- EvrinomОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книга дуже сподобалась. Добре підійде для діток. Текст зрозумілий, опис чіткий, факти цікаві. Трошки погортала книгу на відео: ссылка
- ЮсяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Великі та чіткі фотографії. Гарний текст, цікаві факти. Взяла читати малюку перед сном. Майже рік хлопчику. Малому подобається. Вперше як побачив пищав і трогав ручками. Зараз сидить тихенько дивиться та слухає, що там мама йому читає.
Сподобалась дуже ці серія, наступною буду брати щось про авто. - sahok07Продавец: Rozetka
Очень хорошая книга, дочке понравилась, яркая, познавательная, обложка толстая и листы плотные, супер, цена адекватная
- Галина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Только рекомендую для развития ребенка.
- Достоинства:
- Красивая красочная энциклопедия.
- Недостатки:
- Их нет.
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕММІПЕСС
Багато, яскравих фотографій.
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цікава та яскрава книга, дитина задоволена. Це фотоенциклопедія з цікавими фактами, інформації небагато всередині, більше яскравих фото гарних котиків.
- Достоинства:
- Гарна якість, яскраві фото
- Недостатки:
- Небагато інформації
- Надежда С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книжка сподобалась,якісна,яскраві,великі ілюстрації..недолік-замало інформації,хотілось більше
- Надежда С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купували дитині на подарунок,дуже яскрава,сподобалось виконання але як на мене,замало інформації про тварин,у дитини 100500 запитань котрі ще додатково дізнаємось з інтернету
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: ЕММІПЕСС
Купував для дитини. Отримали справжню скарбницю знань про своїх чотирилапих друзів!
- Достоинства:
- Цікаві ілюстрації, приємна ціна
- Загоруйко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволена покупкою, дякую продавцю!
- Достоинства:
- Цікава книга, якісний друк, фото.
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для дітей цікава книга.
- Достоинства:
- Кольорові сторінки,цікаві факти про котиків.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм. Хотілось би більше кішок)
- Влада М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже яскрава і цікава книжка для дитини
- Інна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже цікава книга.
- Достоинства:
- Якісний папір, яскраві і чіткі малюнки.
- Мілько М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова книга про котиків
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вже не перша книга цієї серії.Завжди цікаві факти,гарна якість друку.Яскраві ілюстрації.Дитині дуже цікаво.Читає з задоволенням.
- Достоинства:
- Пізнавально,цікаво.
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дети любят котиков и поэтому выбрали эту книгу. Качество печати нас радует, уже не первая такая книжка,купили уже девять таких) свет вокруг нас - супер серия книг!
- Достоинства:
- Качество бумаги и содержание - супер!
- Людмила З***Продавец: Rozetka
книжечка просто супер!дитина дуже любить котиків і в житті ,і на малюнках,в мультиках. саме тому замовили цю книжку. з великою увагою роздивляється малюнки,слухає про котів (обираємо породу котика,якого додому купимо). викладено гарною українською мовою, без помилок.всі сторінки пронумеровано. книга підходить і для 2 років.
- Достоинства:
- багато сторінок,малюнки яскраві
- Недостатки:
- нема!
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цікава книга