- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA
Чудовий товар
- Никита Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA
Все хорошо очень хорошая игрушка, ребенок доволен
- Диана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA
Гарна іграшка, дитина дуже задоволена!
- Достоинства:
- Одні суцільні плюси!
- Недостатки:
- Не знайшли таких.
- Продавец KWAINA
- Евгений М***Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA
Після другого купання перестала вимикатись. Іграшка немає достатньої гідроізоляції, хоча гумова прокладка встановлена в місці закривання кришки але рідину пропускає, можливо в мене такий випадок але шкода…
- Достоинства:
- Цікава іграшка, дитині сподобалось
- Недостатки:
- Перестала вимикатись на другий раз купання. Швидке окислення через відсутність гідроізоляції.
- Евгений М***
Магазин звʼязався зі мною і вирішив проблему заміною іграшки на аналогічну.
Нова іграшка працює, рекомендую продавця. Рідко зустрічаються магазини які оперативно вирішують проблему.
Дякую.
- Бородіна А***Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA
Замовила товар, трапилась ситуація, що іграшка фонтан пускала, а зміна кольору не працювала. Тоді ж я спитала чи можна обмін, мені все розказали люб'язно і на слідуючий день отримала нову іграшку, там все працювало все безкоштовно обмінялидуже задоволена сервісом, буду і далі замовляти тут товари і порекомендую подругам
- Достоинства:
- Для дитини супер іграшка для купання
- Алеся К***Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA
Крута іграшка! Фонтан доволі високий, навіть перевищила очікування, і ще працює без звуку, була схожа іграшка яка сильно жужала. Дитина в захваті)) Раджу
- Николай Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA
Позор продавцу. Игрушки хватило всего на два купания после чего она перестала выключатся. Выключается только когда полностью сядут батарейки. Даром выкинутые деньги на ветер!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Одноразовая вещь
- Продавец KWAINA
Доброго дня! Очікуйте на дзвінок менеджеру для вирішення даної ситуації.
- Николай Г***
Продавец все решил. Товар поменяли, все рабатает. Извиняюсь за предыдущий комментарий! Продавец лучший!)))
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA
Іграшкою приємно здивовані, дитина взагалі в захваті від неї. Від тепер майже неможливо забрати малюка з ванної )