- Богдана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Tech. Размер: S. Цвет: Бежевый
Вперше пишу відгук . Але хочу дуже подякувати . По перше мене вразила дівчина яка телефонувала, це була найприємніша людина . Без навʼязаливості , без зайвих пропозицій. Саме той момент коли хочеться самому щось придбати . По друге дійсно крута якість . Я вам дуже дякую . Успіхів
- Продавец Tech
Щиро дякуємо вам за такий теплий відгук!
Нам надзвичайно приємно, що ви залишили свій перший відгук саме для нас. Особливо раді чути, що спілкування з нашим менеджером залишило такі позитивні враження - ми справді прагнемо допомагати клієнтам легко та комфортно обирати те, що їм потрібно.
Також дякуємо за високу оцінку якості нашої продукції. Ваші слова - найкраща мотивація для всієї нашої команди.
Бажаємо вам приємного користування та завжди будемо раді допомогти!
- ХристинаОтзыв от покупателя. Продавец: Tech. Размер: M. Цвет: Бежевый
Дуже зручні
Швидка відправка
Все чудово- Продавец Tech
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою, швидкістю відправки та комфортом виробу. Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!
- Євгенія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Tech. Размер: S. Цвет: Бежевый
Сильно маломерят. У меня талия 60, бедра 90, я мелкая, худенькая, хотела под облегающее платье просто выровнять рельеф этими трусами.
По размеру подходит s , но они на 10 летнего ребенка. Нужно на два размера больше. Утяжку еле дыша ещё стерпеть можно но маленькие трусы просто разрежут вам задницу. Не довольна- Достоинства:
- Качество неплохое
- Недостатки:
- Не соответствует размер
- Продавец Tech
Дякуємо за ваш відгук.
Нам щиро прикро, що модель не виправдала ваших очікувань. Звертаємо увагу, що виріб має виражений утягуючий ефект, тому посадка може відчуватися дуже щільною — це є особливістю моделі. Також комфорт сприймається індивідуально та залежить від особливостей фігури.
Рекомендуємо підбирати розмір за нашою розмірною сіткою та, за потреби, обирати на розмір більше для більш комфортної посадки. Якщо бажаєте — із радістю допоможемо підібрати оптимальний варіант
- Анастасия А***Отзыв от покупателя. Продавец: Tech. Размер: S. Цвет: Бежевый
Дуже крута білизна. Якість тканини, ефект втягування, пояс - як на мене дуже все зручно та ефективно. Не пережимають, не скатуються.
- Продавец Tech
Дуже дякуємо за такий приємний відгук Нам надзвичайно радісно чути, що білизна вам сподобалася й виправдала очікування. Носіть із задоволенням і будемо раді бачити вас знову!
- Марина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Tech. Размер: M. Цвет: Бежевый
Дуже класні,рекомендую.
- Продавец Tech
Дякуємо за теплий відгук! Нам дуже приємно, що вам сподобалося. Будемо раді бачити вас знову!
- Анастасія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Tech. Размер: S. Цвет: Бежевый
Хороша якісь дуже задоволена
- Продавец Tech
Дякуємо за ваш теплий відгук! Раді, що ви задоволені якістю товару — це найкраща оцінка нашої роботи.
- ВІкторія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Tech. Размер: S. Цвет: Бежевый
Дуже сподобалась якість. У мене розмір М, замовляла S, гарно корегує
- Продавец Tech
Дякуємо за відгук! Рада чути, що вам сподобалася якість і виріб чудово підійшов. Приємно знати, що він гарно коригує та відповідає вашим очікуванням
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Tech. Размер: M. Цвет: Бежевый
Отлично утягивают и из-за плотных вставок не скатываются если сидеть. С размером все совпало отлично. Это первое такое белье у меня в гардеробе. Покупала для платья, в котором все очень выделяется. Подошло все отлично и теперь платье сидит идеально. Спасибо большое.
- Достоинства:
- Соответствие размеру, хорошая утяжка, плотная, но не жаркая ткань
- Продавец Tech
Дякуємо Вам за такий теплий та детальний відгук! Дуже раді, що білизна ідеально підійшла за розміром і допомогла підкреслити фігуру у сукні. Нехай носиться з комфортом та дарує впевненість у собі. Будемо раді бачити Вас знову!
- Светлана І***Отзыв от покупателя. Продавец: Tech. Размер: XL. Цвет: Бежевый
Трусики якісни і зручні, стрінги, але маломірка. На живіт 100 продавці називають таліей, XL з натяжкою, хоч по розмірний сітці мені і L підійшло би по параметрам, але продавець порекомендувала XL, а по факту я би і ще на один розмір взяла більше. Сказали що і 95 живіт ХL утягують добрє. Не розумію чому у відгуках пишуть що вони натуральні, бо на єтикетці зазначена лише синтетика. Але вони з такоі тканини що подібна натуральній. Взагалі дуже якісні і зручні. Головне не переплутати зад с передом)) Тоді все сідає прекрасно і валіків не має. Можно регулювати по фігурі чі підняти вищче талію чі нижче. Вони плотні алє тягнуться норм. Взагалом рекомендую, а як носитися будуть то вже час покаже. Взяла би собі ще одні такі але на розмір більше, не парять.
- Достоинства:
- зручні
- Недостатки:
- маломірить
Маломерит
- Продавец Tech
Дякуємо вам за такий детальний і чесний відгук! Ми дуже цінуємо, що ви поділилися своїми враженнями від покупки.
Ваші зауваження щодо розмірів, складу тканини та особливостей носіння є надзвичайно корисними як для нас, так і для інших покупців. Ми обов'язково врахуємо ваші коментарі щодо маломірного розміру і уточнимо інформацію в описі товару, щоб уникнути непорозумінь у майбутньому.
