- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Чудове придбання...користуюсь вже більше року...ще цілий...
Ірина, дякуємо за ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
В цілому непогано, але коротка ручка на вінику, він як дитячий. З позиції стоя не зігнувшись, не прибиреш. Порадувала площа совка, зручно змітати сміття.
Було б добре щоб в характеристиках зазначали розміри ручки бо ніяка вона не довга 60 см. Весь віник з насадкою довжиною 77 см.- Достоинства:
- Місткий совок, металеві ручки у совка і віника.
- Недостатки:
- Коротка ручка віника і досить м'який ворс, з килима змітати не зручно
Наталія, дякуємо за ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
За свою ціну гарний набір
Наталія, дякуємо за ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Гарний
Тетяна, дякуємо за ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Карина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Ужасна якість
Карина, дякуємо за ваш зворотний зв’язок.
Нам прикро, що придбаний товар не відповідав Вашим очікуванням. Ми дуже цінуємо думку кожного клієнта, адже саме завдяки вам ми можемо ставати кращими.
Будь ласка, уточніть, що саме вас розчарувало — це допоможе нам краще зрозуміти ситуацію та якнайшвидше її вирішити.
Дякуємо, що допомагаєте нам покращувати сервіс.
- Яніна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Прийшов савок тріснутий
Доброго дня, Яніна! Нам дуже шкода, що виникла ситуація з дефектом і ми обов'язково врахуємо Ваш відгук для уникнення подібних ситуацій. Проте ми наполегливо рекомендуємо перевіряти замовлення безпосередньо перед отриманням, адже виявивши дефект або ж брак, можна відмовитись від отримання товару або просити про обмін. Якщо брак виявлено вдома під час розпакування, рекомендуємо звернутися за обміном або поверненням товару протягом 14 днів з моменту покупки. Перепрошуємо за незручності та бажаємо гарних вражень!
- Татьяна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Доставка нормальная, внешний вид нарушен
Я недовольна
Собирал наверное"снайпер"- Достоинства:
- Цвет, только из-за этого заказала
- Недостатки:
- Пришла щётка с согнутой трубкой и без наконечника- упаковка "тяп-ляп"((
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Тріснув совок десь через місяць
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
нормальна якість
Олег, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Снежана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Приехал целый но после первого использования совок треснул.хлипенькийну мне он не очень то и нужен был.метёлка крепкая ,удобная ,из углов выметает отлично. В целом за такие деньги норм
- Достоинства:
- Крепкая,удобная метла
- Недостатки:
- Совок
- Владислава С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Отримала тріснутий товар
- Недостатки:
- Тріснутий
Доброго дня, Владислава! Нам дуже шкода, що виникла ситуація з дефектом і ми обов'язково врахуємо Ваш відгук для уникнення подібних ситуацій. Проте ми наполегливо рекомендуємо перевіряти замовлення безпосередньо перед отриманням, адже виявивши дефект, можна відмовитись від отримання товару або просити про обмін. Якщо дефект виявлено вдома під час розпакування, рекомендуємо звернутися за обміном або поверненням товару протягом 14 днів з моменту покупки. Перепрошуємо за незручності та бажаємо гарних вражень!
- Віра М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Цілком достойна річ за такі кошти
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
Віра, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Совок тріснув після третього використання. Розумію що гроші невеликі, але ж.
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
оберіть назву ,,довга ручка,,вона навіть карлику коротка,якісь жахлива....
- TonyОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Дуже дешева прибирачка з дуже тонкого пластику. Не дивно, що вони постійно ламаються при траспортуванні, адже просто закручені в поліетиленову плівку. Ніякого захисту від механічних ушкоджень таке пакування не дає. Але плівки накрутили достатньо щоб товар було складно оглянути при отриманні і помітити тріщини та сколи.
Проте... за такі гроші, було б дивно бажати кращого. Якщо прийло все цілим (як в мене), то і питань немає ніяких. За що заплатив, то і отримав. Зламаю - викину, куплю інше. Не шкода.
Товар низькоякісний, тому оцінка 3/5 "намально". Бо дійсно, ну.. нормально, і все.- Представник постачальника
Tony, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Божко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Розетка відмовтєсь від цоьго товару дуже неякісний.
- Божко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
приніс додому рзпакував а він тріснутий як увсіх покувців . согодні забрав і відразу здав . фото не робив бо у відгуках люди вже виставили.
