- AI аналіз відгуків63 відгуки: 81% позитивні, 12% нейтральні, 7% негативні.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Валентин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Повністю задоволений. Гарна заточка ножів та ножиць!
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Продавец Lemeshop
- Віктор Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Классная вещь.я рекомендую!
- Достоинства:
- Отлично выполняет свою задачу
- Недостатки:
- Не выявил
- Продавец Lemeshop
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
нормальный товар ,точит хорошо
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Загалом нормальне точило, свої функції виконує, єдине що шов по периметру корпусу не спаяний, тому трохи розходиться.
- Валерий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Товар Якистный та дуже Гарный.
- Ніна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Давно шукала хорошу точилку.Чоловіка немає щоб точив ножі на станку. І ось ця сама те!!! Добре точить!!! Задоволена. Дякую продавцю за швидку доставку.
- Достоинства:
- Зручна точилка, добре точить як ножи так і ножиці! Задоволена.
- Недостатки:
- Не помітила, хоча вже користуюся давно.
- Продавец Lemeshop
- Святослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Дуже швидко прийшла.
Привітні працівники магазину.
Точилка добре точить ножі, покупкою задоволений на всі 100- Продавец Lemeshop
- Татьяна И***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Очень даже приличная точилка. Отдельное спасибо продавцу за быструю отправку.
- Достоинства:
- хорошо точит
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Супер. Гарно точить
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Гарна точилка, всі ножі гострі, наточені, без зайвих зусиль)
- Сергей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Всё отлично. Наточил нож до состояния резки бумаги, когда лист держишь за одну сторону
- Достоинства:
- Ножи точит
- Недостатки:
- Не заметил
- Продавец Lemeshop
- Анастасія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Товар отримала швидко, дуже задоволена якісттю товара, і швидким сервісом.
Дякую- Достоинства:
- Для різних видів ножів і для ножиць в одному
- Вільховий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Дуже зручна і функціональна
- Достоинства:
- Гарно точить
- Недостатки:
- відсутні
- Продавец Lemeshop
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Хороша точилка
- Віктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Все добре
- Вадим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Поки що все добре, далі буде видно!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Точило не вартує цих грошей. Шось точе, стружка є, але нож не наточує, легке в руці, при користуванні таке враження, що зараз розвалиться.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Точило повний недолік
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що точило не виправдало очікувань. Ця модель призначена для базового побутового підточування кухонних ножів та ножиць, але не є професійним інструментом для повноцінної заточки сильно затуплених лез. Вона має просту і легку конструкцію, тому під час користування справді важливо тримати її стабільно на поверхні, бажано злегка притискаючи. Якщо точило виглядає нестійким або має ознаки виробничого браку — будь ласка, зверніться до нас, ми завжди готові допомогти в межах гарантії або повернення. Ваш відгук важливий — він допомагає нам покращувати сервіс і підбирати кращі товари.
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Точилка супер. 30 секунд и нож как новый. Доволен на все 100
- Николай Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Точит хорошо! Вопросов нет!)
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
точилка хороша, в порівнянні з іншами якісна, не зламалася за 3 місіці
- Константин Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Всё работает хорошо, товаром доволен!
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Якісна дуже і гарна
- Олексадр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Якісна річ, легко і швидко тепер точу ножі в домі
- Достоинства:
- Легка і ефективна в користуванні
- Николай И***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Хороша точилка за свої гроші. Відправили швидко. Проблем з товаром немає. Покупкою задоволений
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Дуже гарно!
- Алёна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Хорошо точит и ножы и ножницы, очень славная покупка. За такие деньги самое оно
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Хороша точилка, швидка доставка
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Купили дану точилку, дуже задоволені
Все якісно та швидко- Продавец Lemeshop
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Не точит. Старой точилкой наточила.
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що у вас виникли труднощі з використанням точила для ножів. Щоб досягти найкращих результатів, рекомендуємо дотримуватися наступних порад:
Підготовка леза: Перед заточуванням переконайтеся, що лезо ножа чисте та сухе.
Правильне розташування ножа: Помістіть ніж у відповідний слот точила, починаючи від основи леза біля рукоятки.
Рух заточування: Плавно тягніть ніж на себе через слот, не натискаючи надто сильно. Повторіть цей рух мінімум 5 разів, залежно від стану леза.
Напрямок руху: Уникайте рухів вперед і назад; заточуйте ніж, проводячи його тільки в одному напрямку — на себе.
Завершення процесу: Після заточування сполосніть лезо водою та ретельно висушіть.
Якщо після дотримання цих рекомендацій проблема не зникне, можливо, точило має дефект. У такому випадку, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки для подальшої допомоги або обміну товару.
Ми цінуємо ваш відгук і прагнемо забезпечити найкращий досвід користування нашою продукцією.
- Олег А***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Ножі точе добре. З ножицями вийшло трохи складніше,але після перегляду "відео-інструкції" в YouTube,справився і з цим завданням. Враховуючи ще і досить невелику ціну,то товар однозначно заслуговує п'ять зірок
- Достоинства:
- Добре виконує свої функції
- Недостатки:
- Не одразу розібрався із заточкою ножиць.Але то індивідуальне))
- Продавец Lemeshop
Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!
- Вячеслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Дуже гарна.
- Полівянчук І***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Як син сказав, точилка - супер!
- Достоинства:
- Зручна
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Хорошая точилка.
- Достоинства:
- Цена, качество.
- Недостатки:
- Не обнаружил.
- Продавец Lemeshop
- Наталя З***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Дякую. Покупкою задоволена в повному обсязі. Швидко, якісно, відповідає дійсності.
- Наталья Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Якісний товар, підходить для заточки різних ножів та ножиць. Швидка доставка. Дякую
- Достоинства:
- Гарно точить
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Точилка просто супер)
Берите и даже не думайте, будете очень довольны
Короче 100 из 10- Достоинства:
- Абсолютно все
- Недостатки:
- Тут - лишняя графа
- Продавец Lemeshop