Отзывы покупателей о Bios Line BioKap Nutricolor Деликатная крем-краска 2.9 Castano Scuro Cioccolato 140 мл

Код:  399401946
  • Анна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Innovations. Объем: 140 мл. Оттенок: 8.64 Rosso Tiziano Nutricolor delicato BioKap

Гарна фарба,рекомендую

Достоинства:
    Не фарбує кожу, тільки волосся
    • Продавец  Innovations

Анна, щиро дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що ви залишилися задоволені нашою продукцією. Ваша довіра - найкраща мотивація для нашої команди!

• Ярослава К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Innovations. Объем: 140 мл. Оттенок: 5.5 Castano Chiaro Mogano Nutricolor delicato BioKap

Непогана фарба, ще й пеньюар іде. Та приємні бонуси зверху

• Продавец  Innovations

Ярослава, дякуємо що залишили відгук! Приємно, що Ви залишились задоволені покупкою.

• Алла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Innovations. Объем: 140 мл. Оттенок: 4.05 Castano Cioccolato Nutricolor delicato BioKap

супер

• Продавец  Innovations

Алла, дякуємо що залишили відгук! Приємно, що Ви залишились задоволені покупкою:)

• Тетяна О***
    Продавец: Innovations. Объем: 140 мл. Оттенок: 5.34 Castano Chiaro Miele Nutricolor delicato BioKap

користуюсь цією фарбаю вже рік, зафарбовую сивину, пробувала різні відтінки каштанового, і цей теж і холодний каштан теж. Мені подобається буду і далі її купувать

Достоинства:
    швидко зафарбовує
    Недостатки:
    не знайшла
    • Продавец  Swedish Innovations

Тетяна, дякуємо що залишили відгук! Приємно, що Ви задоволені покупкою:)