Отзывы покупателей о Портативна зарядна станція Bluetti AC200MAX 2200W 2048Wh

Оценка пользователей 4.78/5
  • Мстислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WorldEnergy. Емкость зарядной станции: 2048

Чудова станція, тягне квартиру і будинок і навіть включений чайник, максимальна потужність як і заявлена 2.2 кват. Швидко відправили

Достоинства:
    Потужна, не дорога
    Недостатки:
    Трохи є ваги
    • Продавец  WorldEnergy

Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук!

• Сергей А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

Дякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!

• Назар О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

Чудова, прекрасна станція. Оскільки держава не забезпечує військових нічим, дана станція чудово служить в нашому місці проживання, бо потужний не зміг забезпечити нас навіть струмом.

Достоинства:
    Класнючі батареї, хоч довго заряджаються, також довго тримає заряд.

Дякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!

• Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

Чудовий апарат за свої гроші. Повністю виправдав очікування.

Доброго дня, Олександр. Дякуємо за відгук. Приємного використання

• Остап К***

Сама станція чудова!

Достоинства:
    безшумна, вмістка, гарна, достатньо різних входів, зрозумілий інтерфейс
    Недостатки:
    незначні потертості в зоці безпровідної зарядки (див. фото)
  • Петро Б***

Крута річ

• Томишинец Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

Загалом все добре, працює адекватно

Достоинства:
    Ємність акумулятора
    Недостатки:
    Зарядний пристрій окремо, автоматично не вимикається зарядка,
    • В'ячеслав

Зарядного пристрою немає в комплекті?

• Томишинец Ю***

Є у комплекті зарядний пристрій, але це окремий пристрій типу як на ноутбуці

• Роман

Ци працює як ДБЖ?

• Андрей

Бомба.....

Достоинства:
    Бомба...
    Недостатки:
    Цена.
  • Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

Чудова річ. З нього можна і холодильник запітувать при відсутності світла, і котел опалення (вже протестували цю функцію)

Достоинства:
    Працює ідеально, легке в експлуатації, все зрозуміло що де нажати
    Недостатки:
    Важке. Дуже важке
  • Євген А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

Товар дуже сподобався. Дякую. Єдине що не приємно - до купівля після отримання, я намагався отримати кредит від Розетки під 0,01%. Відбувалося спілкування з представником Розетки. Дівчина, розмовляла дуже в швидкому темпі. Постійно кудись поспішала. Поганий осадок залишився. Хоча Розетка мій найулюбленіший магазин.

• Юля Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Елітнос. Емкость зарядной станции: 2048

Після замовлення одразу зателефонували з магазину,все погодили і буквально на наступний день отримали станцію.
    Сервіс відмінний, дуже оперативно доставили, на всі питання відповіли, дуже приємні враження залишились

Достоинства:
    Швидка відправка, ввічливі менеджери
    Недостатки:
    Не було
    • Продавец  Елітнос

Дякую велике)

• Володимир Г***

Станція - вогонь!
    Так не має швидкої зарядки, але ж давайте подумаємо про деградацію елементів живлення. реально заряджається за 4.5 години, далі рахуємо самостійно, як на мене дуже вдалий комплект.
    9 годин неекономічного холодильника і 2,5 години кондиціонер- вважаю дуже пристойно.
    Окрема подяка співробітнику розетка на Мінській - Данилу! Клієнторієнтовність на вищому рівні, вище ніж в цілому по системі: допоміг повернути попередньо куплену станцію з меншим обсягом і оформити купівлю цієї, так тримати!

Доброго дня, Володимир. Дякуємо за відгук. Приємного використання

• Євген М***

Швидкої зарядки дійсно немає, але можна заряджати двома блоками живлення одночасно. Вийде 1кВт, якщо використовувати 2 оригінальні T500, або 1.4кВт, якщо китайський 900Вт блок живлення паралельно зі штатним T500

• ЙОСИП
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

Станція гарно показала себе в роботі. Цілком підходить для квартири чи невеликого будинку.
    Для калібрування рекомендується станцію перший раз повністю розрядити та зарядити до 100%.
    Найбільшим мінусом є шум зарядного блоку при заряді станції. Тому краще заряджати в іншій кімнаті де ви не знаходитеся.

