Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Шампунь для раздраженной кожи головы - Salthouse Therapie 250ml (250ml) (1053531-1400066-2)

Оценка пользователей 4.33/5
  • Ірина І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Шампунь, норм. З своєю задачею справляється

Достоинства:
    По акції, супер!
    Недостатки:
    Не має
  • Тетяна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Давно хотіла придбати даний шампунь але вагалася через негативні відгуки. І добре що наважилася, бо шампунь густий ( економний у використанні), волосся після нього відчувається добре вимите, і дуууже мягке ( майже як моєї однорічної дівчинки). Давно вже не бачила після шампуню такого класного ефекту. Особисто мені підійшов, і впевнена що замовляти буду ще!)

• Ніна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Чудовий шампунь за такі гроші

• Володимир П***

Топ

• Надя Р***

Класний шампунь, добре пінится

• Юрій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Гавняний шампунь, волосся стає жирним уже після обіду, якщо вранці помив!!!

• Олена М***

Чудовий засіб

Достоинства:
    Добре вимиває волосся
    Недостатки:
    Відсутні
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Хороший шампунь, особливо за свою ціну

• Віталій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Дуже якісний, економний, густий гарно піниться. Лупи і сухості шкіри не викликає. Кращий за розрекламовані аналоги в магазинах.

Достоинства:
    Якість-ціна
    Недостатки:
    Якщо придбати гель для душу цієї ж марки, то відрізнити гель від шампуню трохи складно вони майже ідентичні, треба вчитуватись в напис.
  • Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Шампунь робить волосся м"яким, сильно піниться, має запах, що нагадує зубний порошок). Щодо ефекту, то після 2-х раз застосування стала менше зудіти шкіра голови, напевно від дає ефект.

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    не знайшла
  • Віктор М***

Рекомендую

Достоинства:
    Найкращий в порівнянні з вживаними раніше.Акцент-для жирного волосся та щоденне миття і буде вам щастя у вигляді красивого та здорового вигляду вашого волосся.
    Недостатки:
    Не виявив
  • Виктория М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Не оправдал ожиданий. Результат, как и у остальных шампуней - волосы жирные на второй день

Достоинства:
    Обычный шампунь
    Недостатки:
    Волосы так же жирнятся
  • Вита Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Хороший шампунь мені дуже сподобався після миття волосся дуже м'яке і не заплутається.

Достоинства:
    Буду замовляти
  • Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Хороший, нейтральний шампунь,трішки пахне ментолом, а на волоссях після миття не пахне. Піниться добре, як треба

Достоинства:
    Заспокоює, доглядає
    Недостатки:
    не виявили
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Брала для сина підлітка з жирним волоссям. Користувалась ним і сама.
    Сам по собі він приємний у користуванні- приємний м’ятний аромат, добре піниться і волосся після нього гарно виглядає, але лише на один день((( Можливо комусь підійде більше, але для нас він виявився не ефективним(

• Павел И***
    Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Обычный шампунь со своей задачей не справляется...цена завышена. Однако могу сказать перепробовал много шампуней от жирности притом дороже этого,но...результат нулевой от всех

Достоинства:
    Моет
    Недостатки:
    От жирности не помогает
  • Аліна Б***
    Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Найкращий шампунь у моєму житті. Єдиний, який зміг справитися з моєю жирною шкірою голови, ні один шампунь не міг дати такого результату. Якщо маєте жирний тип, миєте кожен день волосся – це точно для вас. Звісно, тут все індивідуально, але як людина, яка випробувала як мінімум 10 різних шампунів, які запевняли, що впораються з жирністю мого волосся, а на ділі – нічого. По волі випадку купила його в аптеці, лежачи у лікарні, і закохалася. Ще й запах що треба! Прекрасний.

Достоинства:
    Добре очищає.
    Гарний запах.
    Не коштує як три середньостатистичні зарплати.
    Просто приємний у використанні.
    Недостатки:
    Як і любий шампунь для жирного типу шкіри він буде сушити волосся по довжині,тому обов'язково,ОБОВ'ЯЗКОВО наносьте кондиціонер і маску за бажанням,інакше волосся сухим.Це не мінус, але як застереження