- Анна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон
Ничего общего с pink molecule 090.09 не имеет, разве что первые 5 с( через минуту после нанесения ели уловимый запах… отдам ребенку
- Достоинства:
- У магазину претензий нет
- Продавец Юзон
Добрий день. Дякуємо за зворотній відгук. Шкода, що товар Вам не сподобався. Радимо звернути увагу на парфюм, вони зазвичай мають більш стійкий запах ніж туалетна вода.
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Юзон
Ну такое... Запаха спирта нет, но сам аромат не очень, какая то приторно навязчивая абрикосовая вода
- Достоинства:
- невысокая цена
- Недостатки:
- сам аромат
- Продавец Юзон
Добрий день. Дякуємо за зворотній звязок. Запахи-це взагалі така "хитка" тема, бо часто буває те, що подобається одному, зовсім не подобається іншому. Як кажуть на смак і колір ...) Тож, дякуємо за ваш відгук. Сподіваємось, Ви підберете для себе найчарівніший аромат!
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон
Аромат як іскристе шампанське або сітро! Дуже приємний. Харківські парфумери неперевершені. Раджу до покупки. Дякую продавцю.
- Недостатки:
- Продавец Юзон
Добрий день! Щиро вдячні за чудовий відгук та довіру. Раді, що ваше замовлення залишило позитивні враження.
- Наталья Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон
Гарний аромат,свіжий, грайливий,в дусі рожевої молекули 09.
- Продавец Юзон
Добрий день! Щиро вдячні за чудовий відгук. Раді, що ваше замовлення залишило позитивні враження.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Юзон
Чудовий парфюм," свіжий, яскравий, фрукти, квіти, бульбашки, обожнюю його Він дуже нагадує молекулу 009, вона у мене теж є. Але цей аромат окремий, пшиков роблю до 7, тоді він довго грає. Так приємно, що це наш український бренд
- Продавец Юзон
Дякуємо за зворотній зв'язок! Ми цінуємо вашу довіру та завжди будемо вам раді!
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон
Доречі доволі стійкий га шкірі тримається вже день.Звісно без шлейфу але мені навіть більше так подобається
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон
Свіжий, "зелений " в базі відчувається абрикос.Приємно здивована цими ароматами,також придбала синю Кавану.Я маю велику колекцію парфумерії різної цінової категорії і рекомендую спробувати ці аромати.
Дякую продавцю за дуже гарне пакування,все дійшло ціле.- Достоинства:
- Якісний аромат,ціна
Дякуємо за Ваш відгук !
- Алина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон
Красивый флакон, аромат качественно сделан, приятно что украинская парфюмерия может быть на уровне. Аромат - закос под розовую молекулу 090.09, на каждый день, приятный, фрукты в шампанском, мужу пахнет шампунем кря кря))) учитывая сколько стоит флакон оригинала, это мега выгодная покупка. Звучит на коже часа 3, но оригинал тоже не очень стойкий, потом можно добавить, врятли можно переборщить с этим ароматом ,он нежный и как по мне чисто женский.
Дякуємо за відгук !