Достоинства:
    Велика ємність: З ємністю 2048 Втг, ця станція може тривалий час забезпечувати живлення для великої кількості пристроїв.
    Недостатки:
    Шум зарядки, неіформативний мобільний додаток та екран станції. Ціна
    • Гість

Розряджати до 0% літієві акумулятори заборонено, це стрес для акумулятора, зменшується ємність акумулятора та кількість циклів заряд-розряд. P.S. перед використанням новий акумулятор необхідно зарядити на 100%. Далі рекомендую заряджати до 85% ( це в ідеалі ), це продовжить життя Вашого акумулятора. в процесі експлуатації НЕ розряджайте акумулятор до 20%-30%. При 40%-50% рекомендую ставити на заряд. Розганяти новий літієвий акумулятор НЕ варто. розгін акумулятора необхідний для нікель кадмієвих та нікель метал гідрідних акумуляторів. При тривалих перервах в роботі рекомендую 1 раз на місяць заряджати акумулятор до 100%, краще до 85%, розряджати до 40%, 50%, потім зарядити до 100%, краще до 85%.

• Павел

Автор все нормально написав, а те що "Гість" відповів - це повна нісенітниця. Розряджати в нуль станцію - нормально, особливо актуально для калібровки BMS, котрий у цього бренду дуже не точний.
      Єдине що не тримайте станцію в нулі довше ніж день (можна і довше, та я не експерт, за слова не відповідаю).
      Заряд в 100% - нормально. Це станція, все налаштовано так що б акуми в справжні 100% не заряджались.

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

Ця станція це суцільні компроміси і примирення.
    Із плюсів це велика ємність в 2кВт (хоча по факту менше як і у всіх станцій), високий вихідний струм що дозволяє підключити всю техніку в квартирі, але по черзі і можливість підключити ще два додаткових акумулятора. Все! Далі ідуть лише компроміси ((
    Зарядка: довга (повна приблизно за 4,5 години), зовнішній БЖ неприємно гуде хоч і помірно і не вимикається при 100% заряду станції. Тому наніч лишати на зарядку станцію не раджу. Функція ДБЖ така як вона має бути відсутня. Струм всеодно проходить через батареї, а це їх швидкий знос.
    Дизайн дисплея робила дитина з дитсадка! Білі цифри і піктограми на синьому фоні це просто вирвиоко! Дисплей хоч і показує показники зарядки і розрядки батарей, але не показує орієнтовний час скільки станція ще буде заряджатись або розряджатись при поточних показниках (все самі рахуйте в голові). Мобільний додаток взагалі не функціональний. Це якийсь огризок коду зроблений стажером щоб показати свої вміння в надії що його приймуть на роботу.
    Зарядку від сонячних панелей і порта прикурювача перевірити немає змоги. Роз’єми USB заряджають гаджети добре.
    А тепер саме цікаве. Станом на день написання цього відгуку станція коштує вже 84 тисячі (я купляв ще за 64 000) і вона вже зрівнялася в ціні з моделями Bluetti AC200PL і Anker PowerHouse 767 в яких всіх цих косяків немає, а от плюси ті самі! Тому добре подумайте яку модель обрати.

