- Новічков С***Отзыв от покупателя. Продавец: Limbo. Цвет: Черный
ОБМАН! Были заявлены синие свитчи, а приехали красные, чему я очень рад
- Достоинства:
- Компактность, качество материалов , наличие софта, с очень залипательным звуком открепляется и прикрепляется подставка для руки
- Недостатки:
- Неудобная подставка для руки, но скорее всего это индивидуально
- Продавец Limbo
Дякуємо, що знайшли час залишити відгук!
Гарного вечора!
- Іван О***Отзыв от покупателя. Продавец: Limbo. Цвет: Черный
Норм
- Достоинства:
- Хороша та якісна клавіатура, рекомендую.
- Недостатки:
- Трішки великувата, навіть якщо брати до уваги що підкладка під руку магнітна і відєднується.
- Продавец Limbo
Щиро вдячні за вашу оцінку та довіру :)
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Limbo. Цвет: Черный
Клавиатура по тактильным ощущениям увесистая, благодаря подставке на магнитах, хорошо помещается большая кисть руки.
Приятная настраиваемая расцветка клавиатуры.
На официальном сайте есть своя утилита по настройке клавиатуры. В игры Call of Duty mobile, Pubg mobile, через приложение GameLoop с этой клавиатурой играются превосходно.- Достоинства:
- Много
- Недостатки:
- Высоковата цена
- Продавец Limbo
дякуємо за відгук
- Dio B***
Здравствуйте , какой отклик у клавиатуры?
- Продавец Limbo
Ви ж як розумна і освічена людина розумієте, що якісний продукт не може коштувати дешево...
- Володимир Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Tapir. Цвет: Черный. Раскладка: Английская
Не очікувано дуже якісна клавіатура. Користуюся майже тиждень рука дуже швидко звикла. Сподобалась як організовані положення клавіш на палітрі. Для геймінгу дуже зручно і не має плоблеми з габаритами. Як геймер раджу спробувати впевнений сподобається але попереджую для геймінгу друкувати ворд не вийде у вас пів клавіатури не має.
З приводу підсвітки використовуйте для зміни клавіші fn Tab (якщо спросити Gemini то можна про її можливості дізнатися більше)- Достоинства:
- Розмір малий ( не займає багато місця)
Підкладка під руку щоб компенсувати висоту клавіатури
Так як це механіка дуже легко замінити кейкапи якщо вигляд не подобається чи звук клацання,
Якісний пластик - Недостатки:
- Мені особисто не вистачає якогось приємного покриття на підкладці але це єдине що я вважаю недоліком.
- Продавец Tapir
Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас. Дякуємо за Ваш вибір!