- AI аналіз відгуків48 відгуків: Позитивний 80%, нейтральний 14%, негативний 6%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Супер. Класний павербанк. Невеликий розмір, але гарна ємність. Вистачає не на одне заряджання телефону і це при тому, що я заряджаю телефон паралельно граючи в ігри. Але це не заважає якісній зарядці. Рекомендую!
- Достоинства:
- Малі розміри. Велика ємність, як для таких розмірів. Дисплей з цифрами у відсотках. Не висока ціна
- Недостатки:
- Не виявив
- ЖаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Потужний павербанк, заряду якого вистачає не на одну зарядку телефону. Хоча габарити і вага я б сказала скромні. Заряджає швидко, можна підключити і не один гаджет. Подобається, що кількість заряду павербанка показується на екранчику у відсотках. При зарядці не перегрівається.
- Недостатки:
- Нічого такого не помітила
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Купила у січні 2026 року, у червні перестав працювати, не заряджає, на екрані світиться заряд 100% і не вимикається. Батарея не працює
- Недостатки:
- Не працює
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
Представник постачальникаЮлія, доброго дня!
Дякуємо, що обрали 3MK!
На усі універсальні мобільні батареї 3mk, придбані в офіційних партнерів в Україні, діє офіційна гарантія 2 РОКИ. Тому, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки для діагностики — ми обов’язково допоможемо і, в разі необхідності, замінимо пристрій на новий.
Telegram: @cscs_support (написати в один клік ссылка)
- Женя Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Павер саме такий як мені треба. Ємність велика, швидкісна зарядка та ще й цифри на екрані, а не крапочки якісь. Тож рекомендую.
- Достоинства:
- Ємність велика, швидкісна зарядка та ще й цифри на екрані.
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
- Микола Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Класний павер, з великим зарядом, вистачає і телефон не раз зарядить , і роутер нормально робить. Зараз це нужна і полєзна штука. По габаритах невеликий і не важкий. Заряджає швидко, нормально працює.
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Хороший павер
- Достоинства:
- Об'ємний запас місткості, зручна ергономіка і хороші матеріали збірки
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Маю кілька паверів, цей самий "моцний ". Його заряду вистачає не тільки на телефон, але й на навушники, планшет чи на ліхтарик. Заряджати можу і пару пристроїв одночасно, це суттєво не впливає на швидкість зарядки.
- Достоинства:
- Компактний, хороша ємність
- Алина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Этот павер как нельзя лучше подходит под мои нужды. Главное, что он быстро заряжает и очень хорошо, что в нём есть сквозная зарядка. Ёмкость большая, поэтому хватает надолго. Ну и внешний вид классный.
- Достоинства:
- внешний вид, большая ёмкость, скорость заряда, сквозная зарядка
- Недостатки:
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Перестав працювати!
Не заряджає і сам не заряджається.
Прошу відреагувати- Достоинства:
- Швидко заряджався і швидко заряджав
- Недостатки:
- Швидко вийшов з ладу
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Представник постачальникаЯно, доброго дня!
Telegram: @cscs_support (написати в один клік ссылка)
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Мій висновок такий: надійний, заряджає корректно та швидко, корпус міцний, має продуманий дизайн.
- Достоинства:
- надійний, заряджає корректно та швидко, корпус міцний, має продуманий дизайн
- Недостатки:
- не помітив
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Я б сказав, що заряджає він дійсно швидко, вже півроку ним користуюсь. Навіть коли є світло, то все одно через нього заряджаю телефон чи планшет, бо напруга в мережі стала часто падати, а я не хочу, щоб мої гаджети погоріли. А те що в нього є цифровий екран, так це гарний плюс. За півроку він ще ні разу не підвів мене.
- Достоинства:
- Швидкий, надійний, гарантія 2 роки
- Недостатки:
- За півроку не знайшов
- Александр Д***
Зарядные устройства работают вдиапазоне 110-240В, а на выходе выдают заданный параметр зарядки, поэтому колебания напряжения в сети влияют на зарядное устройство, а не на сам гаджет.
- Маргарита Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Пауербенк через тиждень перестав працювати. Не заряджає і на екрані постійно відображається 100% і екран не вимикається.
- Достоинства:
- Швидко заряджав і заражався
- Недостатки:
- Через тиждень перестав працювати
Представник постачальникаМаргарито, доброго дня!
Telegram: @cscs_support (написати в один клік ссылка)
- Соня Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Хороший компактний павербанк з великим запасом заряду. Швидко заряджає, є три usb виходи для підключення , типу а і с . Можна заряджати одночасно з павербанком, є захист від перенапруги. На дисплеї видно кількість заряду. В руках не слизький і важить небагато .
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Мощный павербанк! Его заряда достаточно на несколько зарядок телефона или наушников. Иногда и освещение подключаю, если надо. Прочный корпус. Цифровой дисплей, удобно контролировать заряд.
- Достоинства:
- Компактный, мощный, быстро заряжает
- Недостатки:
- не заметил
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Гарно і швидко заряджав телефон, але через 5 днів перестав заряджатися, мігає 22% і все.
- Достоинства:
- Швидко заряджає пристрої
- Недостатки:
- Перестав заряджатися через 5 днів
Представник постачальникаОлексію, доброго дня!
