- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum. Объем: 3.5 л. Цвет: Белый
Все швидко настроюється. Займає мало місця. Не обвітрюється корм. Бажано зробити довший шнур та керамічну миску.
- Достоинства:
- Зручна
- Недостатки:
- Короткий шнур, дребезжить миска коли насипається корм
- Лариса Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum. Объем: 3.5 л. Цвет: Белый
Годівниця дуже сподобалась, зручно, особливо коли йдеш з дому, не треба турбуватись, що цуценя буде голодним
- Продавец Smartum
Дякуємо вам за чудовий відгук!
- Станіслав Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum. Объем: 3.5 л. Цвет: Белый
Недорога і дуже зручна годувальниця. Кішка звикла до режиму за три дні. Єдине що не ставте таймер на ніч.
Дякуємо вам за чудовий відгук!
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum. Объем: 3.5 л. Цвет: Белый
Все супер
Дякуємо вам за чудовий відгук!
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum. Объем: 3.5 л. Цвет: Белый
Дуже задоволений годівницею.
Першу замовлену годівницю отримав із дефектом: не працював нормально екран, її було майже неможливо налаштувати, а годинник ішов некоректно. Після звернення продавець запропонував відправити нову годівницю, а несправну забрати за свій рахунок.
Друга годівниця просто класна: швидко й зручно налаштував, усе працює справно. Кіт задоволений.
Дякую продавцю за відповідальне ставлення. Рекомендую.- Продавец Smartum
Дякуємо вам за відгук і довіру!
Нам щиро шкода, що перша годівниця виявилась із дефектом — такі ситуації не є типовими для цієї моделі.
Раді, що змогли оперативно вирішити питання та що друга годівниця повністю виправдала очікування, а ваш кіт задоволений)
Дякуємо за відзначення нашого сервісу — для нас це дуже важливо! Гарного користування!
- Яна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum. Объем: 3.5 л. Цвет: Белый
Товаром задоволена! Тепер котик їсть вчасно.
- Достоинства:
- Не потрібно інтернет для роботи
- ЛіліяОтзыв от покупателя. Продавец: Smartum. Объем: 3.5 л. Цвет: Белый
Диво винахід, зручно, спокійно для хвостика та власників)
- Євген Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum. Объем: 3.5 л. Цвет: Белый
Годівниця реально зручна: можна запрограмувать кількість їжі і час, тварини завжди ситі вчасно. Можу сміливо рекомендувати!
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum. Объем: 3.5 л. Цвет: Белый
Користуюсь цією годівницею і помічаю, що вона дійсно спрощує процес годування. Зручно, що можна налаштувати до чотирьох прийомів їжі з різними порціями, та голосове повідомлення додає зручності. Загалом, пристрій робить те, що обіцяє, і зручно підтримує режим харчування.
- Достоинства:
- Зручна, вигляд
- Недостатки:
- Поки нема
- Продавец Smartum
- Денис Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum. Объем: 3.5 л. Цвет: Белый
Працює чудово!
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum. Объем: 3.5 л. Цвет: Белый
Замовляла у липні, зараз вже грудень, почав збиратись час на годівничці
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum. Объем: 3.5 л. Цвет: Белый
Користуємось цією годівницею - дуже зручно, бо можна виставити час і розмір порції на кілька прийомів наперед. Особливо виручає, коли немає можливості годувати регулярно. Знімна миска з нержавійки - плюс, легко мити. Треба трохи звикнути до налаштувань таймера, але загалом все чудово.
- Ярослав Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum. Объем: 3.5 л. Цвет: Белый
Дуже зручна і якісна!
- Достоинства:
- Якість, дизайн
- Недостатки:
- Не помічено
- Продавец Smartum
Дякуємо вам за чудовий відгук!
- Анастасія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum. Объем: 3.5 л. Цвет: Белый
Планування годувань зручне, працює без збоїв, рекомендую.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum. Объем: 3.5 л. Цвет: Белый
Працює майже пів року, батарейки ще не міняли
- Недостатки:
- Контейнеру вистачає на довго через що забуваю купити новий корм
- Продавец Smartum
- Павло Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum. Объем: 3.5 л. Цвет: Белый
Легко налаштовується, легко миється мисочка, багато корму поміщається. В наборі був пакетик від вологи.
Іноді, коли має насипати 2 порціє насипає одну, але це рідкість.- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
- Займає місця більше ніж просто миска.
- ЕлизаветаОтзыв от покупателя. Продавец: Smartum. Объем: 3.5 л. Цвет: Белый
Хорошая вещь.Легко настраивается,можно записать голос,но я не стала,достаточно жужжания перед тем как посыпется корм,собака сама бежит.
- Достоинства:
- Легкое в настройке
- Недостатки:
- Не обнаружила
- Продавец Smartum
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum. Объем: 3.5 л. Цвет: Белый
Працює, свої функції виконує, легко обрати час та розмір порції
- Достоинства:
- Не треба вставати вночі, або рано вранці, щоб покормити кота
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Продавец Smartum
Дякуємо вам за чудовий відгук! Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені нашим товаром. Завжди раді і гарного вам дня!
