Отзывы покупателей о Кабель 3MK Hyper | USB-A to Type-C | 60 Вт | 1.2 м | Белый (5903108527262)
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Черный
Взяв цей кабель на заміну старому, і реально задоволений. Добре зроблений, щільно сидить у роз’ємах, не люфтить. Довжини вистачає з головою, спокійно користуюсь телефоном під час зарядки. Заряджає швидко, гріється мінімально, ще й виглядає міцним, думаю, прослужить довго.
- Халіль С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Белый
На початку працював, але через рік виявилось, що це не 5А, а 3А. Це підтвердили перевіркою: кабель почав збоїти й віддавати менше 1А. Звертався по гарантії – зробили заміну, але ситуація повторилася. Повернув у сервісний центр, де написали, що «проблем не виявлено». Фактично продавець реалізує товар із заниженими характеристиками.
- Достоинства:
- На початку працював нормально.
- Недостатки:
- Купив кабель, заявлений як 5А, а насправді він лише 3А.
Представник постачальникаХаліль, доброго дня!
Дякуємо, що обрали 3mk!
За інформацією сервісного центру, ваш кабель було протестовано на обладнанні, яке вимірює силу струму та інші показники, і результати відповідають заявленим виробником характеристикам.
Тому рекомендуємо перевірити ваш мережевий адаптер, адже саме він може обмежувати силу струму під час заряджання та впливати на показники швидкості заряджання.
В разі виникнення додаткових питань, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Белый
Шнур нічого особливого
- Евгений Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Белый
Ніякої швидкої зарядки нема в цьому кабелю!!! Він ледь 5 ватт передає!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Відсутня заявлена швидка зарядка
Представник постачальникаЕвгений, вітаємо!
Дякуємо, що обрали 3mk та поділилися своїм відгуком!
Кабель підтримує заряджання потужністю до 60 Вт, та протоколи швидкісного заряджання PD. Але швидкість зарядки, в першу чергу, залежить від характеристик зарядного пристрою. Рекомендуємо перевірити, чи підтримує зарядний адаптер швидку зарядку та достатню потужність.
Якщо у Вас виникнуть будь-які питання, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо.
- Олег Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Черный
Якісний кабель. Мені і для зарядки планшета підходить, і для павербанка. Підтримує швидку зарядку. Покриття міцне і еластичне. Довжина 1, 2м- класно, бо 1 м трохи закороткий.
- Достоинства:
- Міцний, еластичний, підтримує швидку зарядку
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Белый
Опис не відповідає дійсності, він не те що не підтримує 60Вт зарядку, він навіть не живить 20Вт пристрої, які працюють від іншого кабеля.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не підтримує 20 Вт
Представник постачальникаАндрію, доброго дня!
Дякуємо, що обрали 3mk!
Кабель дійсно підтримує потужність до 60 Вт, але для коректної роботи потрібен сумісний зарядний адаптер та пристрій із підтримкою швидкої зарядки (PD або QC). Якщо зарядка не відбувається належним чином - радимо протестувати кабель з іншим адаптером
На зарядні кабелі 3MK, придбані у офіційних партнерів в Україні, поширюється офіційна розширена гарантія - 2 РОКИ! Ми цінуємо вашу думку і зробимо все для вирішення проблем, адже прагнемо забезпечити найвищий рівень обслуговування та підтримки клієнтів.
Тому, якщо проблема повториться, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо, а в разі необхідності - замінемо кабель на новий.
- Данило К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Белый
Прожив 3 місяці, при статичному використанні
Представник постачальникаДанило, доброго дня!
Дякуємо, що обрали 3mk!
Тому, для детальної діагностики, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо, а в разі необхідності - замінемо кабель на новий.
- ОлексанрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Черный
Прийшов швидко, товаром задоволений.
- Чехичин Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Белый
заряджає не те щоб без "швидкої зарядки", а зовсім повільно!
- Достоинства:
- довжина (на цьому переваги закінчюються)
- Недостатки:
- немає тут ніякої швидкої зарядки!
Представник постачальникаЄвгене, вітаємо!
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Черный
Кабель дуже якісний, опис повністю відповідає
- Щербан А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Белый
Хороший кабель, якісний. Кабель немає неприємного запаху і легко гнеться, гнучкий. Вже користуюсь ним чотири місяці і всі проводи на місці, ціленький і без заломів. Швидка зарядка працює супер!
- Діана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Белый
Хороший кабель за нормальну ціну. Користувалась різними шнурами, і дорощими, і дешевшими , але цей найякісніший з усіх що в мене були. Він вже в користуванні довго досить, але жодного залому немає, провада не вилізли, всі на місці, провід гнучкий, довжина нормальна. Присутній швидкісний заряд, за цю ціну взагалі супер!