Достоинства:
    Велика ємність, максимальний вихідний струм, можливість підключення додаткових акумуляторів.
    Недостатки:
    Все решта.
    • Богдан

Друже, скажи де ти у нас бачив ac200pl за 80 тис? тільки, щоб хоч з мін гарантією, в не з кузова мінівена

• Радик
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

Bluetti - это ТОП-1 бренд. Данная станция - очень грамотная и удачная модель. однозначно стоит делать выбор в сторону не скорости зарядки а именно в сторону количества циклов аккумулятора. отличное качество. большая емкость, высокая мощность. в доме тянет любую технику включая кондиционер, стиралку, чайник, бойлер и микроволновку (разумеется что не одновременно). полностью заряжается за 4 часа, при умеренном использовании полного заряда хватает на неделю. можно взять в багажник, отвезти на работу и зарядить от генератора, если не успел дома. Вес станции в 28 кг это позволяет.
    у меня нет аргументов не купить эту станцию. всем рекомендую. при выборе аналогов я не нашел ничего более / менее паритетного. также, если вы после покупки поняли что вам не хватает емкости станции или свет вам стали отключать чаще, то именно к этой модели можно докупить дополнительные блоки расширения на 2,3 или 3 квт/ч , что будет в любом случае дешевле чем покупать сразу станцию максимального объема. все продуманно очень грамотно. всем сомневающимся предлагаю остановить выбор именно на этой модели. она действительно удачная. официальная гарантия 24 месяца от Розетки и возможность купить в рассрочку тоже убеждает сделать выбор в пользу именно этого магазина.
    хотя, если честно, цены сейчас несколько завышены.

Достоинства:
    Большая емкость, мощность, долговечность, надежность, качество.
    Недостатки:
    абсолютно нет.
    • Сергій Б***

Bluetti AC200P L значно краща.
      В ній повноцінний режим ДБЖ, швидка зарядка і блок зарядки вбудований в корпус, тиха, є мобільний додаток.

• Святослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

У роботі станція продемонструвала відмінну ефективність. Вона без зусиль підтримує роботу побутових приладів, забезпечуючи автономність до 15 годин.
    Однією з ключових переваг є акумулятори LiFePO4, які забезпечують високу надійність і довговічність. Навіть під час частих циклів зарядки та розрядки, станція демонструє стабільну продуктивність без значного зниження ємності.
    Функція розширення ємності дозволяє додавати додаткові батареї.

Достоинства:
    Можливість підключення додаткових батарей
  • Олександр К***

Цілком задоволений!
    Дякуючи цій станції я можу продовжувати працювати при відключеннях світла на 6-7 годин (ноут з відяхою 3060, монітор і роутер), та щей вистачає підживити холодильник на пару годин.
    Із мінусів:
    Повільна зарядка - щоб зарядитись повністю з 0 потрібно годин 4 з половиною. Але я стараюсь менше 10% не опускати заряд
    Ціна - я купував як вона коштувала ще 58. Але шалений попит підняв ціни

• Євген

раджу таки взяти другий зарядний пристрій + перехідник DC7909 TO XT90 CABLE For AC200P/AC200Max і тоді можна станцію одночасно двома зарядками заряджати. враховуючи що електроенергіі майже не дають то маст хев для усіх власників станціі, як на мене. в Європі 20 євро, ще 5 зарядка. все одно дешевше ніж в Україні. у нас ще й майже нереально купити

Доброго дня, Олександр. Дякуємо за відгук. Приємного використання

• Максим

Купував майже рік тому,
    Запакований був дуже надійно
    Технічні характеристики відповідають дійсності
    Заряджається доволі швидко
    Є можливість управління через додаток по Bluetooth, але майже ним не користувався
    З поставленими задачами справляється на відмінно За свою ціну працює як треба

Доброго дня, Максим. Дякуємо за відгук. Приємного використання

• Юрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SynnyDay. Емкость зарядной станции: 2048

Електростанція в цілому сподобалась.Потужна,зручна в використанні, зручне меню налаштування.Є можливість підключити сонячну панель,при потребі.

Достоинства:
    Потужна,зручна,стильно виглядає.
    Недостатки:
    Зовнішня зарядка,яка завжди гучно шумить,навіть коли станція зарядились.Виробнику потрібно над цим питанням хорошо попрацювати, незрозуміло навіщо охолоджувати,якщо непотрібно заряджати.
  • Євген

Брав більше року тому.
    Для всіх моіх задач станціі вистачає.
    Зазвичай використовую одночасно холодильник, ноутбук з додатковим монітором і роутером.
    Також потужності вистачає аби заживити кавомашину чи фен, чи мікрохвильовку.
    З часом купив додаткову батарею блюетті b230 тому тепер ємності фактично в два рази більше.
    Враховуючи останні відключення взяв також додатковий зарядний пристрій.
    Товар рекомендую, багато виручав.
    Єдиний несуттєвий мінус, під час зарядки суттєво шумить, але я вже звик.

Достоинства:
    Велика ємність та потужність
    Недостатки:
    Шум під час зарядки, вага суттєво впливає на можливість переносити станцію з місця на місце
    • Валентин Б***

А який додатковий зарядний пристрій брали?

• Євген

Додатковий адаптер для зарядки брав оригінальний Bluetti AC ADAPTER T500 500W. Ним заряджаю або станцію або додаткову батарею bluetti b230
      Але для того щоб станцію заряджати одночасно двома зарядними адаптерами (комплектний додатковий що купив такий самий як комплектний) то треба ще перехідник брати, бо під комплектний адаптер зарядки у станціі лише один вхід

• Розл І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

Дуже класна станція. Купив її швидше ще рік тому. Зараз працює разом з двома сонячними панелями,і докупив ще долаткову батарею B300 Літом працює цілодобово. А зимою приходиться заряджати зарядним,сонця не вистарчає. Тягне холодильник,морозілку,телевізор,ну і все освітлення в будинку,

Достоинства:
    Автономність
    Недостатки:
    Замала ємність. Треба більше.
    • Михаил З***

Підкажіть будь ласка, панелі якої ємності порекомендуєте та як з'єднувати - паралельно чи послідовно?

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

Если кратко отличная штука. Я профессиональный геймер и понятно что с такими выключениями по 12-16 часов, много не поработаешь. Выбор был только на 2 киловатных станциях так как больше сильно дорого, меньше нет вообще никакого толку ( станции до 700 ват в лучшем случае пару часов продержат комп )
    Выбор пал на экофлоу 2000 ват и блюети 200 макс, для себя обнаружил плюс екофлоу в быстрой зарядке, а в блюети её практичность и долговечность ( акумма ). Как выяснилось и практически никто на это не обращает внимание, у екофлоу тип аккумулятора даёт возможность быстрой зарядки но и имеет всего 700~ циклов судя с хакартеристик офф сайта, против в два раза дольшей зарядки блюети и 3500 циклов с потерей заряда до 80% и 6000 циклов до 50%, 3500 циклов это 10 лет ежедневного пользования если что против до двух лет экофлоу, это за 1300 евро, поэтому думайте сами что вам нужнее и важнее, я выбрал дольший заряд но практичность. По поводу что можно подключить и сколько будет работать, я тестировал вифи роутер на оптике, игровой ноутбук и пк с двумя мониторами.
    - роутер, сильно долго не работал но после двух часов зарядки так и было 100%, грубо говоря можно сказать что роутер можно живить практически вечно если есть такая потребность)
    - игровой ноутбук, расход выходит около 10% в час, от акума в играх ноутбук держит у меня около часа, получается неплохая комбинация час от акума ноута и 2 часа заряда от станции и тд
    - игровой пк и два монитора в играх + роутер около 16% в час
    - телевизор 35 дюймов около 15 часов
    Заряжается около 4 часов до 100%, во время зарядки шумит, во время интенсивной работы тоже шумит ( уровень шума на гране адекватности)

Достоинства:
    держит заряд
    Недостатки:
    дороговато
    • Гість

Де Ви знайшли інформацію про 700 циклів? Ви щось невірно зрозуміли. Тут на сайті розетка є в наявності ecoflow за 119000 гр. і там 6500 циклів заряд_розряд.

• Валерий

700 циклов у EcoFlow были у старых моделей.

