Отзывы покупателей о Шампунь GLISS KUR 400мл Supreme Length

Оценка пользователей 4.81/5
  • Вита Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Не підійшов , волосся стало дуже сухе

Вiта, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Марина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Не тільки захищає, а ще вирівнює баланс коренів та кінчиків.

Достоинства:
    Ленка формула з біотином та диметиконом, акційна ціна
    Недостатки:
    Розхід на довге волосся

Марина, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

На ура справился с проблемой жирных волос. С ежедневного мытья головы перешли на два раза в неделю.

Достоинства:
    Справляется с заявленным. Прекрасно пахнет. Отлично работает вместе с бальзамом этой серии.
    Недостатки:

Віталій, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Нарешті знайшла підходящий шампунь для свого типу волосся. Довше зберігає свіжість після миття. Рекомендую

Достоинства:
    Ціна по акції
    Недостатки:

Iрина, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Дружина обрала на пробу і лишилась задоволена. Волосся довше лишається свіжим.

Достоинства:
    Надає свіжість
    Недостатки:

Сергій, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Вікторія К***

Дуже сподобався шампунь

Достоинства:
    Густий,класно пахне і надовго тримається аромат на волоссі
    Недостатки:

Вікторія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Користуюсь цим шампунем близько двох років, дуже задоволена, відпала необхідність мити голову кожень день. Приємний квітковий аромат, добре піниться, Для довгого , тонкого волосся підходить ідеально. Використовую з бальзамом.

Достоинства:
    Цінв, підходить для жирного волосся
    Недостатки:

Oлена, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Уже давно выбрал этот шампунь и остаюсь верным своему выбору. Отлично отмывает мои склонные к жирности волосы. После чего они остаются долго чистыми. При этом шампунь не сушит кожу головы, нет зуда. Мне он идеально подходит. Ну а для послушность волоса использую кондиционер из этой же серии - отличное сочетание.

Достоинства:
    Хорошо и на долго очищает, приятный запах, волосы долго остаются чистыми, не сушит кожу, не провоцирует зуд.
    Недостатки:

Олег, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Ірина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Користуюсь GLISS Supreme Length вже кілька тижнів. Шампунь взяла спеціально для довгого волосся, яке часто жирніє біля коренів і одночасно має посічені кінці.
    Це хороший шампунь для тих, хто має довге волосся з комбінованою проблемою — жирні корені та пошкоджені кінчики. Дійсно помітно покращує стан волосся, додає м’якості та доглянутого вигляду.
    Рекомендую для щоденного використання разом з Бальзам для довгого волосся.

Достоинства:
    Добре промиває волосся навіть при жирних коренях — після миття волосся довше виглядає свіжим. Ніжна консистенція, легко піниться та змивається. Волосся після використання м’яке, не “тягнеться”, легше розчісується. Приємний аромат, не надто різкий, який зберігається після сушіння.
    Недостатки:
    На дуже сухих кінцях може знадобитися додатковий бальзам або маска.

Ірина, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Оксана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Знахідка для довгого волосся. Гарно вимиває, розгладжує. Волосся менш жирніє - 1 день чистого волосся.

Оксана, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Євгенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Даний шампунь купляю не вперше. Волосся в мене довге з сухими кінчиками та схильне до ламкості. Після миття волосся гладке, більш слухняне і легко розчісується. Кінчики виглядають доглянутішими, меньше пушаться і не такі сухі, як раніше. Волосся стало виглядати більш щільним по довжині та має здоровий блиск. Для мого типу волосся шампунь підійшов добре.

Достоинства:
    Гапирий об'єм за вигідну ціну
    Недостатки:

Євгенія, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Євгенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Маю довге волосся, яке швидко жирниться у коренів, але кінчики сухі. Данний шампунь добре промиває, але не пересушує волосся по довжені. Використовую разом з масками цього ж бренду, результат подобається.

Достоинства:
    Гарно промиває волосся
    Недостатки:

Євгенія, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!

• Любомир Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Шампунь GLISS Supreme Length приємно здивував — добре очищує корені, але не пересушує довжину. Волосся після миття м’яке, блискуче й легке. Аромат ніжний, тримається недовго. Ідеальний варіант для довгого волосся, схильного до жирності біля коренів і сухості на кінчиках.

Достоинства:
    добре очищує жирне коріння
    Недостатки:
    для дуже жирного волосся може бути занадто м’який

Любомир, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Оксана І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Дуже гарно очищає волосся, додає обʼєму. Волосся мʼяке і ніжне) рекомендую!

Достоинства:
    Приємний аромат, гарна ціна

Оксана, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Мені цей шампунь дійсно підійшов: кінчики стали менше сіктися, а для мене це важливо, бо волосся довге й я мрію відпустити ще довше. Приємно, що навіть на фарбованому волоссі він працює добре — не пересушує. Легко піниться, має приємний запах і залишає відчуття доглянутого волосся після миття.

Достоинства:
    Якісний шампунь

Марія , дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Шампунь купую не вперше, але вперше замовляю на Розетці. Схоже, що у GLISS Supreme Lenght за цей час змінився дизайн етикетки та формула. Скажу так: попередній варіант шампуню мені подобався більше, у нього був більш приємний витончений аромат, він краще пінився при менших витратах, ефективніше вимивав жирне волосся, легше змивався, не залишаючи на руках відчуття мильної плівки. Нова версія більш схожа на «просто шампунь», у нього вже не той витончений аромат, до якого я звик, менші миючі властивості, його потрібно довше змивати. Вперше такий шампунь я купував в звичайному офлайн супермеркеті. Мою увагу привернув аромат, дуже приємний та легкий. До шампуню одразу взяв кондиціонер цієї ж серії. У мене коротке волосся, хоча шампунь для довгого, знаю. Що можу сказати: обидві формули не роблять моє волосся м’якішим, це мінус. Кондиціонер теж цього не робить. Але обидва шампуні не сушать шкіру голови та рук, це вже добре. Користуватися в цілому приємно. Але нову формулу вдруге купувати не буду, аромат мені не сподобався, миючі властивості гірші. Попередній варіант, на мій погляд, був кращим.

