Отзывы покупателей о Набор машинок LIMO TOY 326 (4 штуки в СЛЮДЕ) Грузовичок бетономешалка трактор экскаватор
- Діна М***Отзыв от покупателя. Продавец: MALAGOM
Машинки супер, міцний пластик, якісні, яскраві. Пакування виглядає наче подарункове.
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: MALAGOM
чудовий транспорт, якість - супер
- Достоинства:
- гарна якість
- Яна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: INPLAY. Цвет: Разноцветный
Дякуємо велике магазину за швидку відправку,ще пішли на зустріч ( я у коментарі попросила відправити в поштомат, чомусь на Розетці не можна вибрати таку функцію і це дуже погано бо не всі продавці йдуть на зустріч)
Якість машинок шикарна
Дякуємо- Достоинства:
- Швидка доставка, розуміння,якість
- Серова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Фаїна
Я сину своєму їх купувала, а потім такий же наборчик шукала і донечці, настільки вони круті. За весь час експлуатації жодна не зламалась. дуже раджу
- Достоинства:
- якісні, яскраві, якщо надавити, дуже швидко і далеко їдуть
- Анастасия А***Отзыв от покупателя. Продавец: Igrussimos
Дякую вам, машинки забрала)) Все чудово, у моєї дитини такі ж, а це я замовляла на подарунок)) Єдине не зрозуміла, чому на сайті на фото вказана торгова марка Hola, і я купувала також до цього Hola, а ці прийшли Limo Toy) Але наче однакові, тому)) Дякую ❤️
- Достоинства:
- Машинки круті, яскраві, якісно зроблені
- Михаил В***Отзыв от покупателя. Продавец: Neo. Цвет: Разноцветный
Классные инерционные машинки. Качественные (самые живучие из всех что мне попадались). Что для себя классный набор, что в качестве подарка. Если вам нужны инерционные игрушки - покупайте, это хороший выбор.
- Достоинства:
- Классные машинки
- Продавец Neo
Доброго дня, Шановний Михайло ! Ми дякуємо Вам за позитивний відгук про покупку товару в нашому магазинi! Користуйтеся із задоволенням!
- Мария П***Отзыв от покупателя. Продавец: Igrussimos
Отличный набор машинок, качественное исполнение
- Достоинства:
- Машинки яркие, крепкие, красивые цвета и разнообразие: бетономешалка, бульдозер, трактор и самосвал
- Даша А***Отзыв от покупателя. Продавец: Sparkling Star