- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX. Цвет: Черный
В коробці відклеєний матеріал оббивки
- Недостатки:
- Не естетично виглядає товар
- Продавец KRANEX
Доброго дня!
Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Ми завжди допомагаємо у випадках браку — ви можете оформити повернення або обмін товару. Будь ласка, зв’яжіться з нами, і ми швидко вирішимо це питання у зручний для вас спосіб.
- Нікіта Р***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX. Цвет: Черный
Батарейка на жаль була розряджена але так все працює
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX. Цвет: Черный
До матеріалу і коробки питань немає, є питання до механізму відкривання, який зламався десь на 5-6 відкривання!
Прийшлось замовити нову, на щастя вона встигне приїхати вчасно)- Недостатки:
- Слабкий механізм відкривання
- Продавец KRANEX
Доброго дня! Механізм відкривання може бути пошкоджений під час транспортування. Без проблем замінимо або зробимо повернення замовлення.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: KRANEX. Цвет: Черный
Все чудово, все працює
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: KRANEX. Цвет: Черный
- Достоинства:
- Приємна на дотик. Зручна. Є підсвітка
- Яна М***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX. Цвет: Черный
Чудова коробочка для пропозицій
- Достоинства:
- Дуже ефектна коробка є підсвітка
- Валерій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX. Цвет: Черный
Підсвітка не працює, замінити батарею не варіант бо все на ПВА приклеєна
Враження жахливі, проста коробочка без підсвітки- Достоинства:
- Гарний колір
- Недостатки:
- Не працює підсвітка
- Сухаревич В***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX. Цвет: Черный
Якісний товар, ідеальний мінімалістичний вигляд. Продовжує працювати після тисячі відкривань, працює без нарікань
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд, якість матеріалів, час роботи акумулятора
- Юрий О***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX. Цвет: Черный
Я вже забув, але тут ви самі попросили залишити відгук.
Перевіряйте ваш товар перед відправкою, щоб коли отримувач його отримає, не виявилось, що батарейка розряджена.
І тут здавалось би, що важкого замінити батарейку, яка чомусь мала би бути закріпленою, але на жаль болталась в корпусі. Все це зроблено, щоб бути одноразовим, тому коли ви будете намагатись замінити батарейку, дроти відваляться. Якщо ви вже в такій ситуації - червоний то мінус, чорний то плюс.- Продавец KRANEX
Дякую за відгук! Товари зберігаються на складі розетка, відправка автоматизована, іноді людина не бере участі в перевірці товару і перевірка перед відправкою не можлива. Ми рекомендуємо перевіряти товари при отриманні! Якщо є проблеми з батареєю Ми завжди надішлемо товар за наш рахунок, вже з нашого складу попередньо перевіривши.
- Дмитро
Підкажіть який номер батарейки у вашій підсвітці