Достоинства:
    Аромат попередньої формули шампуню, гарний дизайн пляшки/етикетки, зручність у використанні, не сушить шкіру голови та рук
    Недостатки:
    Великі витрати навіть для миття короткого волосся, довго змивається, не робить моє волосся м’якішим, аромат нової формули не сподобався, відчуття «звичайного шампуню»

Сергій, дякуємо за відгук!

• Альона Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Замовлення прийшло швидко.Постійно беру цей шампунь, мені підходить.

Достоинства:
    Ціна та якість
    Недостатки:
    Не виявила

Альона, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Мирослава О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Запах чудовий. Піниться добре. Шкіра голови аж блищала після користування цим шампунем. І волосся в гарному стані - шовковисте та приємне на дотик

Достоинства:
    Запах, очищення
    Недостатки:
    Поки не бачу

Мирослава, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Діана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Хороший шампунь, має приємний аромат, волосся довше не жирніє

Діана, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Петро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Періодично користуюся цим шампунем для відновлення волосся. Вибрав його через біотин у складі, оскільки у мене виявили його нестачу в організмі. Крім шампуню, проходжу додаткове лікування, і результат вже помітний. Шампунь має приємний аромат, і після нього довго не жирніє волосся.

Достоинства:
    складник біотин, ціна

Петро, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Оля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Хороший шампунь, який добре піниться, має приємний аромат і файно очищує волосся. Після його використання волосся довше не жирніє. Періодично користуюсь цим шампунем і повністю ним задоволена.

Достоинства:
    ціна-якість
    Недостатки:

Ольга, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Наталія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Шампунь мені подобається. Волосся після нього мякеньке,гарно пахне. Завжди промиваю 2 рази шампунем,так волосся довше зберігає чистоту і не жирніє так швидко. Пробувала і інші шампуні,але повертаюся до Gliss.

Достоинства:
    Чудовий шампунь
    Недостатки:

Наталія, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Наталія С***

Шампунь дуже сподобався)

• Анфиса К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Гарна шампунь, приємно пахне, цікава пляшка, яскравий дизайн, волосся добре вимите після шампуні, приємно пахне, шовкове, блищить, гарно виглядає, особливо на сонці,я задоволена придбанням.

Достоинства:
    Ціна якість, термін виготовлення, запах шампуні приємний, добре наноситься на волосся.
    Недостатки:
    Не має
  • Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Дуже сподобався шампунь.Приємний запах,чудовий ефект.Рекомендую із задоволенням.

Достоинства:
    Хороший ефект після використання,приємний запах.
  • Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Отличный шампунь для длинных, тонких волос. Цветочный запах, хорошо пенится, консистенция не очень густая -увеличивает расход. Волосы даже без кондиционера мягкие и легко расчесываются.

Достоинства:
    Цена, для жирных волос
    Недостатки:
    Большой расход для длинных волос, редкая по консистенции .
  • Любомир Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Захисний шампунь GLISS Supreme Length ідеально підходить для довгого волосся, схильного до пошкоджень та жирності. Він делікатно очищає шкіру голови, не пересушуючи кінчики. Волосся стає м’яким, гладеньким і легким у розчісуванні. Приємний аромат додає задоволення від використання. Відмінний вибір для догляду за пошкодженим волоссям!

• Влад М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Придбав для матері, в неї волосся ослаблене фарбуванням та схильне до жирності. Після використання стан її волосся покращився. Шампунь дійсно довше зберігає волосся чистим, що дозволяє його рідше мити

Достоинства:
    Висока якість, покращує стан волосся, довго зберігає волосся чистим
  • Ян Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Шампунь добрий, запах такий собі, але вимиває добре. Стан волосся поліпшився. Замовлю ще

Достоинства:
    Запах
  • Ирина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Чудова шампунь, підходить добре. Купила дитині, миє волосся тепер рідше не так грязняться! Рекомендую

• Олександра Г***

• Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Крутий шампунь, беру не вперше, волосся легке, свіже, сяюче, приємний та стійкий аромат, рекомендую.

Достоинства:
    Стійкий аромат, густий, добре очищає волосся.
  • Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Пользуюсь на протяжении нескольких лет. Хорошо очищает волосы. Имеет приятный запах. Экономный расход. После мытья головы волосы долго остаются чистыми. Чтобы легко расчесывались дополнительно использую бальзам-ополаскиватель из той же серии.

Достоинства:
    Хорошо и на долго очищает волосы, приятный запах, экономный расход
    Недостатки:
    Не заметил
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Користуюся продуктами Gliss Kur дуже давно. Особливо подобаються шампунь та кондиціонер серії Supreme Length. Цей шампунь підходить для жирного волосся. Має легку консистенцію. Більшого ефекту можна досягти, якщо чергувати його з якимось іншим шампунем.

Достоинства:
    Виконує свої функції. Підходить для жирного волосся.
    Недостатки:
    Немає.
  • Полина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Шампунь вразив тим зо не треба кожного дня мити голову! Мию тепер раз на тиждень, воно не жирниться! Я дуже задоволена , користувалася іншими марками але не отримувала такого ефекту

Достоинства:
    Швидко доставляється
  • Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Гарний шампунь, волосся шовковисте пісня нього,приємний аромат.