Картка Rozetka

• Отзывы про товар продавца LoveYouHome
  • Вікторія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LoveYouHome. Цвет: Сиреневый. Размеры: 70x140 см

м"яке, яскраве, добре вбирає вологу

Достоинства:
    м"яке, яскраве, добре вбирає вологу
    Недостатки:
    не має
    • Продавец  LoveYouHome

Дякуємо за позитивний відгук

• Неллі В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LoveYouHome. Цвет: 208 тиффани. Размеры: 50x90 см

Добре вбирає піт. Не тхне. Після прання як нове.

Дякуємо за ваш відгук.

• Яна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LoveYouHome. Цвет: Зеленый. Размеры: 50x90 см

Хороший рушник, точно як на фото

Достоинства:
    Мʼяка тканина
    • Продавец  LoveYouHome

Дякуємо за позитивний відгук!

• Олег Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размеры: 70x140 см

Тонкое, прилипает к телу, не очень удобно и приятно пользоваться. Но влагу впитывает хорошо.

• Представник бренду

Дякуємо за відгук і що поділилися своїми враженнями.
      Рушники з мікрофібри дійсно відрізняються від звичайних бавовняних – вони тонші та легші, а за рахунок своєї структури щільніше «прилипають» до тіла. Це природна властивість матеріалу, адже саме так мікрофібра швидко вбирає вологу.
      Щоб користування було комфортнішим:
      після купання чи тренування радимо промокати шкіру рушником легкими рухами, а не терти;
      для ще більшого комфорту можна злегка струшувати рушник перед використанням – він стає м’якшим і менш «липким»

• Наталія Д***

Хорошее полотенце.

Дякуємо за Ваш відгук. Нам приємно, що рушник відповідає Вашим очікуванням

• Євген А***

Вері гуд

• Представник бренду

Дякуємо за приємний відгук!
      Раді, що рушник вам сподобався! Нехай служить довго та з комфортом.

• Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый. Размеры: 50x90 см

Легенький, компактний і приємний на дотик. Чудово поглинає вологу, і з сушкою теж проблем немає.

Достоинства:
    Все

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що рушник вам сподобався та відповідає всім очікуванням. Бажаємо приємного користування!

• Наталя Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: 208 тиффани. Размеры: 70x140 см

Дуже класний рушник! Брала для спортзали, чудово вбирає вологу після душу, швидко сохне

• Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук! Рада, що рушник виправдав ваші очікування та став чудовим вибором для спортзалу. Нехай приносить тільки комфорт і задоволення!

• Світлана Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый. Размеры: 70x140 см

Легкий, компактний, вологу впитує добре. Але линяє при пранні, тому разом з світлими речами прати не варто.

Недостатки:
    Линяє при пранні.
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що вам сподобався рушник. Щодо прання: дякуємо за зауваження, рекомендуємо прати при температуры 30 град., окремо або з подібними за кольором речами, особливо перші рази. Сподіваємося, воно буде вам корисним у використанні!

• Крістіна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый. Размеры: 70x140 см

Сподобалося. Використовувала і як рушник, і як пляжне простирадло

Достоинства:
    Легке, швидко сохне
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш досконалий відгук і ваш вибір

• Білашук Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: 208 тиффани. Размеры: 80x180 см

Можу рекомендувати як для подорожі, так і на пляж.

• Представник бренду

Щіро дякуємо, що обрали наш рушник. Приємного користування і надалі

• Алла
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый. Размеры: 70x140 см

Для басейну - Ок. Брала велике.

Достоинства:
    Займає мало місця, для занять спортом - те, що треба
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш вибір. Приємних відчуттів.

• Пушка О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый. Размеры: 70x140 см

Добре поглинає, швидко сохне, займає мало місця. Рекомендую)

Достоинства:
    Добре поглинає, швидко сохне, займає мало місця.

Дякуємо за чудовий відгук

• Вельчева Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размеры: 70x140 см

Рушник відповідає за розміром, прийшов вчасно, але я очікувала, що буде м'якіше.
    Поліестр є поліестр.

Достоинства:
    Займає мало місця, ввиконує свою функцію
    Недостатки:
    Не дуже приєиний на дотик
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук. Так, звичайно, ця тканина, спеціально розроблена як швидкосохнуча і малогабаритна і вона не має таких особливостей, як у бавовни: пухнастий та приємний на дотик. Але ж для спорту, подорожей - це дуже сучасний і якісний рушник.

• Карина К***

Чудовий рушник

Достоинства:
    Швидко сохне, добре вбирає вологу, розмір зручний

Дякуємо за ваш вибір!

