Отзывы покупателей о Портативная косметичка чемоданчик из экокожи со встроенным зеркалом с LED подсветкой органайзер 26х23см UKC 31330 черный

Оценка пользователей 4.62/5
  • Оксана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Цвет: Черный

Дуже зручно і комфортно.дуже сподобалось.

Достоинства:
    Все добре
  • Максим О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GodnoShop
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

не сподобалось

• Игорь М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Черный

Усе добре. Спочатку було нерозуміння по доставці, але усе гаразд.

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: GodnoShop

В цілому валізка непогана за свої кошти, хоча з'єднання для тримання кришки дуже не якісні, майже її не тримають, зриваються, після чого кришка може впасти, і скло теоретично погодитись, дивлячись де стоїть ця косметичка, тому в тому вигляді що товар є, краще ставити її в місця біля стінки, щоб кришка валізки спиралась наприклад у стіну.
    Також молнія не дуже якісна я може розходитись.

Достоинства:
    Непогана зовнішня якість, по суті портативне дзеркало (по фото думав воно не зйомне, але ні)
    Недостатки:
    Погана якість з'єднань стрічок що тримають кришку, та молнія не дуже якісна
  • Людмила Е***

Супер!

• Продавец  KWAINA

Доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук!

• Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GodnoShop

Чудова річ, дружині дуже сподобалася.

Достоинства:
    Досить якісна
  • Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IGNS. Цвет: Черный

Все підійшло, відповідає опису.

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Черный

Такое зеркало доехало ко мне,проплатил посылку раньше чем она приехала на отделение,так как долго отправляли её и не успел,пришли домой открыли и вот такое

Недостатки:
    Есть
  • Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Замовляла на подарунок, дуже сподобалося. Товар як на фото, відправка була швидка. Рекомендую.

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Олексій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Якась дешева китайська поробка. Дуже погана якість матеріалів. Якщо дивитись на фото, то має бути фактурна поверхня, а на справді щось звичайне, гладке, схоже на якусь пвх-плівку. Молнія так само має бути жовта металева, по факту чорна, поганої якості. Дзеркало взагалі не відповідає ні по вигляду, на по способу підключення (на фото інтегрована пласка стрічка, а по факту звичайний шнурок usb. Немає трьох режимів як написано в описі. Тупо один.
    Купував на подарунок, тепер сумніви, чи варто дарувати таке.

Недостатки:
    Погана якість. Не відповідає зображенням.
  • Віталій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FonTop. Цвет: Черный

Замовив дружині на День Народження)
    Дуже щаслива!
    Дякую)

Достоинства:
    Все окей
    • Продавец  FonTop

Дуже дякуємо за ваш відгук ,користуйтеся на здоров’я. Будемо раді бачити вас ще у нас !

• Світлана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Якісна косметичка. Виглядає солідно. Дорогувато, але за таку якість грошей не шкода.

Достоинства:
    Дуже гарна, якісно пошита.
    Недостатки:
    Жодних.
    • Продавец  FlashShop

• Вадим Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin

Подарував дівчині на Миколайчика, ну дуже задоволена

• Богдан С***

Дружині сподобалось

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Гарна якість товару. Швидка доставка.
    Приємне спілкування з менеджером. Дякую за подарунок)

• Игорь Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Пришел с браком. В остальном без претензий.

Недостатки:
    Брак
  • Максим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IQSHOP. Цвет: Черный

Дуже файно

• Наталія К***

Замовляли 2 шт,все дуже сподобалось

Достоинства:
    Ціна,якість

• Галина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin

Косметичка вмістка, має привабливий вигляд.

Достоинства:
    Гарний сервіс
  • Віта К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin

Дуже якісна і взагалі бомбезна

Достоинства:
    Якість, розмір
  • Емілія-Юлія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin

Гарний органайзер, ціна хороша, швидко відправили. Прямо дуже багато косметики не влізе, але і немало, доволі вмістка!Дуже багато відділу для кисточок. Замовляйте без сумніву)

Достоинства:
    Ціна, якість, швидка доставка
  • Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Цвет: Черный

Чудова косметичка чорного кольору.
    Брала на подарунок. Дуже сподобалася.

Достоинства:
    Можна регулювати відділення
    • Продавец  SAM groupe

Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи

• Валерія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Черный

Супер! Якісна та дуже зручна, в живу виглядає краще ніж на фото!

• Юлия Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin

Органайзер повністю відповідає опису, окрім кольору. Це було велике здивування для мене, коли отримувала на пошті пакунок - замовляла чорну, вона прийшла рожева...При чому на сайті чорна, навіть, немає можливості обрати колір, просто чорна. Коли телефонував менеджер, щоб підтвердити замовлення, теж жодного слова про колір. Я трохи поміркувала і вирішила, що тільки через колір не хочу чекати ще і забрала косметичку. А для когось це питання буде принциповим. Ну і неприємно, що не попередили завчасно про таке. Мабуть, розрахунок на те, що люди, як я, не будуть сильно перейматися і заберуть. Неприємно. В усьому іншому органайзер добрий, гарної якості, вмісткий, люстерко та підсвітка мені дуже сподобались. Люстерко можна використовувати окремо (там є підставка), або кріпити на липучку до косметички, заряд тримає довго. Відправили швидко, нарікань немає. Але рожеву...

Достоинства:
    Добротна, вмістка, якісне люстерко з підсвіткою
  • Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin

Косметичка за функціоналом норм, але де тут чорний колір не знаю, може ви підскажете

Достоинства:
    Зручна і містка
    Недостатки:
    Не той колір що в описі і на фото
  • Алексей Г***

Нормальна косметичка

• Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FonTop. Цвет: Черный

Жена пользуется уже пол года. Очень довольна. Подсветка яркая. Косметичка довольно вместительная

• Продавец  FonTop

• Ліана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Вмістилась вся моя косметика.

Достоинства:
    Зручна і містка
    • Соответствие указанным размерам

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Ліано! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Просто вау!!! Донька задоволенна!
    Відповідає опису!
    Зручно, ефектно!!!

Достоинства:
    Підсвітка дзеркала, зручно в подорож
    Недостатки:
    Немає!!!
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Марино! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Ігор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Все супер -- товар відповідає своїй ціні з точки зору якості і відповідності опису

Достоинства:
    Місткий, ергономічний, зручний у використані

• Продавец  KWAINA

Доброго дня! Щиро вдячні Вам за відгук!

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA

Чудова косметичка! Красива й зручна!
    Моїй радості немає меж!
    Доставка швидка!

Достоинства:
    Доставка, обслуговування, якість!
    • Продавец  KWAINA

Доброго дня! Щиро вдячні Вам за відгук!

• Юрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RichMall. Цвет: Розовый

Сподобалось!!!

• Віктор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin

Дякую продавцю, швидко, інформативно (попередили що прийшло на видачу)
    Трохи здивував розмір (чомусь здавалось по фото що менша, а по факту вмісткіша) підсвітка працює, плівка захисна на дзеркалі дуже доречно

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Брала косметичку на подарунок доньці. Їй дуже сподобалась, функціональна та містка. Дуже зручно, що має LED-підсвічування.

Достоинства:
    Чудова косметичка

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Оксано! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Посилка прийшла за 1 день, все ціле все працює. Задоволена покупкою на 100%

Достоинства:
    Все працює, гарний стан

• Михайло Ж***

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Михайло! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!