Раді, що, попри нюанси з розміром, загалом ви задоволені якістю, зручністю і тим, що трусики не парять. Сподіваємося, вони будуть служити вам довго. Завжди будемо раді бачити вас знову!
- Наталья Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Tech. Размер: L. Цвет: Бежевый
якість білизни не погана, зручні, але не такі високі, як на картинці, добре те , що вони не скручуються і гарно сидять на фігурі
- Продавец Tech
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви оцінили якість та зручність нашої білизни, а також відзначили, що вони не скручується та гарно сидить на фігурі.
Візуальна висота посадки залежить від індивідуальних пропорцій дівчини. Наприклад, на талії 75 см та наявності об'єму по боках трусики можуть виглядати з нижчою посадкою чим на дівчині з обхватом талії 60см (зображено на фото). Зауважимо, що фото до товару живі. В нашому магазині є трусики з дуже високою посадкою аж під ліфчик. Можливо, ви шукали саме таку модель?
- Надія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Tech. Размер: XS. Цвет: Бежевый
Супер утягують,ніде не пережимають.
Поки тільки поміряла,не знаю як будуть носитися. Але поки що я точно в захваті і порекомендую знайомим- Достоинства:
- Супер утяжка
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Tech
Дякуємо за ваш чудовий відгук! Ми раді, що перші враження такі позитивні. Будемо з нетерпінням чекати на ваш відгук після більш тривалого використання. Ваша думка дуже важлива для нас!
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Tech. Размер: XS. Цвет: Бежевый
За такі гроші товар супер
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- поки не знайшла
- Продавец Tech
Дякуємо за ваш відгук! Ми докладаємо зусиль, щоб наші товари були якісними та доступними. Раді, що ви це помітили.
- Дар'я Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Tech. Размер: M. Цвет: Бежевый
Дійсно гарно коригують, вау ефект )
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Продавец Tech
Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що вам сподобався ефект корекції!
- Тетяна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Tech. Размер: M. Цвет: Бежевый
Тестувала дану модель місяць. Гарно сидять на фігурі, при носці не сповзають ( не потрібно постійно підтягувати чи поправляти).
Коли сідаєш, то не скручуються в трубочку та тримають животик щоб не випирав з під одягу, аж сидіти хочеться рівніше.
Після прання не розтягуються та зберігають свою форму, виглядають як нові. Ластовиця широка, що дуже зручно.
Дякую менеджерам за допомогу підібраного розміру та ввічливості та терпінню до такого вибагливого клієнта як я.
Рекомендую, дані трусики спнавді ТОП.- Достоинства:
- НЕ сповзають, не скручуються.
- Недостатки:
- нема
- Продавец Tech
Тетяна, дякуємо за відгук!) Стараємося, аби наші клієнти були задоволені якістю обслуговування. Чекаємо на нові замовлення :)
- Євгенія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Tech. Размер: S. Цвет: Бежевый
Незадоволена. Очікувала на дійсно високу посадку як на моделі з фото, але 15 см, це аж ніяк не висока посадка (додала своє фото, де отримані лежать зверху на тих, де дійсно висока посадка - 25 см). У мене невеликий животик, і саме для корекції фігури замовляла ці трусики, адже мої старі трохи розтягнулися. Але ці з так званою «високою посадкою» ледь прикривають пупок і ділять живіт навпіл, роблячи з верхньої частини такий собі «надувний круг», виглядає жахливо
- Достоинства:
- Якісне пошиття
- Недостатки:
- Брехня про високу посадку, короткі, виглядає на фігурі жахливо
- Продавец Tech
Доброго дня.
Характеристики трусиків вказані в описі вірно. Фото що на сайті зроблені вживу. Звернемо Вашу увагу, що модель на фото має талію вузеньку (69 см), розмір XS.
У всіх по структурі різний тип фігури і в усіх по різному можуть сидіти ті чи інші трусики.
На сайті представлені інші моделі трусиків з ще вищою посадкою (по ни жній лінії ліфу) мабуть, ви шукали саме таку модель.
- Надежда Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Tech. Размер: M. Цвет: Бежевый
Дуже класні,приємна тканина.Але треба було брати на розмір менше.Бо не дуже утягуютт животик,трошки
- Достоинства:
- Тканина ,посадка
- Продавец Tech
Дякуємо за позитивний відгук. Нам дуже приємно, що Ви оцінили оперативність нашої роботи. Цінуємо Вашу довіру та рекомендації
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Tech. Размер: S. Цвет: Бежевый
Замовлю ще в чорному кольорі, було б чудово якби зʼявився і білий) Дякую
- Достоинства:
- Чудовий товар, розмір відповідає дійсності, приємний міцний матеріал
- Продавец Tech
Дякуємо за відгук!) Стараємося, аби наші клієнти були задоволені якістю обслуговування. Чекаємо на нові замовлення :)
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Tech. Размер: S. Цвет: Бежевый
Размер соответствует действительности.Качество отличное
- Продавец Tech
Щиро вдячні за Ваш відгук! Стараємося бути кращими для наших клієнтів. Дякуємо Вам за довіру.
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Tech. Размер: XS. Цвет: Бежевый
Все підійшло,дякую
- Достоинства:
- Приємний матеріал до тіла
- Продавец Tech
Дуже приємно отримати Ваш позитивний відгук. Раді, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені!
- Ася З***Отзыв от покупателя. Продавец: Tech. Размер: S. Цвет: Бежевый
Все супер, отправили быстро. Соответствует описанию, и фотографии. Также хорошее качество. Утягивает животик, я рекомендую
- Достоинства:
- Соответствует описанию
- Продавец Tech
Дякуємо Вам за відгук, носіть задоволенням .