Таке враження що один і той же набір продають Зламаний як і у мене- Достоинства:
- нема
- Недостатки:
- поганоі якість пластику
Доброго дня, Валерій! Нам дуже шкода, що виникла ситуація з дефектом і ми обов'язково врахуємо Ваш відгук для уникнення подібних ситуацій. Проте ми наполегливо рекомендуємо перевіряти замовлення безпосередньо перед отриманням, адже виявивши дефект, можна відмовитись від отримання товару або просити про обмін. Якщо дефект виявлено вдома під час розпакування, рекомендуємо звернутися за обміном або поверненням товару протягом 14 днів з моменту покупки. Перепрошуємо за незручності та бажаємо гарних вражень!
- Ксенія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
За эту цену нормальный товар.
- Достоинства:
- Дешёвый
- Недостатки:
- Веник не густой.
Высота ручки не высокая
- Яна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Не рекомендую, прислали з поламаним совком.
- Недостатки:
- Присилають поламане.
Доброго дня, Яна! Нам дуже шкода, що виникла ситуація з пошкодженим товаром і ми обов'язково врахуємо Ваш відгук для уникнення подібних ситуацій. Проте ми наполегливо рекомендуємо перевіряти замовлення безпосередньо перед отриманням, адже виявивши дефект або ж брак, можна відмовитись від отримання товару або просити про обмін. Якщо дефект виявлено вдома під час розпакування, рекомендуємо звернутися за обміном або поверненням товару протягом 14 днів з моменту покупки. Перепрошуємо за незручності та бажаємо гарних вражень!
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Дуже зручний та легкий набір для прибирання
- Достоинства:
- Всі
- Недостатки:
Людмила, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Егор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Приехал поломанным.
- АнжелинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Придбала даний набір, був добре запакований. На перший погляд виглядав цілий та неушкоджений.
Вдома помітили невелику тріщину.
Додаю фото- Достоинства:
- Не знайшла
- Недостатки:
- Прийшов тріснутий совок
- Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Вперше придбала саме набір.
Набагато зручніше користуватися чим звичайним віничком.
Зручний, мені подобається )- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- не виявила
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Жахливий!
- Евгений Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Мій відгук, дивіться на фото будь ласка!бачіте савок прийшов побитий та ушкоджений!
- Достоинства:
- Які переваги?як воно побите прийшло!
- Недостатки:
- Савок геть тріснутий прийшов?!що далі робити??
- Диана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
отличный вариант за такие деньги
- Достоинства:
- цена
- Недостатки:
- качество пластика
но за такие деньги то что надо
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Все супер. Пластмасса совка конечно хрупкая но если его не стукать об стены то все будет гуд.
- Достоинства:
- Вместителен
- Недостатки:
- Пластмасса хрупкая
- Вячеслав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Качество
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Пришел с треснутым совком. На почте увидела поцарапаную ручку на метелке, но для меня это было не важно, но не приятно. А вот огромную трещину увидела позже. Но сама виновата, нужно не спешить, а все внимательно осматривать. В итоге, корила себя, товар и доставку, расстроилась.
- Недостатки:
- Неликвидный товар
- Дмитрук Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Набір відповідає всім параметрам які заявив представник бренду. Набір з пластику, легкий, тиснути та кидати не рекомендую))). Совок щільно прилягає до підлоги, форма вінику дозволяє під шафами, комодами та де інде прибрати. Як по мені, тут 100% збіг ціні та якості.
- Достоинства:
- Ціна = якість
- Недостатки:
- Не знайшла
- ИннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Отличный комплект за такие деньги
- Инна
Дополню отзыв.
Сама длинная ручка металлическая, а совок с веником пластиковые
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
- Оксана Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Доставка в срок. Товар в порядке. Довольна.
- ПолинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Отличный бюджетный вариант.Красивый цвет, большой совок.Все супер, спасибо.
- Достоинства:
- Лёгкий, красивый, дешевый
- Лилия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Очень хиленький. Хотя, конечно, что я хотела за такие деньги.
- Достоинства:
- Сама щеточка
- Недостатки:
- Хлипкий
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Качество оставляет желать лучшего, так как редкая и жёсткая щётка, колпачок на ручке щетки треснул через месяц. Хотелось бы при внешней красоте более высокое качество
- Достоинства:
- Яркий красивый цвет, удобный совок
- Недостатки:
- Щётка тонкая и жёсткая, пластик тонкий и не качественный