Отзывы покупателей о Портативный мини кондиционер Белый Arctic Air Ultra G2 3 в 1 переносной Ультра Увлажнитель (7007G2) CLS55

Оценка пользователей 3.88/5
  • Отзывы про товар продавца СlarisseStore
  • Ольга Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore. Цвет корпуса: Белый

Придбала цей ,,чудо пристрій,,по відгуках інших покупців.Хочу попередити наступних таких довірливих як я))Людоньки не купляйте цієї штуки,бо це гроші на вітер.З функцією охолодження не справляється від слова ,,зовсім,,звичайний іграшковий вінтілятор

• Богдан Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore. Цвет корпуса: Белый

Не можу повернути гроші за не якісний товар

Достоинства:
    Вчора тільки отримав замовлення. Дуже погано дуе. Поробив хвилин 30 і все,почали блимати кнопки.,я його вимкнув, більш він не включается
    Недостатки:
    Не працюе, даже слабкий. Звернувся до відділення Розетка де я його забирав мені сказали що цей товар не їх, і за нього вони не відповідають. Товар та гроші повернути не можу.
  • Гордій
    Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore. Цвет корпуса: Белый

Відкрив вдома - весь брудненький і подряпаний
    На сайти в описі написано що з ним йде "зарядний пристрій" в моєму розумінні це не тільки кабель, а і блок живлення котрий підходить по потужності, але продавець вважає трохи інакше і поклав тільки кабель.

Достоинства:
    Дує
  • Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore. Цвет корпуса: Белый

Виходячи із реалій сьогодення, незамінна річ. Змочив фільтр, у воду добавив пару кубиків льоду, прохолода відчутна. Та і взагалі як дуйчик за відсутності світла, доволі непогано справляється із жарею.
    P.S.Доставка 5 днів, на точку видачі. За цей час встигнув замовити на інший площадці, дешевше, і на другий день приїхало.

Достоинства:
    Дує, охолоджує
    Недостатки:
    Довго чекати
  • Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore. Цвет корпуса: Белый

Дякую продавцеві за оперативну відправку. Сьогодні отримала, тестую:
    - три режими потоку повітря, дме потужно, якщо додати прям льодяну воду, то і повітря досить прохолодне
    - за більш ніж годину використання мінус 5% з павербанку, що дуже економно
    - в умовах сьогодення, коли спека і немає можливості включати кондиціонер, гарна альтернатива охолодженню і зволоженню повітря
    - компактний, простий у використанні, лаконічний дизайн, прикольна підсвітка

рекомендую

Достоинства:
    охолоджує повітря, потужний, при цьому економно використовує заряд павербанку
    Недостатки:
    не знайдено
  • Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Таку модель купую вдруге. Маленька, зручна, легка у користуванні, рятує під час спеки. Можна поставити поряд з кліткою з домашньою тваринкою для її більшого комфорту. Попередній такий "кондиціонер" пропрацював близько трьох років, що, я вважаю, непогано для такої техніки. Використовую у приміщенні 10 кв.м.

Достоинства:
    Маленький, рятує під час спеки. Фільтр можна мити самостійно за необхідності.
    Недостатки:
    Потрібен перехідник, щоб підключати до електричної мережі.
  • Сергій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Нічого не охолоджує. Перевіряв на протязі 3-х годин чи зможе зменшити в маленькій кімнаті температуру повітря - ні на градус ні зменшив. На максимумі легенький вітерець. За такі гроші можна простий настольний купити вентилятор, але і там швидкість на максимумі буде більше, бо в мене такий є.
    Не рекомендую.

• Продавец  Eligos

Добрий день! Для збільшення ефективності охолодження потрібно додати лід у воду. Протестуйте будь ласка та побачите результат.

• Александр С***

Поки все працює

Достоинства:
    Вартість і розмір
    Недостатки:
    Збірка та кнопки
  • Дмитро С***

Працює

• Микола Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EasyMart. Цвет корпуса: Серый

Все чудово

• Продавец  EasyMart

Вас вітає EasyMart, дякуємо за ваш відгук

• Сергей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Работает хорошо, свои функции выполняет в полной мере, работает тихо

• Ольга Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
    Достоинства:
    Добре працюе, гарна ціна, зручний у використанні
  • Юлія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TinyTron. Цвет корпуса: Белый

Сподобалось. За 400 грн багато від кондиціонера не очікувала, але він мене здивував. Дійсно, працює і від розетки, і від павербанку. На інтенсивному охолодженні доволі потужний.

