Отзывы покупателей о Термос Сила Sport Black 0.52 л (960663)

Оценка пользователей 3.2/5
  • Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Черный / Стальной

Протримався місяць і все, термос стає гарячим відразу як залила, через години дві вода вже тепла. Викинула гроші на вітер. Купила другого бренду, в двічі дешевше працює як треба. А цей тільки зовні гарний...

Достоинства:
    Гарний зовні.
    Недостатки:
    Термос на місяць від сили. Не рекомендую!

Доброго дня, дякуємо за зворотній зв’язок.
      Три можливі причини поломки термоса:
      Внутрішня колба втратила герметичність.
      Зовнішня колба втратила цілісність. Як і за першої поломки, складно визначити цю проблему, якщо вона візуально не видно. Однак якщо ви кидали термос, причому навіть на м'яке ліжко, то могла утворитися мікротріщина. Через неї вакуумний простір заповнився повітрям, що і спричинило втрату якості зберігати температуру.
      Протікання внутрішньої кришки.
      В будь якому разі це стається через неправильну експлуатацію.

• Іван Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Черный / Стальной

Не знаю в чому причина, перестав тримати тепло (стінки корпусу гріються).

Достоинства:
    Кип'яток тримав 12 годин.
    Недостатки:
    Перестав тримати кип'яток. В характеристиках вказують не вірне місце виготовлення. Насправді термос вироблений в Китаї.

Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок. Справа в тому, що до повномасштабного вторгнення товар вироблявся в Україні. Приносимо наші вибачення, що не прослідкували за тим, щоб відмітити зміну країни виробника. Ще раз дякуємо за зауваження!
      А щодо тримання кип'ятка можливо пошкодження стінок, чи кришки.

• Елена л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл. Цвет: Черный / Стальной

А мені не сподобався , протікає якщо в машині впаде

Достоинства:
    Металевий корпус
    Недостатки:
    Протікає

Доброго дня. Дякуємо за зворотній зв'язок. Нам прикро що так трапилося. В таких випадках звертайтесь до Сервісного центру Розетки.

• Ірина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Черный / Стальной

Хороший термос, довго тримає тепло.

Достоинства:
    Довго тримає тепло
    Недостатки:

Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Раді бути корисними!

• Михайло Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Черный / Стальной

Купив бо вироблений в Україні, а насправді країна походження товару КНР, як казав один любитель пострибати - "розвели как котят". Розчарований.

Достоинства:
    Як термос він свою справу робить, товар ок.
    Недостатки:
    Неточний опис.
  • Лариса К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл. Цвет: Черный / Стальной

Термос мені сподобався. Тепло тримає добре. В 21 годину залила окріп, в 7 годин ранку вода досить-таки гаряча. Не протікає. Трошки тепла кришка, але трошки. Зовні термос має дуже достойний вигляд.

Достоинства:
    Стильний минималізм, приємний на дотик, гарний дизайн, як на мене, добре тримає тепло.
    Недостатки:
    Не знайшла за добу використання.
    • Лариса К***

Два роки в користуванні. Працює без нарікань. Тепло тримає довго і не протікає. Став моїм улюбленим термосом за ці два роки:)

Доброго дня, Ларисо! Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що термос Сила Sport Black 0.75 л став вашим улюбленим за ці два роки. Ми раді, що він виправдав ваші очікування та надійно зберігає тепло, не завдаючи жодних незручностей. Сподіваємось, він і надалі буде радувати вас своєю якістю!