• Юлія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: 208 тиффани. Размеры: 70x140 см

Практично нічого не важить та не займає багато простору, приємне на дотик, гарно впитує, прається.
    Брала для бассейна. Рекомендую

Брала для бассейна. Рекомендую
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш позитивний відгук. Приємних відчуттів і надалі. Спасибі, що обрали наш продукт.

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый. Размеры: 70x140 см

Взяла в двох розмірах. Менший використовую для спортзалу, цей беру з собою в подорож. Зручний, компактний, швидко сохне і гарно вбирає воду.

• Представник бренду

Раді чути, що вам сподобалася продукція. Приємно, що вона виявилася зручною та практичною для різних ситуацій. Ваші позитивні враження про компактність, швидке висихання і гарне вбирання води допомогають іншим покупцям зробити вибір.

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый. Размеры: 50x90 см

Для спортзалу просто ідеальний. Швидко сохне. Гарний колір.

Дякуємо за ваш відгук.

• Дар'я К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: 208 тиффани. Размеры: 70x140 см

Все які очікувала, крім петлі, яка не є резинкою, бо було б зручно скручений рушник зафіксувати.

Достоинства:
    Гарний колір, легкий
    Недостатки:
    Нема резинки-петлі для фіксації
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук та оцінку. Така петля спеціально розроблена нашими дизайнерами на рахунок того, що не буде розтягуватися і довше прослужить.

• Ольга Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размеры: 50x90 см

Маленький, але якщо в подорож то класний, мало місця займає, але розмір для лиця чи волосся

• Представник бренду

Для рук, обличчя, волосся підходить. Якщо у вас пишне довге волосся, можливо скористатися більшим розміром 70х140 см

• Єлизавета
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: 208 тиффани. Размеры: 50x90 см

Шукала рушник для поїздок, який буде максимально компактним. Цей рушник мені повністю підійшов.

Достоинства:
    компактність
    Недостатки:
    нема чохла
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук. Наша команда розробників вже готує наступну партію рушників з чохлами.

• Богдана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: 208 тиффани. Размеры: 70x140 см

в дорогу - саме те що треба

Достоинства:
    дуже компактний, гарно впітує вологу, швидко сохне
    Недостатки:
    поки що не знайшла
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш позитив і що обрали наш товар

• Мартинов А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размеры: 50x90 см

Добротний рушник. Сохне дуже швидко.

• Представник бренду

Приємно чути позитивні відгуки. Дякуємо за ваш вибір.

• Оксана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый. Размеры: 50x90 см

Якісний рушник, пр ємний на дотик, дуже ніжний. Легеньуий, легко скрусується, швидко сохне. Дуже задоволена!!! Рекомендую!!!

Достоинства:
    Якість, насичений колір
    Недостатки:
    Відсутні
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш чудовий відгук про спортивний рушник з мікрофібри. Раді чути, що ви задоволені якістю рушника, його м'якістю, легкістю та швидкістю висихання. Дякуємо за ваш вибір та рекомендації!

• Оксана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: 208 тиффани. Размеры: 70x140 см

Дуже сподобався рушник! Якісний, легенький, не об'ємний, швидко сохне. Насичені кольори, приємний на дотик. Рекомендую!!!!!

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Відсутні
    • Представник бренду

Щиро дякуємо вам за ваш відгук про спортивний рушник Love You Приємно чути, що вам сподобалися насичені кольори та приємний на дотик матеріал.
      Дякуємо вам за рекомендацію!

• Аня М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размеры: 50x90 см

Очень удобно что слаживается меньше чем телефон,быстро сохнет и хорошо вытерает

Недостатки:
    Нету
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук і ваш вибір. Приємного користування.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размеры: 50x90 см

Ідеальний варіант для наших захисників-котиків, в ідеалі ще сумку- сітку, щоб воно в ній сохло, бо по досвіду немає можливості десь її повноцінно висушити.

• Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук та за вибір нашого спортивного рушника. Ми дуже раді, що воно виявилося ідеальним варіантом для наших захисників!
      Щодо необхідності сумки-сітки для сушіння, ми вдячні за вашу думку. Ми постараємося врахувати це при розробці наших майбутніх продуктів.

• Григоренко Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размеры: 50x90 см

Рушничок хороший, єдине зауваження, чи то пропозиція, бракує компактності, яку можна вирішити або за рахунок чохла, або лямку зробити гумовою. А загалом, рекомендую!

• Представник бренду

Дякуємо вам за ваш відгук на спортивне полотенце мікрофібри Love You серії. Ми вдячні за ваші спостереження та конструктивні пропозиції.

Ми розуміємо ваше бажання щодо більшої компактності продукту і вдячні за ваші ідеї щодо можливих рішень, таких як використання чохла або гумової лямки. Ваші коментарі допомагають нам вдосконалювати наші продукти та задовольняти потреби наших клієнтів.