- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Прикольные беруши. В ухо вставляю по 3 раза на дню и спокойно сплю. Конец второй недели уже плохо держат форму, выкинул новые засунул. ЛЯПОТА. Пожелал ЗДОРОВЬЯ соседям и спать:))
- Достоинства:
- Шикарно одна пара служит 2 недели!
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Є якісніші беруші але ці дешеві
- Достоинства:
- Дешево
- Недостатки:
- По якості не дуже тримає
- Представник бренду
Максим, вдячні за відгук!
Так, це бюджетна модель — підходить для разового чи нетривалого використання.
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Сон звукоізолюють.
Приємно заповнюють вуха, які після цих беруш не болять- Представник бренду
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Замовляв тут ці беруші в серпні, і в пункт видачі привезли 35 дБ, хоча в описі вказано 37 дБ. Відмовився від замовлення.
Думав, може помилково поклали не ті беруші. В вересні замовив ще раз, і ще раз привезли 35 дБ, хоча в описі вказано 37 дБ. Відмовився від замовлення.
Судячи з коментарів інших покупців, я такий не один. Буду шукати ці беруші в інших магазинах.
- Сергей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Супер якість, зручні та ефективні.
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за відгук та високу оцінку!
- Тимур Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Дуже добре ізолюють, легко вставляються, легко витягуються, не давлять. Звісно, не рекомендую користуватися однією парою більше двох разів як з практичних, так і з гігієнічних міркувань.
Купляю вже далеко не першу пачку, але іноді трапляються пакування пар, які неможливо відкрити руками (вони просто розтягуються) або деформовані беруші. Хоча це рідкість.- Достоинства:
- Чудово виконують свою функцію
- Недостатки:
- Іноді трапляється поодинокий брак
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за інформативний відгук!
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Мені подобться
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не довговічні
- Представник бренду
- Вадим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Середня якість у плані довговічності. Вистачає десь на тиждень. А так, гарно ізолюють
- Представник бренду
Вадиме, дякуємо за відгук!
Так, модель 3M 1100 — це одноразові беруші, тому їх термін служби обмежений кількома використаннями, зазвичай до тижня при щоденному носінні. Раді чути, що шумоізоляція вам сподобалась
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — це допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір!
- Игорь Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Ребята это фантастика а не беруши.
я хожу каждый день в душ и вода совершенно не попадает в уши .- Достоинства:
- В
- Недостатки:
- В
- Представник бренду
- Михайло Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Беру вже в 2, по 3 упаковки. Їздив з ними на БЗВП, тепер живу з ними, щоб нормально спати не чуючи як хроплять побратими.
1 пари вистачає на тиждень сну, звуки відсікають дуже добре. Стріляти з ними теж можна.
Рекомендую.- Представник бренду
- ДаниилОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Отлично, важно что не болят уши после использования!
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Беруші хороші.Раджу.
- Данил В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Не знаю звідки такі коментарі, але ці беруши просто жах. Чути все
- Недостатки:
- Не допомагають
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук! Нам щиро шкода, що беруші не виправдали очікувань.
Модель 3M 1100 має рівень шумозахисту до 37 дБ, але важливо правильно їх вставляти в слуховий канал — це дійсно сильно впливає на ефективність.
- Наталя І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Відмінна якість. Та набагато дешевше ніж купувати у аптеках.
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Привет ,я уже второй раз заказываю ваши беруши ,и мне второй раз приходят беруши 35 дБ, как быть ?
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
Привет, мне прислали беруши где на пакетике написано 35 децебел, и нет нарисованных часиков сверху. То есть это не те беруши которые я заказывал раньше,раньше я у вас же заказывал 37, проверил дома ,а там 35 (( расстроен. Мне эти беруши не нужны ,мне нужны 37
- Владислав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Прекрасный выбор для регулярного использования и выбрасывания при малейшем загрязнении (мыть ведь их нельзя)
Рядом есть похожая позиция, даже чуть дороже - но там просто кулечек, где насыпаны беруши. Хотите 3-4 пары взять в поездку - ищите сами, во что завернуть ;-)
Есть чуть более эффективные беруши, с более сложной формой. Но они стоят по 600 грн ;-)
Вердикт - отличный недорогой вариант!- Достоинства:
- Хорошая шумоизоляция, индивидуальные упаковки, низкая цена
- Недостатки:
- Шумоизоляция не самая максимальная, что простительно
- Влад О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Лет 5 последние пользуюсь берушами каждую ночь.
Одной пары хватает примерно на 2-3 месяца.
Кулёчек в которых они идут не выбрасываете, а аккуратно срезаете ему один край, получается пакетик, утром встали, туда беруши закинули, сжали, в трубочку закрутили и под подушку. Вечером достали в уши засунули.
Так беруши будут вам служить много месяцев.
