- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Дуже різкий запах. Не сподобався.
- Достоинства:
- Не знайшла
- Недостатки:
- Не сподобався запах.
- Продавец ProSabrise
Доброго дня. Жалкуємо, що запах дезодоранту не співпав з очікуваннями. Радимо спробувати новий нейтралізатор запаху Walkin Active Lady, розроблений спеціально для жінок. ссылка
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Дякую, кросівки вже не смердять!
- Достоинства:
- Кросівки вже не смердять!
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец ProSabrise
Добрий день.Дякуємо за позитивний відгук,приємно ,що ви отримали бажаний результат.Будемо раді бачити вас іще в нашому інтернет магазині!
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Якщо весь у черевиках не працює
- Достоинства:
- Гарно пахне
- Недостатки:
- Короткої дії
- Валерий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Норм
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Торгова марка з різноманітним асортиментом по догляду за взуттям. Дезодорантом ще не користувався, а пінка по очищенню - просто супер. Перевірено в Лимані.
- Продавец ProSabrise
Дякуємо за вибір TM Walkin!
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 150 мл
хороший дезодорант для взуття, те що очікував - те і отримав, просто прибирає неприємний запах, але звісно ж не замінює догляд і миття взуття
- Достоинства:
- приємний запах
Дякуємо за високу оцінку товару! Раді,що ви отримали бажаний результат! Дійсно,дезодорант для взуття — це засіб для гігієни, що нейтралізує неприємні запахи, вбиває бактерії (антибактеріальний ефект) та поглинає вологу, забезпечуючи тривалу свіжість.А також він є універсальним,і підходить для різного типу взуття.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 150 мл
Норм
Дякуємо за Ваш відгук! Приємно, що дезодорант для взуття Walkin залишив позитивне враження!
- Ілля М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 150 мл
Спрей тільки погіршує запах
- Достоинства:
- Недостатки:
- Погіршує запах
Доброго дня,нам прикро,що дезодорант не вирішив вашої проблеми.Дезодорант забезпечує тимчасову наявність приємного запаху у взутті,а не нейтралізує його.
- Ілля М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 150 мл
Взагалі ніяк не діє проти виникнення запахів, навпаки, запах стає більш різким на огидним
- Достоинства:
- Недостатки:
- Тільки погіршує запах
- Елена П***Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 150 мл
Дез сподобався. Працює з першого використання. Навіть шкарпетки в кінці дня мають приємний запах :)
- Достоинства:
- Запах приємний, нейтральний. Добре розпилюється, тримається кілька днів.
- Недостатки:
Олено, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями.