- Хмелюк В***Отзыв от покупателя. Продавец: Payparts. Цвет: Голубой
Катер добре зібраний, робочий, виглядає якісно.
- Недостатки:
- Питання до розетки і продавця - при видачі товару виявилось що оглянути і впевнитись в тому, що іграшка працює я не можу, а якщо виявиться що вона не робоча то мені треба писати продавцю через розеток
- Продавец Payparts
Віро, дякуємо Вам за замовлення!
Якщо, раптом, у Вас виникнуть запитання - напишіть нам через платформу Розетки і ми з Вами сконтактуємо!
- Дмитрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Payparts. Цвет: Голубой
Не работает зарядка, не заряжает аккумулятор. Не могу решить эту проблему
- Продавец Payparts
Доброго дня! Ви нам писали про це ще влітку і ми готові були його продіагностувати, щоб виявити в чому проблема та відремонтувати. Але Ви так і не надіслали нам.
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Payparts. Цвет: Белый
Доставили замовлення вчасно. Катер відповідав опису. Дитина іграшкою задоволена. Випробували в декількох озерах, працював відмінно. Особливо сподобалося, що закритий мотор і туди на намотуються водорості.
- Достоинства:
- Закритий мотор
- Недостатки:
- Відсутність заднього ходу.
- Продавец Payparts
Ірино, дуже вдячні Вам за відгук!
Нам важлива Ваша думка!
Нам приємно, що іграшка дитині сподобалася!
Всього доброго Вам бажаємо!
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Payparts. Цвет: Голубой
Дуже не задоволена цим продавцем
Я розумію може потрапитись товар який не буде працювати,як і трапилось зі мною,заряджаю акумулятор усю ніч він або не вмикається або на пару хвилин і все,хотіла повернути товар,замовляла через розетку,виявилось що це не розетка продавець,хоча в фільтрах я обирала розетку,сказали писати цьому продавцю і за три дні які я пишу мені ніхто не відповідає,дуже професійно з боку цього продавця,гарантія 14 днів,коли закінчиться я просто на вітер викину 2000 грн,дякую розетка за те що через вас я потрапила в таку ситуацію,я більше 5 років замовляла у вас і завжди через розетку,не розумію чому обирая вас в фільтрі мені потрапив інший продавець,не рекомендую у цього продавця щось брати- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Не працює катер,продавець не виходить потім на зʼязок