Достоинства:
    Легкий, компактний
  • Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TinyTron. Цвет корпуса: Белый

Дуже гарний, тихий, тільки водичка підтікає

• Светлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет корпуса: Белый

Беру вже другий раз, бо перший розбомбили, для маленьких приміщень топ, а котам у спеку взагалі кайфово під ним)))

Достоинства:
    Малий, зручний, від павербанка може працювати
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  Top Hub

Дуже вдячні за зворотній зв'язок! Приємного користування!

• Ганна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Рятував 2024 літом, коли відключення світла були, досі влітку користуємося

Достоинства:
    Якість
  • Толик Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EURO_SALUT. Цвет корпуса: Белый

Хрень. Не советую

Достоинства:
    Их нет
  • Лариса Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет корпуса: Белый

Звичайна дуйка, вода підтікає

Достоинства:
    Прохолода в спеку
    Недостатки:
    Підтікає з водою
    • Продавец  Top Hub

Дякуємо за відгук! Для уникнення підтікання води переконайтесь, що ємність наповнена не вище максимального рівня та встановлена рівно й герметично. Приємного користування!

• Олена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Ерунда, не освежает,увлажняет чуть чуть,лёд быстро растёт.Вообщем как маленький вентилятор и всё.

Достоинства:
    Недостатки:
    Несоответствует своим функциям
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Олена! Нам прикро, що товар не задовільнив Ваші потреби. Дякуємо, Ваш відгук дуже важливий для нас!

• Аліна

Пропрацював два тижні.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Аліна! Дякуємо, що повідомили нам про це. Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення питання.

• Юрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VSIDOMA. Цвет корпуса: Белый

Все ок.

• Кривенцов Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar

Не раджу. Вважав що буде дійсно охолоджувати, а по факту звичайний маленький вентилятор. Ну може трошки охолоджує якщо лід запхати в маленький отвір для води

• Александр З***

Быстрая доставка.

Достоинства:
    Компактный, автономный при использовании с пауэрбанком.
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Олександр! Дякуємо за відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.

• Варвара В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Не сильно потужний, але в спеку краще з ним, чим без нього. За свою ціну - взагалі супер!

Достоинства:
    Непоганий
    • Продавец  Eligos

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар, швидку доставку та ПОВНУ ГАРАНТІЮ для всіх наших покупців! Будемо раді бачити Вас в майбутньому! Продавець ELIGOS

• Ярослав Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Работает нормально все функции выполняет

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Ярослав! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Лычко Е***

Покупкою задоволена!

Достоинства:
    Компактний, легкий, зручний у використанні!
    • Продавец  Eligos

• Наталья П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

дякуємо і виробнику, і продавцю

Достоинства:
    дійсна допомога, особливо на кухні
    Недостатки:
    відсутні
    • Продавец  Eligos

• Алла Г***

Задоволена покупкою

Достоинства:
    у разі вимкнення світла дуже виручає
    Недостатки:
    не має
    • Продавец  Eligos

• Вадим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kredo Lot VV. Цвет корпуса: Черный

С виду хрень, но свою функцию делает, т.е. на 1 комнату

Достоинства:
    Сам девайс
    Недостатки:
    Мощнее бы кулер
  • Маргарита К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TinyTron. Цвет корпуса: Белый

Дуже сподобався та нажаль якість бажає кращого за пару використань цього чудо апарату зламалось гніздо. Частина гнізда просто витяглась з зарядним шнурком. Прикро.....

Недостатки:
    Використовувала пару разів та зламалося гніздо.
  • Олена М***

Заявлені функції виконує

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Олена! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Завжди Вам раді!

• Віта С***

Через 30 хв. роботи задимів і не працює вентилятор

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Віта! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання, очікуємо Вашу відповідь в приватних повідомленнях.

• Олена Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Відмінний вибір за свою ціну для маленьких приміщень.

Достоинства:
    Кондиціонер отримала нещодавно. Працює відмінно. Для маленьких приміщень дуже зручна річ. Водичка, яку потрібно заливати в кондиціонер, зволожує та освіжує повітря в кімнаті. Якість перевищує ціну.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Олена! Дякуємо за високу оцінку та детальний відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені.

• Максим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kredo Lot VV. Цвет корпуса: Черный

Відпрацював годин 7 і почав смердіти пластмасою. Вода йому більше не потрібна

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Не виконує свою роботу
  • Тетяна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Товар відповідає заявленому. За невелику ціну маємо охолоджувач на маленьку кімнату..

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Тетяна! Дякуємо за високу оцінку. Раді, що Ви залишилися задоволені.

• Олена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Прийшов без кабелю USB. Подзвонила менеджеру,обіцяли зв'язатися та дослати шнура.Але так ніхто і не зв'язався.

Недостатки:
    Недоукомлектовка,халатність
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Олена! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання, очікуємо довідправку кабелю USB найближчим часом.