Отзывы покупателей о Алюминиевая односторонняя стремянка 5 ступеней VIRASTAR NOVA (VSN105)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Отзывы про товар продавца LADDESCA
  • Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LADDESCA

Дуже задоволена цією стрем'янкою! Купувала на 5 сходинок — для квартири це ідеальний варіант, легко дістаю до верхніх полиць та люстр. Вона легка, я без проблем переношу її сама, але водночас дуже стійка, не хитається. Сходинки не ковзають, майданчик надійний. Рекомендую!

• Кирил В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LADDESCA

Брав цю модель на 5 сходинок для побутових потреб та дрібного ремонту в квартирі. Висоти якраз вистачає, щоб комфортно працювати під стелею. Сама стрем'янка легка, алюмінієва, але стоїть стійко, не хитається. Сходинки та верхній майданчик надійні, не ковзають. Для дому — відмінний варіант!

• Лев Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LADDESCA

Брав цю стрем'янку на 5 сходинок для побутових потреб та ремонту. Оптимальна висота для квартири зі стандартними стелями. Конструкція з алюмінію, тому вона дуже легка, але водночас міцна й не люфтить під вагою. Сходинки рифлені, нога не ковзає. Надійний та якісний інструмент, рекомендую!

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LADDESCA

Брав цю модель на 5 сходинок для ремонту в квартирі. Для стандартної стелі висоти вистачає ідеально. Конструкція жорстка, алюмінієвий профіль якісний - під вагою нічого не прогинається і не люфтить. Сама стрем'янка легка, переносити та зберігати дуже зручно. Надійний інструмент.

• Дар'я Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LADDESCA

Купила цю стрем'янку для побутових справ і дуже задоволена. Вона легка, з алюмінію, тому я спокійно переношу її сама. 5 сходинок — ідеальна висота для квартири, щоб дістати до стелі чи верхніх полиць. Стоїть надійно, не ковзає і не хитається. Рекомендую!

• Євгенія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LADDESCA

Взяла цю стрем'янку для дому. Реально легка, спокійно переношу її сама. Зібрана добротно, не хитається під ногами, коли залізу нагору. П'яти сходинок якраз вистачає, щоб і штори зняти, і лампочку закрутити. Склала і за шафу сховала — дуже компактна. Хороша річ, задоволена.

• Лариса Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LADDESCA

Дуже задоволена покупкою! Стрем’янка неймовірно легка, я можу спокійно переносити її самостійно. Сходинки широкі та стійкі, почуваюся в безпеці навіть на самому верху. Складається компактно, тому за шафою її майже не помітно. Для домашніх потреб — просто ідеальний варіант!

• Данило К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LADDESCA

Взяв NOVA на 5 сходинок — конструкція монолітна, стоїть впевнено і не «гуляє» під моєю вагою. Алюміній легкий, але міцний, переносити однією рукою — не проблема. Висока ручка зверху додає впевненості на останній сходинці. Просто якісна річ без зайвих деталей.

• Олена С***

Неналежної якості .Після користування 2 днів розхиталась ніби в користуванні 2 роки.

Недостатки:
    Розхиталась за 2 дні.
  • Евгений И***

В целом доволен

Достоинства:
    Легкая, не выматывается (нет пластмассовых накладок на ступени - легко мыть)
    Недостатки:
    Тряпчаные растяжки между ножками, хотелось бы металлические

Доброго дня, Євгеній!
      Дякуємо за відгук та комфортного користування!