- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: 5FOX. Цвет: Белый
Товар доставили быстро. Самим фильтром доволен, 10 розеток (сумарно 2,5кВт), есть 1 usb с быстрой зарядкой (18Вт).
Обратите внимание, что тип вилок универсальный (EU / UK / US).
Если включить обычую вилку c заземлением в виде пластинок по бокам - контакта заземления не будет. Надо чтобы вилка имела 3-тий палец заземления.- Достоинства:
- 2.5кВт, качественая сборка, быстрая usb зарядка 18Вт
- Недостатки:
- Пока нет
- Продавец 5FOX
Спасибо Вам за отзыв!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: AXX. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Очень осталась довольна как товаром так и продавцом!
Со мной связались мгновенно (хотя я оформляла заказ в нерабочее время), учли мое пожелание (попросила в воскресенье в почтомат отправить).
Спасибо вам!
Сам удлинитель то, что мне нужно было!
До этого был удлинитель от xiaomi на 6 розеток, его мне оказалось мало в этом расстояние между розетками больше, поэтому влазит полноценно все штекеры (в ксиоми одновременно можно было включить 3 из заявленых 6). Также на предыдущем дурацким образом стояла кнопка защиты, то есть когда подключаешь в умную розетку из-за защиты не включается на телефоне, нужно сначала включить на кнопке..
Здесь такого нет, все работает, я очень довольна, рекомендую и товар и продавца!- Продавец AXX
Ольго, вдячні за те, що знайшли час та залишили свій відгук. Думаю він буде корисним для інших покупців. Раді, що Вам сподобався товар та якість нашого обслуговування. Бажаємо приємного та тривалого користування!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: AXX. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Загалом хороший фільтр, якісний пластик, користуюся кілька місяців і все ок. Неякісні китайські зарядки важко засунути і ламаються ніжки. А в якісних зарядок все норм.
- Достоинства:
- Багатофункціональність, можливість заряджати багато пристроїв одночасно
- Недостатки:
- Трохи гудить, чути гул під час роботи
- Саша А***Отзыв от покупателя. Продавец: Strawberries Gadgets
Маю 4 таких, якби були погані, то не брав би) єдиние що короткі, але можна взяти подовжувач додатково
- Достоинства:
- Найбільший це форма, конектори паралельні, а ряди під кудом відносно один одного, через це без проблем можна використовувати майже будь-які блочки
- Недостатки:
- Тихо пищить коли працюють usb порти
- Продавец Strawberries Gadgets
Дякуєм за довіру
- Дима Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: AXX. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
В целом все норм. Первые впечатления хорошие. Покупкой доволен.
- Дарья М***Отзыв от покупателя. Продавец: 5FOX. Цвет: Белый
Суперське рішення у кого є купа девайсів, які треба тримати поряд і у мережі
- Достоинства:
- Влізли всі прилади для роботи)
- Недостатки:
- Поки немає
- Єлизавета Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: 5FOX. Цвет: Белый
Класний фільтр, розетки та всі розʼєми працюють відмінно, корпус не скрипить, дуже якісна збірка
- Достоинства:
- Багато розеток, якісна збірка
- Продавец 5FOX
Дякуємо Вам за відгук!
- Алексей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Працює, як передбачав. Швидке заряджання гаджетів, багато розеток.
Все добре. Можна купувати. - Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Бомба, дуже зручно коли пару моніторів, зарядки ітд
- Достоинства:
- USB-C, USB-A (швидка та інші для зарядки різного барахла) 10 Розеток без поворотів що дозволяє комфортно підключити будь які штекери і вони поміщаються а не заважають один одному.
- Недостатки:
- Недолік тільки один, постійне бажання прикупити ще декілька а звичайні викинути (а це негативно впливатиме на екологію:-)))
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Ледь чутно, але якщо ви чутливі до "електричного шуму", то майте на увазі що він тут присутній. А так, зручний фільтр.
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Назькочастотно шипить коли включений
- Саша А***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr. Doni. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Загалом довольний, ніяких перегрівань, або сторонніх звуків не помічав. Єдине, шкода, що немає версій з довшим кабелем. Також маю у володінні ідентичку можель від promate. Різниці майже немає, можливо трохи інакший пластик, але навіть не скажу у кого він кращий. За свою вартість чудове рішення, особливо враховуючи, що конкурентів у нього майже не має.
- Достоинства:
- Зручний, продуманий, хороша якість за свою ціну
- Недостатки:
- Немає версій з довгим кабелем
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Mr. Doni. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Приємно тримати в руках, на вигляд дуже якісно зроблений, добра якість пластику. Хотілося б, щоб був більше ніж один порт для швидкісної зарядки, але це вже будуьт і трохи інші гроші.
Також у цього ж продаця разом з цим фільтром замовляв 2 шнури ссылка, заряджав за допомогою фільтру і цього шнура свій телефон Самсунг М21, на швидкісній зарядці заряджається так само швидко, як на оригінальному шнурі та блоці живлення.
Продавець мені телефонував, оскількі на фотографії шнури ідуть з червоною полоскою, але їх в навності не було на момент замовлення, тому мене перепитали чи не проти я, що шнури будуть із золотистою полоскою, бо з червоною треба було ще почекати, я погодився.
Замовлення зробив приблизно о 12.00 годині четверга 08.12.22, у суботу 10.12.22 до обіду товар уже був на пошті.
Поки що все працює добре, рекомендую.- Достоинства:
- Кількість розеток, USB-портів, наявність вихідного Type-C.
- Недостатки:
- Не виявив, сподіваюсь, що і не виявлю.
- Ярослав Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Letter Market. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Не вказано в оголошені що вилка не під євро розетку, без перехідника не обійтися. Але продавець перехідник в комплекті присилає за таку ціну.
- Недостатки:
- не під Євро розетку
- Олексій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr. Doni. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
все працює відмінно.
- Достоинства:
- зручний. ще всіх функцій юсбі не перевірив. наразі все працює ..
- Недостатки:
- ціна
- Заряна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: X-mart. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Купила в грудні, в серпні здохли всі юсб-виходи
Не тримаються вилки в роз'ємах- Достоинства:
- Багато виходів
- Недостатки:
- Не тримаються вилки взагалі, навіть із заземленням від монітора і компа, а звичайна пласка вилка вищілкується весь час із роз'ємів.
- Игорь П***Отзыв от покупателя. Продавец: YOKKO. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Удлинитель по качеству норм. Но быстрая зарядка проработала только неделю и сдохла. Остальные USB A на 2А - работают
- Андрей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AXX. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Розетки работают нормально и удобный дизайн. USB порты как и ожидалось полная лажа. Быстрой зарядки нет на оранжевых портах. Жаль.
- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- USB порты
- АрсенійОтзыв от покупателя. Продавец: X-mart. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Прийшов сітковий фільтр з вилкою під Британські розетки.
- Достоинства:
- Доставлено швидко
- Недостатки:
- Не європейська вилка
- Турянчик Є***Отзыв от покупателя. Продавец: V S T. Цвет: Белый
Працює, але….
Пройшов місяць, всередині щось взірвалось і більше не заряджає портами швидкої зарядки .
Чи взяв би я ще раз цей подовжувач ? - ні- Достоинства:
- Величезна кількість розеток і портів зарядки
- Недостатки:
- Не довго пропрацювала швидка зарядка