- Вікторія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Legendary Stuff
Супер шампунь і кондиціонер. Волосся дуже м'яке і живе.
- Софія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Legendary Stuff
Давно в мене не було такого ефекту після догляду. Скільки використовувала професійних засобів, ці - мене дійсно вразили приємно. У мене на волоссі ботокс, але як приємно знайти свої баночки, і радіти що не за всі гроші світу
- Достоинства:
- Хороший об'єм, додаткові подарунки до замовлення
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Legendary Stuff
Шампунь не сподобався взагалі.
- Продавец Legendary Stuff
Дуже дякую за ваш відгук! Нам прикро, що кератиновий шампунь від Luxliss не підійшов саме вам. Таке інколи трапляється — кератинові формули можуть здаватися «важкими» або недостатньо очищувати, якщо волосся має інші потреби. Наприклад, якщо волосся тонке, схильне швидко жирніти або не має пошкоджень, воно може реагувати не так, як очікується.
Ми б із радістю допомогли підібрати догляд, який ідеально підійде саме вашому типу волосся. Якщо підкажете кілька деталей — результат точно буде кращим
- Овчарук И***Отзыв от покупателя. Продавец: Legendary Stuff
Не понравилось,сушит кожу головы ,хотя ранее был очень классный продукт
Пользовалась много лет ,потом перестала ,сейчас решила снова купить и была разочарована в качестве товара- Достоинства:
- Продавец Legendary Stuff
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Шкода, що продукт цього разу вам не підійшов, адже раніше він вам подобався.
Хочемо звернути увагу, що з часом стан шкіри голови та волосся може змінюватися — гормональні фактори, сезонність, навіть зміна води чи доглядових звичок можуть впливати на те, як сприймається косметика.
Цей набір і надалі залишається одним із найбільш популярних у нашому магазині, багато клієнтів користуються ним регулярно і залишаються задоволеними. Тому дуже прикро, що у вашому випадку результат виявився іншим.
Ми будемо раді допомогти підібрати догляд, який максимально відповідатиме саме вашим теперішнім потребам. Ваш відгук для нас цінний — дякуємо!
- Євгенія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Legendary Stuff
Оперативна доставка, дякую!
Користуюсь цим брендом вже 4 роки, тільки позитивні відчуття, волоссю подобається - Наталья Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Legendary Stuff
Придбали вперше, не помітили різниці між дорогим і, наприклад, шампунем кондиціонером іншої більш дешевої фірми, яким користувались до...
- Недостатки:
- Очікування були більш, ніж результат
- Продавец Legendary Stuff
Добрий день! Дякую за відгук. Але Ви тільки отримали цей набір 15.06, тобто використали його 1 раз максимум. Потрібен час, хоча б декілька застосувань. Структура волосся вже частково змінилась і зараз буде тільки накопичувальний ефект. Його ніхто не рекламує ,як продукт із масмаркету "Вже після першого застосування....", але повірте -ефект Ви однозначно помітите, даний продукт замовляють повторно всі клієнти, тобто він виправдовує їх очікування, а у Вас очікувань було відразу багато, починаючи від деталей самих флаконів і тд.
- Ліана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Legendary Stuff
Гарна продукція!
- Достоинства:
- Зручні в використанні
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Legendary Stuff
Продавець дуже оперативно все надіслав! Рекомендую!
- Достоинства:
- Чудовий набір!