Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Багаторазовi водяні розмальовки. Абетка - Алина Котка (9789669870544)

Оценка пользователей 4.41/5
  • Татьяна Ш***

Розмальовка просто супер, дитина в захваті!!!

• Христина М***

Дуже класні розмальовки.
    Дуже гарні малюнки)
    Плюс гарні віршики

Достоинства:
    Водні і багаторазові!
    Недостатки:
    Якщо дитина забагато води налиє, то трохи сторінки втрачають форму, стають хвилясті і довго сохнуть, тому купляти раджу два види
  • Майя Л***

Дуже зручні для малечі, якій ще зарано малювати фабами

Достоинства:
    Багаторазові, висохли і знову готові до малювання
  • Катя Л***

Гарна розмальовка, але після першого малювання,нажаль виявилась трохи промокаємою)))))

• Вадим П***

Не зміг знайти щось якісніше, тому замовив цей дешевий варіант. В порівнянні з водяними розмальвками, що у нас є до цього часу - ця абетка дуже довго сохне, малюнки на третій день все ще яскраві. Бліда частина - десь 40-50%

Достоинства:
    не бачу
    Недостатки:
    дуже довго сохне, тому втрачається сенс розваги
  • Евгения К***

Заказала несколько штук. Но сыну понравилось книга с буквами. Ему интересно водой искать их. Задумка интересная. Если учитывать что водные одноразовые разукрашки подорожали это ещё и выгодное вложение

• Анна Т***

Дуже подобаються книжечки цієї серії. Не знаю, хто там пише що сильний запах, або нам такі попалися, бо замовляю не вперше і ніякого запаху немає!!!!

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    Легко поцарапати пензликом
  • Аліса П***

Книжка має 6 сторінок для малювання, гарні малюнки. Коли малюнок підсох, можна розмальовувати знову. Покриття сторінок можна легко пошкодити.

Достоинства:
    Великий формат, гарні малюнки, швидко сохне
    Недостатки:
    Покриття легко пошкоджується
  • Панченко Д***

Раскраска понравилась красивая и красочная.Можно просто почитать стихи с ребенком.Запаха страниц нет,но плохо сохнет и проявляются картинки.Можно поцарапать и повредить покрытие там где раскраска.

Достоинства:
    Глянцевые красочные страницы,стихи.
    Недостатки:
    Царапаются страницы с раскраской,снимается покрытие
  • Маряна С***
    Продавец: Rozetka

Ребёнку не рискнула давать из-за запаха краски

Недостатки:
    Ужасный запах краски
  • Іванна
    Продавец: Rozetka

Купувала 2 такі книжечки тільки в іншому магазині. У нас нема абсолютно ніякого запаху! Книжка за ці гроші дуже достойна, я купувала дорожче. Сторінки цупкі, розмальовка не з двох сторін листка. Є елементи для пошуку, різні вірші, а ілюстрації дуже милі. В нас не мало книг цього видавництва і всі класні. Я рекомендую, книга "толкова", як то кажуть, а щодо запаху - то мабуть варто перевірити відразу на пошті, хто зна, можливо якийсь брак...

Достоинства:
    Якісна, низька ціна.
  • Олександр Г***

Як для своєї ціни, непогана розмальовка, але є одна проблема, через яку рекомендую не купувати її — який нереальний сморід під час розмальовування. Як тільки вода потрапляє на папір, в радіусі приблизно 50 см відчувається запах, найбільше схожий на клей для взуття. Можливо було б списати явище на конкретний екземпляр, але я замовив дві різних розмальовки. Обидві, вибачте, смердять. Нажаль, ще не бачив жодного продукта в цій катеогорії, щоб коштував менше 200 гривень, але був якісним. Але давати дитині дихати цим страхіттям я не готовий. Якби не це, можна було б назвати продукт ідеальним.

Достоинства:
    Симпатичні малюнки
    Достатньо товстий папір для десятків разів експлуатації
    Низька вартість
    Недостатки:
    Жахливо пахне під час розмальовування
    • Оксана Г***

Ви знаєте, я теж не даю цю розмальовку дитині через запах. Але я не можу зрозуміти, чи це тільки нам такі попалися екземпляри, бо ніхто більше про запах не писав

• Оксана Г***

Ідея, якість друку, кольори, замальовки... дуже хороші. А от сама розмальовка... тут треба доопрацювати. Товстий шар спеціального покриття, який облущується, залишається на пальцях, якщо його потерти. Він дуужеее довго сохне. В порівнянні з іншими виробниками. І ще... має вельми неприємний запах. Доволі інтенсивний. Можна було б і 3 зірки поставити. Але так як задумка і виконання (Особливо малюнки) - класні... ставлю 4. Хоча й розчарована.

Достоинства:
    Цікаво, яскраво, наш виробник, ціна в порівнянні з іноземними аналогами хороша...але
    Недостатки:
    Якість покриття розмальовки - погана!!!!
  • Оксана

Цікава книжечка. Цупкі сторіночки. Гарні віршики. Цікаво малювати водою. Але царапається як і всі книжечки такого типу.

• Юлия Г***

Чудова водна розмальовка, класно, що можна використовувати декілька разів.
    Дитина кожен день любить в ній помалювати.)

Достоинства:
    гарні малюнки
  • Наталія В***

Хороша книга

• Виктория П***

Хорошая разукрашка, ребенку нравится.

Достоинства:
    многоразовая
    Недостатки:
    немного были повреждены странички
  • Діана

Розмальовки чудові. Яскраві малюнки. Гарна якість. Дитина рада.

• HlVanda

Книга из 10 страниц, не считая обложки, из которых 4 глянца и 6 для рисования, пользоваться лучше толстой кисточкой и сушить странички в открытом виде. Подойдёт для самых маленьких в качестве первых рисовалок. Хорошая альтернатива дорогим рисовалкам

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Время высыхания