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

Я нещодавно придбав станцію Bluetti AC200 Max і хочу поділитися своїми враженнями.

Переваги:

Недоліки:
    Вага: Станція важить приблизно 28 кг, що може бути незручним для деяких користувачів при перенесенні на великі відстані.
    Ціна: Висока вартість може стати перешкодою для багатьох покупців, але з урахуванням її можливостей, інвестиція виправдана.

Загалом, я дуже задоволений своєю покупкою. Bluetti AC200 Max є надійною і потужною станцією, яка забезпечує автономність у багатьох ситуаціях, будь то кемпінг, аварійне живлення чи подорожі. Рекомендую всім, хто шукає високоякісний та потужний портативний акумулятор.

Достоинства:
    Велика ємність акумулятора: Ємність у 2048 Втг дозволяє живити численні пристрої одночасно протягом тривалого часу. Різноманітність портів: Станція оснащена різноманітними портами, включаючи USB-A, USB-C, 12В автомобільні роз'єми та інші, що робить її дуже універсальною. Підтримка швидкої зарядки: Можливість швидкого заряджання як через сонячні панелі, так і через мережеве живлення. Зарядка від сонячних панелей є дуже зручною функцією для подорожей. Мобільність: Незважаючи на значну вагу, станція досить портативна завдяки зручній ручці для перенесення.
  • Юрий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

Купляли станцію для приватного будинку.
    Дуже класна станція. Запускає мікрохвильовку, чайник кавоварку, холодильник, телевізор, насос на скважині. Гарний аккумулятор. Довго тримає заряд. Є можливість додаткового аккумулятора. При блекаутах те що треба. Ціна стала дорожче ніж була на новий рік. Але спасає буде добре. На відміну від генератора не потребує бензину та не шумить.

• Андрій

Скажіть будь ласка яка потужність насоса у вас?

• Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

Може для кого буде цікаво. Станція з коробки зарядилась на 100%. З 99% до 100% зряжалась хвилин 30. Калібровку не робив. Все працює як і має бути. Оновлення через блютуз пройшло успішно.

• Олександр

Купив таку саму, але не MAX, теж не робив калібровку. Розрядив з магазину (66%), до 44% і поставив на зарядку, заряджає вже 3 години+. На 99% стоїть вже хвилин 20, поки що не вимикаю - чекаю до 100%
      Підскажіть, якщо не робили калібровку, то дісплей по % батареї не бреше?

• Віктор Н***

Доброго дня, станція розрядилась до 36% і відразу показало 0%, потім вимкнулась. Підкажіть, будь ласка, що це за проблема і як її вирішити?

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: SynnyDay. Емкость зарядной станции: 2048

Дуже потужна станція, яка покриває більшість побутових приладів (декілька разів навіть користувались феном від неї). Якщо берете для роботи з компʼютером то це ідеальний варіант. Єдиний мінус - блок зарядки на 500 ватт, заряд від 1% до 100% триває 4-5 годин. Загалом враження чудові, користуюсь з комфортом

Достоинства:
    Потужна станція, можна заживити декілька приладів одночасно
    Недостатки:
    Довгий заряд від 1 до 100
  • Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

Думав яку саме оцінку поставити - 4 чи 5. Все ж вирішив поставити 5, бо станція повністю відповідає характеритикам, які ми можемо прочитати тут і на офіційному сайті. От просто, додати нічого - читайте характеристики і думайте чи саме ця модель вам потрібнаю Може попастися брак, але судячі по коментарях - буває дуже рідко. Також брав по ціні, яка загалом відповідала ціні на європейському оф. магазині - також приємно.

Але все ж пару речей я можу додати від себе, щоб не лише позитив був:

Вага в коробці. Мені цю станцію прислали в подвійні коробці з деякими захисними елементами, в середині була власне станція, блок живлення для підзарядки і кабелі. Все це разом важило 36-38 кг. Якщо саму станцію вагою в 28 кг ще можна одному перенести за її ручки, то для коробки я вам дуже раджу мати 2-3 пари рук навіть для невеликих переміщень.

