- AI аналіз відгуків196 відгуків: позитивний — 70%, нейтральний — 10%, негативний — 20%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олеся К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
дуже гарно збирає котячу шерсть, покупкоб задоволена, рекомендую
- Достоинства:
- чудово збирає шерсть
- Недостатки:
- нема
- Продавец Brix
Доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви задоволені товаром. Нагадуємо, що на нього діє гарантія, тому у разі будь-яких питань, будь ласка, звертайтеся. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Гарна бритва, чудово чистить коври, питань не має
- Продавец Brix
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Замовлення отримала швидко. Прилад якісний, без браку. Обробила ним від ковтунців пальто та 2 светра, працювати було зручно, швидко. Результат мене задовольнив: речі стали охайні, як нові, шкоди через нього не зазнали. Купуйте, раджу.
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец Brix
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Корисна річ. Рекомендую.
- Продавец Brix
- Шляхтюк А***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Швидко відправили, класна штука, пальто з альпаки як нове
- Достоинства:
- Справляється з функціями
- Аліна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Якісно видаляє шерсть з мʼяких меблів і килимів
- Достоинства:
- Зручність
- Продавец Brix
- Ренчковська В***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Добре чистить від шерсті як килими так і меблі.
- Продавец Brix
Доброго дня! Щиро вдячні Вам за відгук!
- Ирина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Закащала размер 16 см,пришла 11 см,без упаковки в пузырчатом пакете,цена не оправдана,в размерном ряде есть 14 и 16 см,а прислали 11см
- Достоинства:
- Недостатки:
- Прислали не тот товар
- Продавец Brix
Доброго дня !
З Вами зв'яжеться менеджер для вирішення питання
- Наталья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Хорошо очищает от шерсти
- мирослава д***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Виконує свої функції.Килими очищає добре.
- Достоинства:
- Легка та проста в використанні.
- Виктория В***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Хорошо удаляет шерсть
- Терещенко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Все добре. Працює на відмінно (збирання шерсті тварин)
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Товар відповідає опису.
Нарешті вдалось почистити меблі і коврик від шерсті))- Достоинства:
- Простий у використанні
- Недостатки:
- Відповідає опису
- Альона С***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
В цілому щітка виконує свої функції. Шерсть, збирає. Підходить для більш грубих матеріалів (килим, диван і т.д.).
Доволі швидка доставка. Дякую)- Достоинства:
- В цілому свої функції виконує.
- Недостатки:
- Поки не помітила.
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Файна щітка, роботу виконує.
Малому є забава, вичісує килим)))
Дякую продавцю. Рекомендую.- Достоинства:
- З роботою справляється на всі 100.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Алексей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Все чудово, прийшло швидко. Товар повністю відповідає опису.. користуюсь із-задоволенням, але треба приловчитись.
- Достоинства:
- Добре вичосує шерсть
- Недостатки:
- Маленька ширина
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Чудова штука, яка допомогла нарешті привести мої коври в ідеальний вигляд. Я так захопилась, що весь день відчищала всі коврики в хаті. Рекомендую
- Достоинства:
- Дешево і ефективно
- Недостатки:
- Немає поки
- ОЛЬГА Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Товар відповідає опису
- Достоинства:
- Дуже зручна у використанні
- Іванна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Щиро дякую за посилку ,все супер,товар якісний і дуже круто прибирає шерсть тварин з ковриків і різних видів поверхні. Дякую вам, товар і продавця рекомендую
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Дуже добре та швидко збирає шерсть тварин та волосся
- Достоинства:
- Ціна, якість
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Хороша бритва. Справляється із заявленими задачами. Навіть можна прибрати ковтунці з пальто
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Дуже зручна у використанні,ефективно видаляє шерсть,прибрала майже весь будинок,ідеально
- Достоинства:
- Швидко і зручно
- Недостатки:
- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Це варто спробувати )
- Достоинства:
- Збирає волосся добре після собаки.
- Недостатки:
- 1. В перше ж використання одна смужка відвалилася.
2. Дуже розлітається дрібний пил від ковролину при роботі - потім треба гарно пилососити.
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Дуже сподобалася ручна бритва, добре видаляє волосся з килимка,одягу.
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
гарна бритва, дуже добре збирає шерсть. дякую за швидку доставку!
- Алла М***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Дуже зручна в користуванні. Купувала вже не першу, цього разу для друзів. Маю досвід користування. Миттєво збирає шерсть улюбленця, пилосмоком так не вийде, якби не старалася. Корисно ще для ковтунців на одязі, але не на делікатних тканинах, бо ризикуєте зробити "затяжки". Рекомендую усім власникам домашніх улюбленців.
- Достоинства:
- Швидко чистить ворсисті поверхні
- Недостатки:
- Наталія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Чудова бритва, якість відмінна. Незамінна річ як що у вас вдома кішка.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Чудова бритва! врятувала мої килими!!! Швидка доставка, доступна оплата онлайн.
- Достоинства:
- Чудова бритва!
- Недостатки:
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Дякую за товар, ця бритва просто мастхев для мене. Я дуже задоволена. Килиму, який просто вже нічим було врятувати, ця бритва дала друге життя. На відмінно справилася зі своїм завданням. Не знаю як для одягу , але для килимів ця річ незамінна.
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Швидко почистила коврик, товаром задоволена
- Достоинства:
- Видаляє шерсть тварин з дивану
- Недостатки:
- Сніжана Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Дякую за товар, доставили швидко. Чудовий інструмент, користуюсь ще не довго, але зі своєю роботою справляється гарно.
- Інна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Получили товар швидко, дякуємо. Дуже легкий в використанні, зручний, зі своєю задачею справляється. Чистили килимки, пледи, м'які меблі. Все чудово почистили. Особливо буде в нагоді у кого є домашні тварини. Рекомендую.
- Достоинства:
- Легкий в використанні
- Недостатки:
- Людмила У***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Прекрасний помічник для тих у кого є домашні улюбленці. Чистка меблів тепер проходить набагато приємніше та швидше
- Достоинства:
- Зручна, гарний дизайн
- Недостатки:
- Думала буде трохи більша (але не критично)
- Крохмалюк О***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Чудова рiч. Купував для чистки килимiв вiд шерстi тварин. Прекрасно чистить.
Рекомендую.- Достоинства:
- Недорого, з своею задачою справляешься.
- Анжела Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Купила цей прилад для чистки в квартирі. Спробувала почистити машину. Супер!!Хто має пухнастиків мене зрозуміє. А хімчистка авто коштує недешево. Да, треба попрацювати, але то того варте!! Я дуже задоволена!!Раджу на всі 100%
- Достоинства:
- Хімчистка авто коштує набагато дорожче.
- Недостатки:
- Треба попрацювати ручками
- Оксана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Длина: 0.11. Цвет: Коричневый
Доброго дня!Шкребок справляється зі своєю задачею на всі 100%, звичайно з усиллями людити, але навіть дитині під силу та із задоволенням почистити коврик чи плед.Так як є домашній улюбленець, то ця річ незамінна вдома.