Отзывы покупателей о Двухсторонняя алюминиевая стремянка VIRASTAR GORA 2х2 (VDD022)

Оценка пользователей 4.27/5
  • Отзывы про товар продавца LADDESCA
  • Мирослав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LADDESCA

Чудова стрем'янка для дому та гаража. Головний плюс моделі 2х2 — вона мегакомпактна, у складеному вигляді майже не займає місця. Алюмінієвий профіль якісний, конструкція легка, але міцна й не гуляє під вагою. Те, що вона двостороння, значно спрощує роботу. Практичний вибір, рекомендую!

• Віталій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LADDESCA

Брав цю модель 2х2 для дрібних побутових завдань та гаража. Головний плюс — вона мегакомпактна, у складеному вигляді взагалі не займає місця. Конструкція з алюмінію, дуже легка, але при цьому міцна й не хитається під вагою. Те, що вона двостороння, значно спрощує роботу. Рекомендую!

• Лідія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LADDESCA

Купила цю стрем'янку для дому і дуже задоволена. Вона зовсім крихітна, займає мінімум місця в шафі. Дуже легка, я без зусиль переношу її однією рукою. Конструкція стійка, не хитається під ногами, а те, що вона двостороння — супер зручно для побутових справ. Рекомендую!

• Вікторія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LADDESCA

Купила цю стрем'янку для дому і дуже задоволена. Вона зовсім крихітна, займає мінімум місця в шафі. Дуже легка, я без зусиль переношу її однією рукою. Конструкція стійка, не хитається під ногами, а те, що вона двостороння - супер зручно для побутових справ. Рекомендую!

• Тимофій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LADDESCA

Брав цю стрем'янку для квартири, щоб не тягати велику драбину. Вона суперкомпактна, займає мінімум місця. Стоїть стійко, алюміній легкий, але міцний. Зручно, що двостороння — не треба постійно крутити її туди-сюди. Для побуту супер, рекомендую!

• Кіра Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LADDESCA

Дуже задоволена цією крихіткою! Вона неймовірно легка, тому переносити її з кімнати в кімнату зовсім не важко. Попри компактність, стоїть дуже впевнено і не хитається. Тепер дістати щось із верхніх полиць на кухні — не проблема. Складається миттєво, зберігаю просто за шафою. Рекомендую!

• Лев Б***

Практична зручна драбинка

Добрий день , Лев!
      Ми раді , що виріб нашого виробництва став Вам в пригоді , нехай служить довго та корисно.

• Тимофей С***

Свои деньги отрабатывает на все 100

Достоинства:
    Лёгкая, надёжная, компактная.

Добрий день , Тимофій. Ми раді , що ви залишились задоволеними !
      Нехай виріб слугує вам довго .

• Ігор Ц***

Все гаразд

Добрий день , Ігоре , дякуємо Вам за позитивний відгук .

• Віталій

не користуйтеся нею пока самостійно не доробити кріплення яке утримує її в розкритому положенні

Достоинства:
    1.2 кг ваги, як що здати на кольоровий метал можна відбити трохи грошей.
    Недостатки:
    максимальна вага при якій можна нею користуватися думаю 40-50кг, бо при моїх 90 при першому користуванні розійшлася.
    не розкривалась повністю а коли став на неї то розійшлася
  • Вадим М***

Прислали брак, не рівні ножки + не до кінця відкривається механізм, і це не помилка, на корпусі стоїть жирним маркером хрест, типу брак!

Недостатки:
    Брак
  • Ігор Г***
    Продавец: Rozetka

Я вважав що після першого негативного відгуку постачальник буде контролювати якість товарів які замовляють у нього. Нажаль дива не сталось. Дуже опасно використовувати таку тому що можна травмуватися. Я повернув.

Недостатки:
    Прийшов брак. Драбина не розкривається повністью