Отзывы покупателей о Крючек 3M Command 1.8 кг Прозрачный (17093 CLR-CEE)

Оценка пользователей 2.6/5
  • Стас

без комментариев

Достоинства:
    нету
    Недостатки:
    все, просто АТАС, отклеелся на 2 день и все ну пришлось выкинуть че поделать.......

• Галина Ч***

Дуже погана якість. Все довелося викинути. Втрата грошей. Нікому не рекомендую цього продавця

• Иван Л***

Хорошего качества товар.

Вітаємо, Іван!
      Вдячні за Ваш відгук!

• Олег К***

Гарні гачки, як і вся лінійка 3M Command. Клеїв на меблі (гладка ДСП), використовую, щоб вішати сумки, що не використовуються

Вітаємо, Олег!
      Вдячні за Ваш відгук!

• Денис

Не рекомендую. Відклеїлась через 2 дні від плитки.

Достоинства:
    Які?
    Недостатки:
    Вище написав
    • Представник п***

Доброго дня, Денис!
      Можливо була погано оброблена поверхня перед поклейкою. А також важливо, після приклеювання гачка на поверхню, потрібно витримати мінімум 2 години, а краще і більше годин, лише після цього навішувати.

• Елена Б***
    Продавец: Rozetka

Эти крючки покупала у другого продавца, но отрицательный отзыв в Розетке на этот товар не оставил меня равнодушной. В квартире сына я своей рукой повесила такой крючок на внешнюю часть стенки душевой кабины. На этом крючке висит полотенце для вытирания рук, которое в пользовании много раз на день. Этот крючок - достойное решение вопроса еще и за счет своей прозрачности. Глаз за него не цепляется. У себя дома я повесила 2 крючка в ванной на плитку, использую для хранения разных мелочей. Крючки висят примерно 2 года. К качеству вопросов нет, альтернативы еще не встретила. Варианты, которые предлагает другой магазин, именно эти крючки не перекрывают.

Достоинства:
    отлично держат, почти незаметны
  • Денис Ж***
    Продавец: Rozetka

Перед тим як клеїти обробив спиртом. Зачекав поки висохне місце куди буду клеїти. Приклеїв і аж на слідуючий день почав користуватися крючком. І через дві доби він відклеївся. Було б добре, щоб мені повернули кошти за цей непотріб.

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Підприємсту, яке виготовляє даний товар потрібно модернізувати крючок , щоб він не відклеювався!!!
  • Пётр С***
    Продавец: Rozetka

Крючок без проблем приклеился к гладкой поверхности,держится хорошо, держится надежно,материал хороший

• Представник п***

Добрый день. Спасибо за отзыв!

• Роман З***
    Продавец: Rozetka

Гачки дуже сподобалися, задоволений покупкою! Надійно кріпляться і добре тримають, міцні і якісні, виглядають красиво зовні. Комфортні і довговічні у використанні, по ціні як на мене доступні. Рекомендую гачки!

Достоинства:
    Надійно кріпляться і добре тримають, міцні і якісні, виглядають красиво зовні, комфортні і довговічні у використанні, по ціні як на мене доступні.