- Влада М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕММІПЕСС
Книга якісна. Доставили вчасно.
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕММІПЕСС
Книга супер! Дитині дуже сподобалася!
Обкладинка тверда- Достоинства:
- Ціна, ілюстрації
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доброго вечора! Сьогодні отримала. Тільки відкрила- неприємність. Лист розірваний. Неприємно, бо на подарунок
- Достоинства:
- Книжка цікава, яскрава
- Недостатки:
- Розірваний лист
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цікава книга для всієї родини
- Достоинства:
- Велика яскрава книга на 160 сторінок з текстом який розуміє дитина. Дуже багато корисної інформації і для дорослих.
- СтаніславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стоит своих денег, рекомендую!
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книга дуже цікава, багато корисної інформації про навколишній світ, гарні ілюстрації.
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
якісна книга, буде цікава всім
- Достоинства:
- буде цікава і для дорослих
- Алеся Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень интересная книга. Много познавательной информации. Хорошее качество бумаги.
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книга дуже цікава з яскравими малюнками. Зміст охоплює весь навколишній світ, космос і тд. Нам, батькам, дуже сподобалась, гадаю,дитині теж буде до вподоби))) Розетці окремо дякуємо за швидку доставку. Товар рекомендуємо, оскільки ця книга цікава, сприяє дитячому саморозвитку та зможе відповісти на будь які запитання)
- Анжела К***Продавец: Rozetka
Придбали теж це диво! Донька 8 років у захваті!❤️️ Дякую розетці за доставку!
- Достоинства:
- Все подобається
- Недостатки:
- Не побачили
- RuslanаПродавец: Rozetka
Цікава книжка, багато корисної інформації, дитина з задоволенням читає дивиться ілюстрації, навіть мені цікаво її читати, дізнаюся багато чого нового. Рекомендую!
- КатеринаПродавец: Rozetka
Очень крутая книга от 2 лет, на мой взгляд! Яркая, красивые иллюстрации, информативная. Все написано на доступном деткам языке!ребенку интересно, даже без меня иногда листает
- Достоинства:
- Много полезной информации для деток