.
- Продавец TRYshop
Доброго дня, Владислав . Вдячні за те, що знайшли час, щоб оцінити нас та написати відгук
- Кокорева Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Объем: 1.5 л. Цвет: Прозрачный
Супер фонтан. Очень красивый, небольшой и котам очень понравился. В общем, покупкой очень довольны. Спасибо!
- Достоинства:
- Не шумит и дизайн красивый
Вдячні за ваш відгук!
- александр к***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Объем: 1.5 л. Цвет: Прозрачный
Супер компактный котам понравился!
Удобный, прозрачный лучше придыдущего сяоми что у меня был- Достоинства:
- Прозрачный видео где можно мыть в подарок щетки идут для помпы тихий на нервы не действует и большой резервуар!
Вдячні за ваш відгук!
- АлександраОтзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Объем: 1.5 л. Цвет: Прозрачный
Коту фонтан понравился, покупкой довольна)
- Достоинства:
- Регулируется высота
Дякуємо за ваш відгук!