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum. Объем: 3.5 л. Цвет: Белый
1 порція складає приблизно 13 г
- Достоинства:
- Відповідає опису
Швидка обробка замовлення і відправка
- Продавец Smartum
- Анастасія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum. Объем: 3.5 л. Цвет: Белый
Годівниця легко налаштовується, встановлюються. За рахунок резервного живлення можна не перейматись за подачу корму. Налаштування до 4 годувань на добу, з вибором кількості порція.
Заявлено, що порція 15г, але за три зважування були різні результат від 11 до 14г. Мені в цілому це підходить, але це може бути недоліком.
Гранули корму Optimeal підійшли добре. Запис голосу повторюється три рази, тому для одного слова, наприклад, "Їсти" або клички цього достатньо. Хоча моя кішка більше реагує мабуть на сам звук насипання корму.
Для людей з чутливим сном - звук насипання корму в металеву миску може бути голосним. Тому поміняти миску або не ставити годування на пізню годину.- Продавец Smartum
Дякуємо вам за чудовий розгорнутий відгук! Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені нашим товаром. Ви допомагаєте нам ставати кращє. Завжди раді і гарного вам дня!
- Марк Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum. Объем: 3.5 л. Цвет: Белый
Придбав 18 травня. Два тижні (совпадініє?) все було чудово. Вже кілька останніх днів, як обсяг порції (налаштовано 1 порцію за 1 годування) апарат визначає незрозуміло як: то зовсім трошки а то - повну миску. Батарейки нові. Корм один й той самий. Зробив скидання та налаштував заново - проблема залишилась.
- Достоинства:
- Працював два тижні як очікувалось
- Недостатки:
- Через два тижні почав жити власним життям
- Продавец Smartum
Доброго дня! Нам дійсно дуже шкода, що виникла така проблема і наш менеджер вже зв'язався з вами, для її вирішення. Будьте впевнені, ми вирішемо це питання якомога скоріше і це не займе багато часу. Щє раз вибачте за незручності і гарного вам дня!
- Марк Л***
Продавцю респект! Фахівець зателефонував навіть раніше, ніж відгук з'явився на сайті. Забрали пристрій до себе та усунули проблему. Сподіваюсь, що вже фокусів не буде.
Майбутнім покупцям: під час збирання звертайте увагу, щоб все було саме у тому положенні, як зазначено в інструкції!
На жаль, не знайшов, як можна виправити оцінку товара у своєму ж попередньому дописі - це вже до Розетки.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Smartum. Объем: 3.5 л. Цвет: Белый
Чудова базова годівниця. Сьогодні вже засипав корм, працює добре і виглядає чудово. Налаштування просте і зручне. По співвідношенню ціна-якість гадаю один з кращих варіантів на ринку. Рекомендую!
- Достоинства:
- Якість, ціна, простота
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец Smartum
- Константин Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum. Объем: 3.5 л. Цвет: Белый
гарна годівниця, працює від батарейок коли немає світла.
- Продавец Smartum
Доброго дня і дякуємо за відгук! Приємного користування і гарного Вам дня!
- Константин З***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum. Объем: 3.5 л. Цвет: Белый
Батарейки тримають ще з квітня, хоча й коштують нормально, одразу і їх замовляйте
- Достоинства:
- Годує
- Недостатки:
- Не годує як не мявкай, коли не час їсти
- Продавец Smartum Medical
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук і нам дуже приємно, що ви мали позитивний досвід користування нашим товаром. Завжди раді і гарного дня!
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum. Объем: 3.5 л. Цвет: Белый
дуже зручна річ
- ПолінаОтзыв от покупателя. Продавец: Smartum. Объем: 3.5 л. Цвет: Белый
Користуємось вже місяць, чудова кормушка, жодних нарікань, є можливість підключити на батарейках, які вже місяць тримають і показує повний заряд. Годує чітко по годиннику. Легка у налаштуванні.
- Достоинства:
- Все добре
- Продавец Smartum Medical
Доброго дня! Дякуємо вам велике за відгук. Нам дуже приємно чути, що ви задоволені нашим товаром. Бажаємо вам здоров'я і гарного дня!
- КириллОтзыв от покупателя. Продавец: Smartum. Объем: 3.5 л. Цвет: Белый
Дякую, годівниця сподобалася. Простий, але в той же час привабливий вигляд. Кришка фіксується надійно, налаштовувати легко, миска з нержавійки. На мою думку одне з кращих співвідношень ціна - якість.
- Достоинства:
- Гарний вигляд, зручний, здається надійним
- Недостатки:
- За 2 тижні не виявлено
- Дмитрий Г***Продавец: Smartum. Объем: 3.5 л. Цвет: Белый
Товар который прислал продавец не включился при проверке