- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: ТОП1. Цвет: Темно-синий. Размеры: 76x152 см
Брала на подарунок, досить великий розмір і дуже приємний на дотик.
- Достоинства:
- Компактний, приємний на дотик, швидко сохне
Дякуємо за відгук, приємного користування!
- Алена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ТОП1. Цвет: Темно-синий. Размеры: 76x152 см
Придбала два рушники, яскраві, займають дуже мало місця, приємні на дотик. Купували для моря, гарно вбирають вологу, швидко сохнуть, рекомендую
- Достоинства:
- Гарно вбирають вологу, займають мало місця
Дякуємо за відгук, приємного користування!
- Дарья Х***Отзыв от покупателя. Продавец: ТОП1. Цвет: Темно-синий. Размеры: 76x152 см
Найкраща покупка за останній час!
- Достоинства:
- Легкий, зручний
- Продавец ТОП1
Дякуємо за відгук, приємного користування!
- Яна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ТОП1. Цвет: Темно-синий. Размеры: 76x152 см
Рушник не лише зручний ти швидко висихає, ще й приємний на дотик. Для басейну те що треба.
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: ТОП1. Цвет: Хаки. Размеры: 76x152 см
Якісний рушничок. Після прання поки не кашлатається. Зручно що є сумочка. Підійде як для походу в зал, так і на природу. Відправили швидко
- Достоинства:
- Компактний, швидко сохне
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец ТОП1
Дякуємо за відгук, приємного користування!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: ТОП1. Цвет: Фиолетовый. Размеры: 76x152 см
Добрий день. Замовила два рушника в фіолетовому кольорі, самий маленький і найбільший. Швидка доставка, правда Новою поштою, це найбільше що мені не сподобалось)) Самими рушниками задоволена, колір такий як на фото, вже прала й він не змінився. Дуже приємні на дотик, вологу швидко вбирає й так же швидко висихає. При складанні мало займає місця в сумці. Для мене всі ці показники були важливі бо брала їх для відвідування басейну. Рекомендую.
- Достоинства:
- Приємний на дотик, якісне поглинання вологи й швидке висихання, компактність, незмінність кольору після прання. Ціна відповідає якості.
- Недостатки:
- Не знайшла.
- Продавец ТОП1
Дякуємо за відгук! Приємного користування!
- Юлия В***Отзыв от покупателя. Продавец: ТОП1. Цвет: Фиолетовый. Размеры: 76x152 см
Замовляла фіолетового кольору, оператор попередив, що його немає в наявності і запропонував обрати інший колір, обрала блакитний і не пошкодувала, швидка доставка, рекомендую продавця)
- Достоинства:
- Ергономічність, швидко впитує та сохне, ціна
- Недостатки:
- Не помітила
- Продавец ТОП1
Дякуємо за відгук! Приємного користання!