- AI аналіз відгуків39 відгуків: 85% позитивних, 5% нейтральних, 10% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Юрий Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Зробив такого "покійника", що він тепер свіжий хліб на молекули розбирає при дотику!
- Достоинства:
- Є!
- Недостатки:
- Дуже малі габарити, інколи не зовсім зручно
- Продавец Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Віталій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Точуть непогано
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Все супер!
- Достоинства:
- Ціна якість
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Зручна точилка, нормальної якості за свої кошти! Пару хвилин і ножу гострі!
- Достоинства:
- Якість / ціна
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Точилки супер маленька и зручна
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Зовсім не заточує. Металеві пластини не мають ріжучої поверхні ( края мають скруглення) і дуже м'який метал, метал ножа Vinzer зовсім не "чіпляє" ковзає по ньому. Керамічна частина теж саме не працює як слід. Точилка - імітація, гроші на вітер.
- Достоинства:
- компактний
- Недостатки:
- імітація точилки
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за ваш відгук! Нам щиро шкода, що точилка не виправдала ваших очікувань. Вона розрахована для легкого підправлення леза побутових ножів, але якщо ніж із твердого металу чи професійний, результат може бути значно слабшим. Можливо, вам підійде інша модель з більш жорсткими абразивними елементами.
- Назар Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
За свої гроші - нормальна точилка. Ножі точить, а це все, що потрібно від неї.
- Достоинства:
- Компактна, легка
- Недостатки:
- За такі гроші - нема недоліків
- Продавец Lemeshop
- Володимир Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Легке, компактне та зручне за рахунок гумових ніжок.
- Достоинства:
- Компактність
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец Lemeshop
- Сергей З***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Точить нормально. Вже декілька ножів наточив))
- Достоинства:
- Компактна
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Lemeshop
- Виталий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
- Достоинства:
- Их нет , от слова совсем....!
- Недостатки:
- Хуже точилки я ещё не встречал! Не знаю от куда взялось столько положительных отзывов! Умерла на третий раз!!!!! В руках держать не удобно!!! Вообще бесполезная покупка и пустая трата денег!!! Категорически не рекомендую!!!!!
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за Ваш відгук! Хотіли б звернути увагу, що це компактна брелок-точилка, яка призначена для легкого підточування ножів і невеликих лез, не призначена для сильного натиску. Через свої розміри вона може бути менш зручною для великих ножів або важких робіт. Якщо точилка вийшла з ладу за такий короткий час, рекомендуємо звернутися до нашої служби підтримки — ми допоможемо. Дякуємо, що поділилися своєю думкою — вона важлива для нас.
- Катерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Хороша точилка, питань немає
- Станіслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Мені сподобалась. Якісна, невелика, зручна, а головне ефективна точилка!
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Точилка топ! Рекомендую!
- Василь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Якість супер, точить відмінно!
- Еліна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Компактна точилка для ножів, дуже мені подобається!
- Павел Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
нормальна точилка, для швидкої наточки ножів десь на природі - чудова!
дякую!- Продавец Lemeshop
- Наталя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Отримала нарешті точилку. Хороша якість , а головне відмінно точить ножі.
- Продавец Lemeshop
Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!
- Міша К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Дякую, все сподобалось
- Валентина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Нормальна ціна і чудова точилка
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Гарна та ефективна точилка. Ножі вдома як нові)
- Василь З***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Якісна точилка
- Яна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Маленька, але добре точить ножі!
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Точилка зручна та якісна, робить свою роботу на всі 100!!
- Владимир Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Маленька,але точіт відмінно.
- Достоинства:
- Компактна
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Саме те, що мені було потрібно. Малесенька точилка на всяк випадок. Працює, нарікань немає.
- Достоинства:
- Кишеньковий розмір
- Продавец Lemeshop
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Чудова точилка
- Продавец Lemeshop
Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Все добре точить
- Сергій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Для тих хто збирається придбати це,- вважайте що тут ролики не керамічні, а з якогось металу, і лише покриті керамікою!!! І кераміка тут дуже крихка. Перший-же ніж,- Tescoma SONIC задовільно нагострився хвилини за три, а ось другий був Tescoma Presto. Його я намагався гострити навіть більше ніж пʼять хвилин, а він навіть і не думав гостритись, довелось трохи придавити його до роликів, і кераміка відразу потріскалась й посипалась з роликів. Може то мені таке "китайське щастя" випало при купівлі, може то заводський брак, а може й ні. Короче кажучи,- хто буде купувати, то врахуйте цей мій досвід.
- Достоинства:
- Ціна та компактність
- Недостатки:
- "Кераміка" заточувальних роликів.
- Продавец Lemeshop
Шановний Сергій, нам прикро що вам несподобався наш товар, у вас є гарантія ви завжди можете повернути товар протягом 14 днів з моменту отримання
- Шевчик В***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Чудова точилка, зручна у руці, не ковзає по столі. Дуже добре заточує ножі за декілька рухів. Рекомендую
- Достоинства:
- Зручна, не ковзає, добре заточує, не займає багато місця
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановн Віра , Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Мені все подобається, точилка влаштовує повністю. Дякую.
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановний Василь, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування))
- Ліда Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Все чудово. Гарний сервіс. Точилка добре точить звичайні кухонні ножі.
Дякую!- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановна Лідія, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування))
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Задоволений точилкой. Купив для заточення швейцарського ножа. З кухонними ножами теж чудово справляється. Рекомендую!
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановний Сергій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування))
- Катя Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Точилка отличная за свою цену!
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановна Катя, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування))
- Арнольд В***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Перевірив точилку на дуже старому тупому ножі. Точилка класна, хорошо наточила, гострота ножа хороша. Ніж як новий. Дякую Вам дуже!
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановний Арнольд, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування))
- Геннадий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
У польових умовах наточила ніж добре! Дякую!
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановний Генадій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування))
- Ирина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Компактна точилка, хорошо точить ножі - це для мене головне.
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановна Ірина, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування))