- Дар'я Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цікава книга, багато варіантів розвитку подій, вибір яких залежить від читача — клас Написано у дусі мультсеріалу, що теж є перевагою. Матеріали, з яких зроблена книга, хорошої якості, також у ній містяться чудові яскраві ілюстрації. Приємно тримати в руках, приємно читати і просто переглядати. Рекомендую
- Достоинства:
- Якість, гарні ілюстрації, цікаве подання історій.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Лілія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова книга.
- Павло Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕММІПЕСС
Книжку отримали, дитина щаслива!
Посилка прийшла в зазначений термін. - Світлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую,книжка чудова,діти задоволені
- Достоинства:
- Гарна
- Людмила Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цікава задумка з варіаціями кінцівок
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: BlackRed Games
Файно, файно
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитина задоволена, а це найголовніше.
- Яценко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Knigof
Супер,донечка у захваті
- Віктор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитині дуже сподобалося
- Достоинства:
- Оригінальна історія
- olyabisha09Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
книга цікава, а головне дешевше ніж будь де!!!
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер книжка: син, який категорично не любить читати, сам читав, відстежував пригоди по сторінкам.
- Юлия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книжка интересная. 7 - летнему ребенку очень понравилось.
- Достоинства:
- Интересная.
- Недостатки:
- нет.
- Євген М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класна книга! З малюнками, як я і хотів. Цікавий сюжет(сюжет іде не із мультфільму), в кінці глав є вибір, що робити далі (перескакуж на іншу сторінку). В кінці книжки є плакат. 283 сторінки, листки в виді старини. Всім шанувальникам гравіті фолз рекомендую!
- Достоинства:
- Багато малюнків, цікавий сюжет, плакат в подарунок.
- Анастасия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная книга! Ребенок в восторге! Отличное решение, что можно выбрать концовку на свое усмотрение и путешествовать по страницам в книге - своего рода, мини-квест. Эта идея особенно впечатлила ребенка. Прочитал за пару дней. Разгадывал шифры еще какие-то )) Однозначно, рекомендую!
Розетка, как всегда, на высоте: качественно, оперативно, бонусы-акции, и, главное, на люлькой вкус ))- Достоинства:
- Отличное качество, цветные иллюстрации, вариация концовок, вселенная Гравити Фолз
- Недостатки:
- не обнаружила
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мой сын очень понравилось.
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Син повністю задоволений, якраз після перегляду мультсеріалу купували. Книжка побудована так, що є можливість вибирати южетні лінії.
- Достоинства:
- Книга супер!
- Недостатки:
- Книга прийшла з надірваною палітуркою.
- gatilova.anastasiyaПродавец: Rozetka
Скажите эта книга на украинском языке?