Станція підзаряряджається і розряджається загалом коректно, але не може нормально закінчити зарядку і перейти з 99% до 100% заряду. Наче треба оновити програму через моб додаток, розрядити станцію до 0%, щоб вона виключилася, а потім до 100% і це вирішить проблем. Але я поки не мав часу це зробити, тільки програму оновив.

Достоинства:
    Все відповідає описаним характеристикам. Зовнішній вигляд мені подобається більше, ніж у інших виробників.
    Недостатки:
    Якщо ви любитель всього нового і можливості широких налаштувань - вам ця модель може не підійти, бо, чесно кажучі, вона вже трохи застаріла. Але за новіші розробки будьте готові викласти додатково 500-1000$.
    • Богдан

Окей, можу поділитися досвідом калібрування. Пилососом розрядив станцію до 0%. Відразу зазначу - станція не виключилася повністю, екран працював. Просто показувало нульовий заряд і AC/DC порти не вмикалися. Потім заряджав 4+ години. Останій відсоток (перехід з 99% до 100%) набирався довго, хвилин 20-30, але на офіційному форумі писали, що так і має бути - наче потужність заряджання падає до мінімуму. В кінці мав успіх - 100% на екрані, блок живлення гудить, але не заряджає. Тепер можна спокійно ставити на заряджання вночі і не хвилюватися.
      Як і писав в основному відгуку - 5 зірок, просто комусь не підійде.

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Емкость зарядной станции: 2048

Купляли ще минулого року.
    Станція супер.
    Продавець швидко доставив, сервіс відмінний.

• Продавец  anytech

Доброго дня! Дякуємо за відгук.

• Евгений Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

наче норм. пудключив робочий комп для дизайну (бж 1000 вт, відяха 4080, проц неслабий) і монітор широкоформатний - за годину 10% пішло, так що має вистачати. неприємно здивувало що не показує на скільки часу вистачить заряду при поточній потужності споживання і додаток такий самий ніякий. приємно здивувало сенсорне керування. Зарядка гуде трохи тихіше за пилосмок, але не дуже)) заряджається не так швидко, як ті ж екофло, але може будуть менше вбиватись батареї. Сама станція теж час від часу шумить при роботі, при чому доволі некомфортним високочастотним писком, ну але я працюю в навушниках, тому норм.

Достоинства:
    ємність, потужність
    Недостатки:
    убогий додаток, ціна
    • Дмитро

Что-то совсем мало взяв, вы игры запускали, те, что загружают вашу 4080 ?

• Евгений Х***

звісно ніяких ігод для повного завантаження відеокарти, я не запускав, все таки і відеокарту і зарядну станцію я брав для роботи в першу чергу.
      апдейт трохи згодом по використанню - при споживанні 175-185 Вт на 10 годин її не вистачить, лише годин на 8 +/-. Певне тут винувата та сама "втрата при конвертації" (або китайська збірка), але все одно трохи неприємно.

• Дмитро

У меня держит 5 часов, включен холодильник, комп, ноут, освещение и не всегда один телек 32, бывает включаю кофемашину 1500ватт, одна чашка кофе ~1% заряда
      Вы только за одно упоминание 4080 наловили минусов xD

• Данилюк В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

Як окрема зарядна станція - просто чудова.
    Для дому не зовсім зручно, бо доводиться вручну перемикатися на неї коли зникає живлення від мережі.

Достоинства:
    Велика ємність, простий в управлінні
    Недостатки:
    Немає режиму резервного джерела живлення.
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

Чудова зарядна станція, працює з котлом (є пряма синусоїда), якщо зробити якісний перехідник, бо в самій станції немає землі (здається я нічого не наплутала).
    Заряджається 4-5 годин, це мінус, але люди кажуть, якщо придбати другу зарядку, то заряджається за дві години.
    Річ незамінна в квартирі під час блекаутів або аварійного відключення світла.

