Отзывы покупателей о Полотенце махровое ARDESTO Air, аква, 70х140см, 100% хлопок

Оценка пользователей 3.56/5
  • Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размеры: 30x50 см

Я люблю продукцію Ardesto, бо зазвичай в них непогана якість, але ці рушники - одні з найгірших що я бачив за це життя, бо вологу зовсім не вбирають

Дякуємо за відгук! Нам дуже прикро, що рушники Ardesto не виправдали Ваших очікувань. Ми цінуємо Вашу довіру до нашої продукції, тому обов’язково врахуємо ваше зауваження. Також нові рушники можуть погано вбирати вологу через виробничу обробку, але після першого прання це зазвичай змінюється.

• Олена Ф***

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-серый. Размеры: 50x90 см

М'якенький

• Инесса С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый. Размеры: 30x50 см

Ну и полотенички"в стали в нагоді"!!!

• Ольга Я***

супер рушничок

• Юлия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-серый. Размеры: 30x50 см

Після прання- все гарно, вбирає вологу швидко

• Марта Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-серый. Размеры: 30x50 см

оптимальний для моїх потреб рушничок. м`який, пухкий приємний на дотик, після прання гірше не став і воду вбирає добре.

Достоинства:
    м`який, приємний, добре вбирає воду

• Аня М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размеры: 30x50 см

Розмір відповідає опису. Взяли як доповнення до подарунку. Але якість не дуже, тому на подарунок виглядає не дуже.. розмір відповідає опису

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість не дуже

Дякуємо за Ваш відгук! Ми візьмемо до уваги ваші зауваження, щоб зробити товар Ardesto краще

• Марина Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размеры: 30x50 см

Ужасное качество, больше на синтетику китайскую похоже. Не купила

Достоинства:
    Недостатки:
    Плохое качество
  • Дарія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-серый. Размеры: 50x90 см

Це повний відстій. Купила синій і сірий
    Вони линяють, було вже 2 прання - вони всі в катишках та ворсі. Коли прала другий раз, вклала ще один нормальний світлий рушник. Так от, весь вечір витратила на те, щоб відчистити той рушник від катишок, бо окрім як вручну вони ніяк не відходили. Не рекомендую нікому витрачати гроші і час на цю халепу. Краще взяти дорожче, але воно буде якісним.

• Тетяна О***

Все добре

Достоинства:
    Дуже м'яке
    Недостатки:
    Маленьке за розміром

Дякуємо за високу оцінку!

• Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размеры: 30x50 см

Відповідає заявленим характеристикам, задоволена покупкою

Достоинства:
    Якісний товар, після прання не стає жорстким
    Недостатки:

Дякуємо за високу оцінку і вибір бренду Ardesto!

• Дарія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размеры: 50x90 см

Це повний відстій. Купила синій і сірий

Вітаю! При виробництві рушники проходять етап сушіння на спеціальному обладнанні, після якого значна частина ворсу вибивається з махри, проте, на жаль, не повністю. В цілому, 1-3 прання в домашніх умовах зупиняє процес виділеня ворсу. Нам дуже прикро, що якість рушників не відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за коментар - обов'язково пропрацюємо цей недолік з виробником. Щодо линьки на світлий рушник, рекомендуємо дотримуватись правила розділення білизни по кольорам при пранні. Гарного і спокійного дня!

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый. Размеры: 70x140 см

М'який, ворс не лізе. Добре вбирає воду. Чудовий рушник.

Представник бренду

Дякуємо за вибір бренду Ardesto!

• Татьяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый. Размеры: 30x50 см

Не тягне на рушник, більше на якусь ганчірочку.
    Розмір при замовленні бачила, і те, що рушник маленький, могло б компенсуватися його якостями. але махра ну занадто тоненька, і він до того ще й дуже погано вбирає вологу

Достоинства:
    Приємний колір
    Недостатки:
    Тонкий, маленький, не вбирає вологу
      Представник бренду

Добрий день! Перед першим використанням рекомендуємо випрати рушник, тоді він вбиратимевологу.

• Татьяна Л***

Дивно читати рекомендації про прання перед першим використанням. Рушник - це предмет особистої гігієни, звісно ж, його перуть перед використанням. Але ні після першого прання, ні після другого чи третього чуда не сталось, і краще вбирати вологу виріб не почав

• Марина Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-серый. Размеры: 50x90 см

Рушник практично не махровий! Між рядками пустота!

Достоинства:
    Недостатки:
    Погана якість
      Представник бренду

Добрий день! Рушники Air мають фактуру смужки і виготовлені з натуальної високоочищеної бавовни, завдяки чому надзвичайно легкі і м'які на дотик, що може бути незвично для користувачів, які звикли до жорсткішої махри. Нам дуже прикро, що Вам не підійшов наш рушник. Спокійного дня!