Telegram: @cscs_support (написати в один клік ссылка)
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Павербанк оптимальний для нинішніх умов. Постійні пробеми з енергопостачанням потребують мати запас для зарядки телефона , щоб завжди бути на звʼязку. Тут достатньо заряду ще й для навушників , чи смартгодинника, які можна одночасно заряджати. По габаритах невеликий, корпус міцний і тактильно приємний. Заряджає швидко. Сам ємності не втрачає, хоч і вже довго користуюсь ним.
- Достоинства:
- Швидка зарядка, малогабаритний, хороша ємність
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Купила для мами. Місяць лежав без роботи. Коли знадобився, виявилося- на табло горить 100%, в телефоні показує заряд, АЛЕ не заряджає,!!! Від слова зовсім. І табло не вимикається! Постійно світиться 100%.
- Достоинства:
- Не побачила
- Недостатки:
- Не заряджає. Ніби макет якийсь "пустишка"
Представник постачальникаНаталю, доброго дня!
Дякуємо, що обрали 3MK!
Рекомендуємо підзарядити саму УМБ від мережі. Іноді, після тривалого зберігання, захисна схема може блокувати вихід до першого повного заряджання. А також спробувати підключити інший якісний зарядний кабель.
На універсальні мобільні батареї 3MK, придбані у офіційних партнерів в Україні, поширюється офіційна розширена гарантія - 2 РОКИ! Ми цінуємо вашу думку і зробимо все для вирішення проблем, адже прагнемо забезпечити найвищий рівень обслуговування та підтримки клієнтів.
Тому, якщо проблема зберігається, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо, а в разі необхідності - замінимо УМБ на нову.
Telegram: @cscs_support (написати в один клік ссылка)
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Вмер після пари користувань, перестав заряджати
Представник постачальникаАртеме, доброго дня!
Telegram: @cscs_support (написати в один клік ссылка)
Купив цей павербанк 2 січня 2026 року, вже перестав працювати, ні сам не заряджається ні не заряджає телефон
- Достоинства:
- Нуль
- Недостатки:
- Не працює
Представник постачальникаОлександре, доброго дня!
Telegram: @cscs_support (написати в один клік ссылка)
. - Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Вчасно. Якісно. Приємно.
- Колесник І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Швидка зарядка, цифровий екранчик, гарна якість корпусу, акційна ціна. Все відмінно!
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Якісний , придбав вже другий
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Хороший павербанк, заряджає швидко і сам заряджається швидко. Виглядає якісно і міцно. Наразі влаштовує.
- Достоинства:
- Добре заряджає, міцний, індикатор зарядки, відносно компактний, наразі адекватна ціна .
- Недостатки:
- Наразі не виявлено
- ВладикОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Достатньо сильний павер. Задоволений якістю виробу, все ок
Є дисплей індикатор заряду, сильно не гріється, не так уж його і легко поцарапати.- Достоинства:
- ок
- Соня Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Мощный павербанк, подходит и для ежедневного испрользования и при постоянных отключениях. Сам по себе компактный, не тяжелый. Больше всего впечатляет емкость и скорость заряда.
- Светлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Попрацював тільки 1 місяця
Представник постачальникаСвітлано, доброго дня!
Telegram: @cscs_support (написати в один клік ссылка)
- Едуард Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Повербанк сподобався! Адекватна ціна. Брав на подарунок, дарувальника радує!
- Дмитрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Я його придбав не так давно, але вже зрозуміло, що модель якісна. Корпус зроблений в мінімалістичному стилі, не ковзає, є цифровий дипплей, ще й важкуватий, але це для такої ємності нормально.
Він дійсно швидко заряджає телефони, та і сам швидко заряджається. Як вже писали нижче, його вистачить десь на чотири повні зарядки, це ще залежить від телефону.
А взагалі, павери зараз невід'ємна річ і їх великий вибір, але для мене саме 3мк по ціні і по якості став кращим. - Віолетта М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Це такий класний павербанк, компактний, не важкий і потужність суперова. Спокійно можна заряджати пару пристроїв навіть одночасно. Є два usb -a виходи і usb -с. Заряджає швидко. Є наскрізна зарядка. Мені подобається, що є дисплей і відсотковий , а не приблизний показник заряду
- Щ. В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
20000 вистачає надовго: заряджаю свій телефон, ще й дружині вистачає.
Він трохи важчий, як писали нижче, але все ок, все логічно, бо це не 5ти тисячник. Якщо треба щось «з запасом» і без нервів то дуже достойний варіант. - Кирил Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Отримав павер і одразу протестував його. МІй висновок - я отримав дійсно якісний павер великої ємності за невеликі гроші.
Він підтримує всі основні протоколи зарядки Quick Charge 3.0, Power Delivery та інші і може заряджати будь-які моделі телефонів та інших гаджетів. Заряджає, та сам заряджається швидко, аби був відповідний блок живлення. Його ємності вистачить приблизно на чотири повних зарядки мого телефона.
То ж в наших реаліх це дуже зручно.
Ще сподобався його зовнішній вигляд, він такий стриманий та акуратний. І цифровий екран відразу дає зрозуміти скільки заряду має павер.
Отож я задоволений і вам раджу такого помічника. - Богдан Й***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Павербанк с хорошей ёмкостью, его хватает надолго. Стараюсь полностью его не разряжать, чтобы он успел зарядится, когда дают свет, для этого купил быструю зарядку.
- Віталій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Жду повернення коштів
- Недостатки:
- Через місяць користування завис не заряджає смартфони горить 100 відсотки і не тухне здав назад.
- Артём С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный