- Виктор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Від снігу та плям не допомагає. Плями стали більше
Три рази чистив. Балон закінчився- Достоинства:
- Хз
- Недостатки:
- Не допоміг
- Продавец ProSabrise
Для запобігання шкідливого впливу на взуття в осінньо-зимовий та весняний періоди (снігу та води) рекомендуємо використовувати «Екстра захист від води для взуття Walkin». Саме він допомагає уникнути утворенню плям на замші, текстилі та нубуці, при цьому захищаючи ще й від проникнення води. Звертаємо на це Вашу увагу і дякуємо за відгук!
- Оскар Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Гарна піна для очищення взуття. Працює з замшею, нубуком, синтетичними тканинами. Можно терти щіткою на попередньо нанесеній піни, при сильному забрудненні можно обробляти декілька раз.
- Достоинства:
- Очищає
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Сподобалась піна, зручно, швидко . На чорних кросівках гарно видно ефект, колір став насичений, бо чорний більш вигорає і скоріш зачовгується. Але не думайте що якщо у вас занедбане взуття це чарівна паличка - ні. Майте на увазі що магії не буде. Воно просто освіжає а не відмиє ваші старі шкари які ви ніколи не мили
- Достоинства:
- Обновляє гарно колір, швидко користуватися
- Продавец ProSabrise
Дякуємо за чесний та змістовний відгук! Ви праві — піна Walkin чудово освіжає зовнішній вигляд взуття, особливо темних кольорів, але не є "чарівною паличкою" для сильно забруднених речей. Дуже приємно, що ви оцінили зручність у використанні та помітний ефект. Нехай ваші кросівки виглядають як нові якомога довше!
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Результату на замшевих кросах (1) не помітив. Густо намастив, зчищав щіткою - краще не стало (2). Піна навіть не темнішала, то чи вбирає вона бруд взагалі.... По класиці відмив під проточною водою милом з аміаком і все гуд (3). Взуття з тонкої м'якої шкіри вирівняло по тону, але чи очистило - не ясно, бо воно чорного кольору
- Недостатки:
- Не спрацювало, як очікував.
- кіраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 150 мл
жахливий товар. замшеве взуття не очистив взагалі, а навпаки - зробив ще гірше. дотримувались інструкції повністю. тож узагалі не рекомендую!
- Достоинства:
- нічого не помітила, окрім ціни
- Недостатки:
- не допомагає в очищенні взуття, робить тільки гірше
Нам щиро шкода, що засіб не виправдав ваших очікувань і результат виявився незадовільним.
Якість догляду за замшею може залежати від типу матеріалу, ступеня забруднення та способу нанесення. Ми завжди радимо спершу протестувати засіб на непомітній ділянці, адже різні види замші або нубуку можуть реагувати по-різному.
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 150 мл
Засіб не виправдав очікувань.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не зміг вивести невеликий бруд з замшової поверхні.
Дякуємо за відгук. Шкода, що засіб не виправдав очікувань. Для замші багато що залежить від типу забруднення та часу його появи. Радимо також використовувати спеціальні щітки для замші або повторити очищення кілька разів — іноді це підсилює ефект.
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 150 мл
Купив для замшових кросівок, засіб справився на відмінно, спочатку злякався бо замша не хотіла переливатись але потім я розчесав замшу щіткою для замши і все стало добре. Дякую вам!
- Достоинства:
- Добре чистить кросівки, не потрібно змивати водою
- Недостатки:
Ярославе, дякуємо за високу оцінку товару!
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 150 мл
Все добре працює, брав для замши, але є невеликий нюанс мої замшеві кросівки перестали переливатись..
- Достоинства:
- Не потрібно змивати
- Недостатки:
- після використання кросівки не переживаються
- Тетяна Л***
Там було написано, спробувати на маленькій ділянці спочатку
Дякуємо за відгук! Щодо ефекту "переливання" — це дійсно можливо після очищення, оскільки структура ворсу замші трохи змінюється. Щоб відновити вигляд, рекомендуємо після висихання обережно пройтись спеціальною щіткою для замші — це допоможе підняти ворс і частково повернути текстуру.
- ТамараОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 150 мл
Брала для замші - слабенько, не сподобалося зовсім. А текстиль почистила ідеально.
- Достоинства:
- Не треба змивати
- Недостатки:
- Не дуже зручно наносити
Дякуємо за ваш відгук щодо піни-очисника Walkin. Шкода,що ви не отримали бажаного результату від чищення замшевого взуття. Важливо дотримуватись інструкцій виробника та застосовувати відповідні аксесуари, такі як щітки для замші.
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 150 мл
З функцією своєю справляється, краще з текстилем ніж з замшею. Вистачело на 3,5 пір взуття.
- Достоинства:
- Не виявлено.
- Недостатки:
- Дуже обмежена кількість використання.
Добрий день.Дякуємо за ваш відгук.Раді ,що ви залишились результатом.Недоліки візьмемо до уваги.
- Кирило Р***Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 150 мл
Нормально работает, брал не тут. Наносить надо на губку, предварительно поднять ворс резиновой щёткой для замши.
- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- запах, лучше на улица или на балконе применять
- Людмила Т***Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 150 мл
Вистачило на 1.5 рази почистити уги
- Недостатки:
- Чистить погано
- ОлександрПродавец: Rozetka. Вес/Объем: 150 мл
Звичайний вуличний бруд чистить досить непогано. Наприклад, я почистив старі кросівки, які було втоплені у багнюці, звичайне прання не допомогло. Зараз як нові (навіть устілки). Колір зберігся.
Але який бруд типу мастила цей засіб не бере. Для цього краще підійшов «експрес» засіб від цього ж виробника.
Рекомендую для регулярної чистки взуття.- Достоинства:
- Працює. Можна купити практично будь де.
- Недостатки:
Дякуємо,за відгук! Якщо буде необхідність в очищенні брудного взуття,рекомендуємо іще спробувати експрес-очищувач Walkin Active,який підходить для всіх видів шкіри,текстилю та підошви.