Отзывы покупателей о Дезодорант натуральный, Хлопок, ТМ COMEX 50 мл

Оценка пользователей 4.12/5
  • Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Якісний товар, натуральні складники, приємний аромат.

Достоинства:
    Натуральні інгредієнти
    Недостатки:

Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!

• Світлана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SeviStore

Трішки мені допомогає.Але треба прям феном сушити),щоб висох.

• Сніжана М***

Улюблений дезодорант

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

• Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Абсолютно не захищає від запаху поту, залишаючи шкіру вологою.
    Більше не замовлю.

Добрий день. Дезодорант натуральний. Можливо причина в тому, що раніше користувалися синтетичними засобами. Хімічні дезодоранти можуть негативно впливати на мікрофлору, порушувати фізіологічне потовиділення, блокувати пори. В такому випадку після відмови від таких засобів та при переході на натуральні дезодоранти, тимчасово може бути активація потовиділення та неприємного запаху. Зазвичай через короткий час природні функції шкіри відновляться і натуральний дезодорант буде виконувати свої функції.

• Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Хороший. Подразнення шкіри чи чогось такого не має.

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

• Гарагуля У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Нажаль не можу перевірити в дії цей дез. Аромат ну зовсім не мій. Обрала за відгуками. Я його бабусі подарувала. Каже норм.
    Дез з дуже стійким нав'язливим ароматом. Декілька разів намагалась його відмити.

Достоинства:
    стійкий аромат
    Недостатки:
    аромат який довго змивати

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Сприйняття ароматів індивідуальне у кожної людини. Зверніть увагу на дезодоранти з іншим ароматом Натуральний дезодорант Comex Зелений чай _ ссылка_ можливо, він сподобається Вам більше

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Нормальный дезодорант, шо не блокуе виділення поту, а лише тимчасово прибирає запах.

Достоинства:
    Не блокуе відділення поту, лише тільки запах.
    Недостатки:
    Не тривкий, години за 3...4, з'являється запах.

Добрий день. Дезодорант повністю натуральний. Натуральні складники не перешкоджають диханню шкіри. Завдяки своєму складові, дезодорант має бактерицидну дію, бореться з запахом поту та не блокує потові залози. Також в нашому дезодоранті не міститься алюмінію та інших хімічних складників, що використовується в хімічних антиперспірантах, які повністю перекривають потові залози. Варто зауважити, що функція потовиділення дуже важлива для людського організму; потові залози необхідні для регуляції температури тіла. На запах поту впливає багато факторів: їжа, гормональний стан, день циклу і тд. Дуже важливо дотримуватися рекомендацій з використання. Засіб необхідно наносити після душу на суху шкіру. Переконайтеся, що шкіра в зоні пахв суха та чиста без видимих пошкоджень. Одягатися радимо, після повного висихання дезодоранту.

• Евген Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Дезодорант класний і головне натуральні компоненти,дуже довго пахне і тримає чистоту.

Достоинства:
    Натуральний і довго пахне

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все подобається!

• Карина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!

• Наталья Б***

Очень нравится

Достоинства:
    Не дорого
    Недостатки:
    Бесплатная доставка в Розетке от 200 грн .

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!

• Анна

Зі своєю задачею справляє на 100%

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Захищає від поту добре. Пахне свіжістю, шкіра дихає

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді що Вам все сподобалось!

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Гарний склад, чудовий захист. Приємний аромат, запаху поту немає

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Можливо для підлітків і підійде. Але ж склад не дитячий.

добрий день. Дезодорант повністю натуральний та не містить в своєму складі хімічних складових. Натуральні складники не перешкоджають диханню шкіри. Завдяки своєму складові, дезодорант має бактерицидну дію, бореться з запахом поту та не блокує потові залози. Також в нашому дезодоранті не міститься алюмінію та інших хімічних складників, що використовується в хімічних антиперспірантах, які повністю перекривають потові залози. Варто зауважити, що функція потовиділення дуже важлива для людського організму; потові залози необхідні для регуляції температури тіла. Дуже важливо дотримуватися рекомендацій з використання. Засіб необхідно наносити після душу на суху шкіру. Спробуйте Натуральний дезодорант Comex Бамбук ссылка _ можливо, він сподобається більше

• Оксана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Не сподобався. Запах далекий від натурального (а як в принципі пахне бавовна?), дуже насичений, штучний. Купила на відпустку, на заміну своєму мінеральному, і скажу що після мінерального така хімія вже не заходить. Склад не розбирала, але по відчуттях якраз тягне на ті гроші, які коштує

Достоинства:
    Не знайшла
    Недостатки:
    Запах, відчуття

Добрий день. Дезодорант повністю натуральний. Сприйняття ароматів індивідуальне у кожної людини. Дуже важливо дотримуватися рекомендацій з використання. Засіб необхідно наносити після душу на суху шкіру. Переконайтеся, що шкіра в зоні пахв суха та чиста без видимих пошкоджень. Одягатися радимо, після повного висихання дезодоранту. Спробуйте Дезодорант натуральний "Бамбук" _ ссылкасподіваємось, він сподобається Вам більше

• Наталія

Классный запах, ненавязчивый

Достоинства:
    Запах, натуральный состав
    Недостатки:
    Нету

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді , що Вам все сподобалось!

• Кравченко Л***

Замовила перший раз,сподобався.

Недостатки:
    немає.