- ЛінаОтзыв от покупателя. Продавец: LoveYouHome. Цвет: 208 тиффани
Обрала цей набір для спортзалу та задоволена якістю.
Добре поглинають вологу, приємні на дотик. Яскравий колір не дає загубити серед сіро-чорних кольорів спортзалу. Швидко сохнуть та не линяють (прала при 30 градусах).
Дякую за якість!- Достоинства:
- Компактні, добре поглинають вологу
- Недостатки:
- Не знайдені
- Продавец LoveYouHome
Дякуємо за чудовий відгук і ваш вибір!
- Ирина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый. Размеры: 50x90 см
Сказка !!! Супер впитывающие и сохнут быстро !!! Довольна как ребёнок хотя я и есть ребёнок вот 44годика будет а ето равно 8 годикам . Полотенца классные Супер!!! Немного позже ещё куплю несколько наборов . Спасибо Спасибо и снова Спасибо!!!
- Достоинства:
- Очень хорошо впитывают влагу , сохнут быстро, легенькие поместиться и в карман
- Недостатки:
- Их нет и нет и снова нет
- Представник бренду
Дякуємо за такий позитивний відгук. Нехай користування нашими рушниками завжди приносять тільки задоволення!
- Наталя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: 208 тиффани. Размеры: 50x90 см
Довго думала, чи купувати ці рушники, чи дійсно будуть гарно вбирати вологу. Результат перевершив всі мої очікування! Тоненькі, але мають хороші гігроскопічні власності, беру із собою в спортзал, нічим не гірші за махрові рушники, а місця займають набагато менше. Однозначно рекомендую!
- Представник бренду
Дякуємо за такий детальний і позитивний відгук! Раді, що рушники перевершили ваші очікування та стали зручним доповненням для занять спортом. Нехай слугують вам довго!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый. Размеры: 50x90 см
Мені особисто ці рушники якось не дуже приємні на дотик, але сушать просто на відмінно. З довгого волосся забирає дуже багато води.
- Достоинства:
- добре вбирають вологу, швидко сохнуть
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що рушники добре виконують свою основну функцію – чудово вбирають вологу та швидко сохнуть. Сподіваємось, вони все ж будуть корисними у вашому повсякденному використанні!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: 208 тиффани. Размеры: 50x90 см
Чудовий товар, беремо з собою на відпочинок, басейн, у тренажерний зал. Все влаштовує!
- Достоинства:
- Відповідає опису
- Представник бренду
Дякуємо за ваш позитивний відгук! Чудово що наш набір мікрофібрових полотенец Love You відповідає вашим очікуванням і підходить для відпочинку, басейну та тренажерного залу.
Бажаємо вам приємного користування!
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размеры: 50x90 см
Прикольні рушники, доволі зручно і мало місця займають
- Представник бренду
Дякуємо, що обрали наші рушники спортивні. Приємного користування!
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размеры: 50x90 см
Топ
- Достоинства:
- Якісні добре вбирають вологу.
- Недостатки:
- Не виявив
- Марина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: 208 тиффани. Размеры: 50x90 см
Супер рушники! Брала для залу. Легенькі, тоненькі, приємні на дотик.
Вологу поглинають чудово! Маленький висушив волосся при тому сам не був повністю мокрим! Швидко сохне.- Достоинства:
- Гарно вбирає вологу, легкий, швидко сохне, на відміну від махрових рушників!
- Недостатки:
- Не побачила
- Представник бренду
Дякуємо за такий приємний відгук! Чудово, що рушники вам сподобались і підійшли для залу. Користуйтесь із задоволенням!
- Марина И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размеры: 50x90 см
Вони найкращі! Маю вже два набори, для залу ідеальний варіант! Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Гарно вбирають вологу, не громіздкі!
- Недостатки:
- Не має!
- Представник бренду
Щиро дякуємо за відгук! Раді, що рушники вам так сподобались і чудово підходять для залу. Користуйтесь із задоволенням!
- Інга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: 208 тиффани. Размеры: 50x90 см
Чудові рушники
- Достоинства:
- м'які і легкі
Щиро дякуємо за відгук!