- Сева М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Черный
Отличное качество-прочный, надежный, быстро заряжает планшет. Длина для меня оптимальная.
- Достоинства:
- Прочный, пластичный
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Черный
Олександр, це відповідь вам, я ж типу порівняти не маю з чим... Чорний це куплений тут 3МК на обох БЖ не видає більше 5в. Білий - замучений фірмовий самсунговський і то видає 9в
- Достоинства:
- Силіковий, гнучкий
- Недостатки:
- Не видає швидкої зарядки
- Иван Б***
Так ты не на тех блоках проверял возможность быстрой зарядки. У тебя на фото с задней стороной блоков на самсунг блоке написано что максимум 15 ватт 9 В и 3 А и столько же он и выдавал на тестере. Какая может быть быстрая зарядка по проводу в 60 Ватт если блок выдает только 15?
- Ярослава К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Белый
Брала для зарядки павербанку
Заряджає швидко
Мені подобається і все влаштовує - Макс М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Черный
Кабель купив спеціально для зарядки планшета. Виглядає надійним, матеріали якісні, захищають кабель при скручуванні та згинах. Хороша швидкість зарядки завдяки технології PD. Легенький, якраз для мене оптимальна довжина, бо 1 м трохи закороткий. Роз'єми універсальні- usb-a , usb-c . Сподіваюсь , служитиме довго. На цей час мені подобається.
- Достоинства:
- Якісний матеріал, швидка зарядка та передача інформації, оптимальний розмір.
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Черный
Якби міг повернути, то зробив би це. Але 2 тижні вже пройшло. Тестував цей кабель на своєму Samsung M52 та ще на одному. Швидкої зарядки нема. На моєму треба почистити гніздо, тому коли я вставляю кабель в розєм з логотипом доверху, то зарядка 0.05А. Це взагалі що таке? Коли розвертаю кабель то зарядка 5В 1.1А. За такі шроші кабель навіть не підтримує симетричне підключення! Просто гроші на вітер
- Достоинства:
- Гнучкий, сподівався що довго не буде переламуватись
- Недостатки:
- Нема підтримки fast charge для samsung
- Єгор
Так може то все таки проблема в гнізді телефону?
- Віталій
Спеціально ходив в сервіс щоб почистили - проблема та сама. На іншому телефоні теж поведінка аналогічна. Зараз телефон пролежав з підключеною зарядкою 10хв і ні одного відсотка не додалось, коли розвернув кабель сиало трохи заряджати. З іншими кабелями такої проблеми немає
- Олександр
Так на фото звичайний блок зарядний на 5v 2А. Для швидкої зарядки необхідний відповідний блок.
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Белый
Поганий кабель. "Швидка зарядка" тягне 10 Ват. Навітть 30 не виходить.
Представник постачальникаВолодимире, вітаємо!
Дякуємо, що обрали 3mk та поділилися своїм відгуком!
Даний кабель в робочому режимі витримує струм до 3А з напругою до 20В, та, відповідно, всі стандартні протоколи швидкої зарядки. При використанні зарядного пристрою та гаджету, що заряджається, необхідно впевнитися, що у них сумісні протоколи швидкої зарядки. Також, окремо звертаємо увагу, що для швидкої зарядки пристроїв бренду Xiaomi потрібен специфічний (нестандартний) кабель.
- Дарья А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Белый
Гарний кабель . Найкраще що змогла знайти за нормальну ціну!
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Белый
Кабель як кабель, більш товстий за штатний, штекери тактильно не пластикові, а гумові (як і сам дріт), швидка зарядка працює (на рахунок 60W не знаю, адже мій штатний зарядник Samsung видає лише 15W в швидкому режимі), передача даних на ПК теж відбувається, з приводу надйіності час покаже.
- Микита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Белый
Не знаю, чи працює PD, але Quick Charge не працює.
Комплектний Samsung блочок видає тільки повільну зарядку - Женя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Белый
Дійсно крутий кабель– швидкий заряд телефону, шнур хорошої якості, при згинанні не створюються заломи, виготовлений з приємного матеріалу.
- Єгор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Белый
Давно шукав дійсно класний кабель, бо це для мене вічна біль, на ринку просто куча абсолютно неякісних товарів, і це не залежить від цінового сегменту. І тут мені трапився цей, ціна хороша, про бренд чув від друга який в Польщі. Вирішив спробувати. Дуже приємний, якісний матеріал, не смердить, за майже місяць не забруднився зовсім, хоча тягав його в рюкзаку кожного дня, та й після численних згинань йому абсолютно всеодно. PD дійсно присутня, тут взагалі питань немає.
- Достоинства:
- приємний матеріал, швидка зарядка, нарешті нормальний продукт на ринку
- Недостатки:
- глянемо через пів року чи буде працювати