- Виталина В***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Объем: 2 л. Цвет: Металлический
Гарний фонтанчик,кішка почала пити воду з першого разу.
- Достоинства:
- Добре що можна підключати сенсор руху.
- Продавец MIR TRENDOFF
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що наш товар відповідає вашим очікуванням. Чекаємо вас знову!
- Марианна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Объем: 2 л. Цвет: Металлический
Однозначно крута поїлка. Всі три коти зацінили, всі п'ють. Нержавійка матеріал. Об'єм достатній. Безшумна, на вигляд надійна. Дуже проста у використанні, складного нічого не було при підключенні. Упаковано чудово, все на своєму місці.
- Достоинства:
- Повно
- Недостатки:
- Не купила раніше
- Продавец MIR TRENDOFF
Вітаю вас , Марианна, дякуємо за відгук. Свіжої і чистої води , бажаємо, для вашого хвостика )
- ЄваОтзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Объем: 2 л. Цвет: Металлический
Хороша поїдлка. Поки найкраща з усіх що пробували. Те, що корпус з металів - дуже класний хід
- Достоинства:
- Гарно журчить, коти пʼють. Мало пластикових деталей.
- Продавец MIR TRENDOFF
Дякуємо Єва за теплий відгук! Нам дуже приємно знати, що вам сподобався поїлка.
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Объем: 2 л. Цвет: Металлический
Гарна поїлка. Котик оцінив
- Достоинства:
- Вода не розбризкується. Працює тихо
- Продавец MIR TRENDOFF
Галина! Дякуємо за вашу довіру до нашого магазину! Завжди раді вам допомогти!
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Объем: 2 л. Цвет: Металлический
Чудова, якiсна, мiцна поiлка.
- Продавец MIR TRENDOFF
Олена! Дякуємо за ваш вибір і відгук! Раді, що наш товар виправдав ваші очікування.
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Объем: 2 л. Цвет: Металлический
Чудова поїлка, гарна ціна, ввічливий продавець. Раджу брати з сенсором і беріть одразу фільтра з запасом.
- Достоинства:
- Металева тому і надійна
- Недостатки:
- Згубилась кулька яка показує рівень води, сам не знаю як це сталось, але не критично.
- Продавец MIR TRENDOFF
Вадим! Ваш відгук – це найкраща нагорода для нашої роботи. Щиро дякуємо за вибір нашого магазину!
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Объем: 2 л. Цвет: Металлический
Класна річ, котикам подобається. Працює тихо. Відправили також дуже швидко.
- Достоинства:
- Не пластик
- Недостатки:
- Поки не знайшли
- Продавец MIR TRENDOFF
Ми раді, що ви залишилися задоволені і вибрали саме наш магазин. Дякую за відгук!
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Объем: 2 л. Цвет: Металлический
Дуже класна поїлка, мої кошти у захваті! А це головне!
- Достоинства:
- Металевий корпус
- Недостатки:
- Поки не побачила
- Продавец MIR TRENDOFF
Тетяна! Дякуємо за відгук! Ми раді, що вашим домашнім улюбленцям сподобалося ) ))))))
- Люля А***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Объем: 2 л. Цвет: Металлический
Чудовий фонтан! Дійсно дуже якісний та стильний. Якраз шукала щось таке, а не пластикове. Відправили швидко, ми з пухнастиком задоволені. Згодом зроблю фото та доповню відгук
- Достоинства:
- Швидка відправка, стильний дизайн
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Продавец MIR TRENDOFF
Люля! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Нам дуже приємно, що ви вибрали нашу компанію! Бажаємо мирного неба!