Нам дуже приємно, що рушники вам сподобалися.
Нехай користування приносить лише комфорт і задоволення!
- Наталія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: 208 тиффани. Размеры: 50x90 см
Користуюсь майже рік, гарні рушники, брала для басейну, займають мало місця, швидко сохнуть, гарно поглинають вологу.
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Раді, що рушники служать довго ідеально підходять для басейну — нехай і надалі радують якістю та зручністю!
- Сычева Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: 208 тиффани. Размеры: 50x90 см
Відмінна якість. Гарно поглинають воду, швидко сохне, колір не змивається
- Представник бренду
Щиро дякуємо за чудовий відгук! Раді, що рушники вам сподобались і виправдали очікування. Користуйтеся із задоволенням!
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размеры: 50x90 см
Непоганий набір. Колір відповідає зображенню. Приходить в матовому пластиковому зіп пакеті. Сохнуть швидко.
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що набір вам сподобався. Дійсно, мікрофібра швидко висихає та зручна у використанні. Нехай рушники слугують вам довго!
- Горбатенко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый. Размеры: 50x90 см
Все чудово. Дякую.
- Представник бренду
Дякуємо за ваш позитивний відгук. Приємного користування.
- Масалітін О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый. Размеры: 50x90 см
Супер полотенца для ежедневного пользования. Отлично убирают влагу,быстро высыхают,компактный размер.
Добрий день. Дякуємо за ваш вибір і досвід. Приємного користування
- Білашук Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: 208 тиффани. Размеры: 50x90 см
Брала як рушники для подорожі. Виконали повністю свою функцію. Досить швидко висихають. Тепер менший варіант беру в спортзал.
- Представник бренду
Дякуємо за прємний відгук і ваш вибір
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: 208 тиффани. Размеры: 50x90 см
Рушниками задоволена. Гарна якість. Майже не займають місце в спортивній сумці.
- Представник бренду
Дякуємо за відгук. Звучить чудово, що ви задоволені нашими рушниками Спортивними! Приємно чути, що вони не тільки відповідають вашим очікуванням, а й забезпечують гарну якість. І майже не займають місце у вашій спортивній сумці. Ми завжди прагнемо до комфорту та практичності для наших клієнтів.
- Маценко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый. Размеры: 50x90 см
Прийшов з плямою, на пошті не помітили, дома хотіла попрати і побачила вже в цей момент.
Хотіла повернути через невідповідну якість, але:
1) в відділенні розетка сказали, що даний товер можна повернути лише через службу підтримки
2) дописатись, достукатись в підтримку - це щось нереальне.
3) складається враження, що підхід "клієнту набридне намагатись і він просто залишить товар собі"
Сподіваюсь, що зі мною звʼяжуться.
Rozetka потрібно покращувати роботу Служби Підтримки. Дуже не user experience.- Достоинства:
- Зручний розмір, легкий
- Недостатки:
- Надійшов з браком - плямою
- Представник бренду
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки. Як представник бренду, можу замінити товар, якщо фабричний брак, але ж це можливо через підримку Розетки
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: 208 тиффани. Размеры: 50x90 см
Не очікувала, що буде паршива якість. Облазить , на теплі лишаються частинки матеріалу та фарбує шкіру.
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук, хоча нам прикро читати такі слова про товар, який отримав велику кількість позитивних оцінок від інших покупців.
Набір рушників виготовлений із мікрофібри, яка має свої особливості у використанні та догляді. Якщо рушник не було попрано перед першим використанням або прання відбувалося разом з речами іншої структури, справді можуть з’явитися залишки волокон або незначне фарбування. Усі рекомендації з догляду зазначені в картці товару — вони допомагають зберегти зовнішній вигляд і функціональність виробу.
Ми ретельно перевіряємо якість продукції перед відправкою і неодноразово отримували вдячні відгуки саме за м’якість, легкість і зручність цих рушників.
Якісний догляд — запорука гарного вигляду та довговічності виробу.