Достоинства:
    Тиха, пропрацювала 5 годин - холодильник, котел, роутер, освітлення в квартирі.
    Недостатки:
    довго заряджається, якщо не придбати другу зарядку

Доброго дня, Ірина. Дякуємо за відгук. Приємного використання

• Дмитро

да на обоих выходах фаза, мой котел не работал, пришлось мастерить землю

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

Купив в жовтні, та ще навіть не користувався, лише перевірив ))) Зараз, через місяць, дешевше, якщо думаєте брати чи ні, то беріть. Але, я провтикав, тут немає швижкої зарядки, тому якщо буде блекаут, то за 2 години ви її не зарядите. Окремий БЖ, це не зручно.

Достоинства:
    LiFe, гарантія 2 роки
    Недостатки:
    Окремий БЖ
    • Іван І***

цю станцію можливо заряджати одночасно і комплектним адаптером (460 Вт) і через роз'єм для сонячної батареї (900Вт). Ось це і є швидка зарядка.

• Сергій

Можна купити перехідник на гніздо сонячної панелі і заряджати від двох БП одночасно. Перевірено

• Анатолий Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

Только купил. Но с виду штука надежная. Радует тип аккумув и разнообразие входов/выходов. А также два спота под бесконтактную зарядку телефонов

Достоинства:
    Выглядит надежно
    Недостатки:
    Тяжелая

Доброго дня, Анатолий. Дякуємо за відгук. Приємного використання

• Дмитрий

С 99% до 100% также полчаса заряжает ?

• Тарас

Проведіть калібрування. Розрядіть в 0 так, щоб станція виключилась повністю і тоді зарядіть до 100%

• Игорь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

Купляв у середині серпня. З того часу вже декілька разів вимикали світло, і надовго. Ну про холодильник з інвертором і не йдеться -- тягне його без проблем. Двічі доводилося вмикати посудомийку, коли вимикали напругу, щоб вона домила. Ну норм, впевненно тягне на нагріванні води 2.1 кіловата. Тобто як на мене як резервне джерело живлення в самий раз.

Достоинства:
    Потужна, зручна у користуванні
    Недостатки:
    Важка
  • Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

Круте обслуговування у розетки отримав + подарунок павербанк =)

Достоинства:
    Крута станція - ємність яка доступна 1600-1700 w загального споживання вистарчає із головою, станція охолоджує акумулятори ефективно навіть при малому навантаження задля зменшення зносу. + зовнішній бж да працююща фунція дбж при повному заряді !
    Недостатки:
    Для ти хто любить тишину доволі можуть бути не задоволенні ізза зовнішнього бж постійно активний куллер але і свого часу є і + менший нагрів по самій станції.
  • Павло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

Напишу лайфхак, касательно дополнительной зарядки. Покупаем переходник XT90 мама-мама сечением не тоньше 10awg, далее покупаем зарядку для электросамоката, например 58,8вольт 5 ампер, можно и больше вольтаж и получаем бюджетное второе зарядное. На официальном сайте зарядное T500 стоит 139 баксов плюс переходник dc7909 на XT90 -29 баксов. Получаем бюджетное экономное решение в пределах 50 долларов.

Достоинства:
    Реально мощная штука)
    Недостатки:
    Сильно шумит БП при зарядке

Доброго дня, Павло. Дякуємо за відгук. Приємного використання

• Андрей Д***

Добрый день. А Вы могли бы внести правки в свой комментарий относительно второй зарядки? Потому что "мама-мама" не имеет смысла. Вы где-то ошиблись. А так идея хорошая, надо только понять, какой именно переходник нужен и какой разъём зарядки для самоката у Вас.

• Азіров

В моєму випадку додаткова зарядка обійшлася в 300$
      - сама зарядка T500 270$
      - оригінальний кабель-перехідник від блюєті 30$

Не економічно але не було часу шукати альтернативні варіанти