Если сильно глубоко засунули, легко достаются маленьким пинцетом. - Люда Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Бірюші гарні , зручні, приглушують добре звуки. Дякую Розетка. Прийшли швидко.
Вітаємо, Люда!
- Капля И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Я не знаю, як я перші 25 років свого життя прожив без них. Сплю дуже тривожно, просинаюся від будь-якого шуму. А з цими берушами іноді навіть вибухів не чую. Однозначно всім рекомендую: шумні сусіди, тупоголові виродки на гучних машинах та мотоциклах, вибухи, храп жінки/чулувіка - беруші вирішують всі ці проблеми.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Постійно гублю
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Ок
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Заказываю не первый раз, хорошие беруши для сна
- Достоинства:
- Недостатки:
- Громкие звуки полностью они не заглушат
- Катерина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
зручні, гарно скручуються, приємна ціна за так якість
Вітаємо, Катерина!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Використовували на стрільбах.
Команди інструктора добре чути, високі та різкі звуки, як звуки пострілів, приглушає добре.
Храп сусіда успішно подавляться також, і сигнали тривоги із телефона все одно добре чути. Спокійний сон гарантовано!- Достоинства:
- Глушить АК47 на полігоні, або дуже сильний храп
- Недостатки:
- Легко брудняться, якщо впадуть на землю
- Олег И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Дуже гарні берущі по тактильним властивостям, по зручності при спані не заважають, загно шумопоглинають, але для моїх вух трішки задовгі
Вітаємо, Олег!
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Хороші беруші, звісно на 100% шум не заглушають. Якщо хтось хропить з вами в кімнаті, то заснути в них можна. Хоча в мене з одного вуха постійно випадає, мабуть щось не так з внутрішньою формою вуха
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Файні затички, довго служать. Мию з гелем для душу або рідким милом. Таким чином служать одна пара півтора тижні. Щодня ношу по 4-6 годин у машинному відділенні.
- Авксент А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Норм
- Достоинства:
- Много пар
- Недостатки:
- Нету, иногда когда во сне ворочаешься иногда выпадают из уха
Вітаємо, Авксент Автоном!
Вдячні за Ваш відгук! - Авксент А***
на упаковке написано 32 дб
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Гроші на вітер
- Достоинства:
- Недостатки:
- М'які, різного розміру, випадають із вух
Вітаємо, Ірина!
В пакуванні всі беруші однакового розміру. Окрім того, їх розмір універсальний.
Перед тим, як помістити їх у вухо, беруші потрібно стиснути і там вони розкриваються, повністю заповнюючи собою вушний отвір.
Вдалих покупок!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Непогані, сильно ліпше за Трідент з відомого будівельного супермаркету, але Молдекс особисто сподобалися більше.
Вітаємо, Дмитро!
Вдячні за Ваш відгук!
- Александр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Хорошие беруши!
Податливый и приятный силикон.- Представник постачальника
Вітаємо, Олександр!
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Мені не підійшли. Завеликі - тому тиснуть
А ще, вони якісь липкі - це так має бути?- Достоинства:
- Ціна невисока
- Недостатки:
- Завеликі
- ВіраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Користуюсь такими вже впродовж 2 років. Щоночі. Вони не одноразові. Двічі-тричі на тиждень протираю їх ватним диском, злегка змоченим у хлоргексидині зранку, а ввечері можу вже користуватися. Пара служить місяць.
- Достоинства:
- Недорогі, зручні, міцні
Вітаємо, Віра!
Вдячні за Ваш відгук! - Артур
Я делаю по другому. Беру беруши, под краном намачиваю, потом ими поелозил по обычному мылу, потом пальцапи пожмакал, потом жмакая промыл водой из под крана, потом взял полотенце вложил беруши в него и пожмакал в полотенце так чтобы беруши отдали воду в полотенце. Вуаля, беруши к вечеру готовы к использованию. Так можно делать пока не порвутся окончательно.
Вітаємо, Артур!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Класні ! Те що треба: і шум не чути і зминаються добре, а в вусі розправляються. Нарешті хоть виспалась з ними ! Але, коли їх миєш, набираються врди і втрачають властивість зминання, тому їх треба брати багато, а ті, що забруднились просто замінювати на нові.
- Достоинства:
- Функціональні, недорогі
- Недостатки:
- Після миття не зминаються.
Вітаємо, Олена!
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Багато перепробував беруш. Ці як не дивно для мене виявилися кращими, навіть краще, ніж Молдекс, як деякі вважають найкращими. Погано, що одноразові. Грошей не напасешся.
- Достоинства:
- Добре приглушують сторонній шум.,якщо правильно вставити у вухо
- Недостатки:
- Одноразові
Вітаємо, Анатолій!
Вдячні за Ваш відгук!
- Вячеслав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Ціна супер!!!
Прекрасно виконують свою функцію.- Представник постачальника
Вітаємо, Вячеслав!