- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: AromaCrafters
Брала на подарок , доставка быстрая
- Продавец AromaCrafters
Наталя, дуже дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що вам сподобалася швидка доставка, і що ви обрали наш товар для подарунка. Надіємося, що він приніс радість одержувачу! Чекаємо на вас знову.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: AromaCrafters
Продавець зв'язався та відправив замовлення швидко. Брав на подарунок, свічка гарно пахне, проте при доставці зламалася кришечка, оскільки вона з крихкого матеріалу. Один з пробників ароматизаторів потік в пакетику.
- Достоинства:
- Аромат, продавець швидко відправив замовлення
- Недостатки:
- Пошкодилася кришка при доставці та витік ароматизатор
- Продавец AromaCrafters
Владислав, дякую за ваш відгук! Дуже приємно, що ви оцінили швидкість відправлення і сам аромат свічки. Щиро перепрошуємо за незручності з пошкодженнями під час доставки. Ми завжди стараємося максимально добре упаковувати замовлення, але іноді такі ситуації трапляються.
- Дана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AromaCrafters
Атмосфера Вайб Смак
Швидка доставка.
Гарно пахне, чудово горить)
Гарна упаковка, все надійно обмотано.
Додали милу відкритку-інструкцію з котиком та пробники інших смаків, дуже приємно- Продавец AromaCrafters
Дана, дякуємо за такий теплий і детальний відгук! Нам дуже приємно, що Ви оцінили аромат, якість свічки та нашу упаковку. Особливо раді, що відкритка та пробники подарували вам позитивні емоції. Завжди раді створювати для Вас затишок!
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: AromaCrafters
Свічка дуже якісна, добре горить, найголовніше - немає хімозності, різкості, комфортний ненав'язливий аромат
- Достоинства:
- Якісне оформлення, ненав'язливий аромат, наявність кришки
- Продавец AromaCrafters
Павло, дякуємо за Ваш відгук! Раді, що вам сподобалась якість свічки та її аромат. Ми завжди прагнемо створювати комфортні й натуральні аромати, які дарують затишок. Дякуємо, що обрали нас!
- Терещук Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AromaCrafters
Дуже гарна, ароматна свічка
Мені все сподобалось
Дуже дякую- Продавец AromaCrafters
Богдан, дякуємо Вам за теплі слова! Ми раді, що свічка принесла Вам задоволення своїм ароматом і якістю. Ваша підтримка надихає нас створювати ще більше таких моментів затишку. Дякуємо, що обираєте нас!
- Сергей Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: AromaCrafters
Відправа швидка. Все сподобалось.
- Продавец AromaCrafters
Сергій, дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що вам сподобалася швидкість доставки і що ви задовольнені в цілому. Бажаємо вам приємних моментів з нашими аромасвічками і чекаємо на ваше повернення!
- КирилоОтзыв от покупателя. Продавец: AromaCrafters
Виглядає стильно, запах приємний. Швидка відправка та гарний сервіс магазину!
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Продавец AromaCrafters
Кирило, дякуємо за Ваш чудовий відгук! Ми раді, що вам сподобався стильний вигляд і приємний аромат аромасвічки. Ще більше нас вражає, що ви високо оцінили швидку відправку та наш сервіс.
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: AromaCrafters
Дуже стильна свічка з приємним ненав'язливим ароматом. Відправка відбулась дуже швидко)
- Достоинства:
- Чудова ціна за таку відмінну якість
- Продавец AromaCrafters
Ірина, вдячні за ваш чудовий відгук! Ми раді, що вам сподобалась наша стильна свічка та ви відчули приємний ненав'язливий аромат. Ваші слова — найкращий відгук для нас.
Ще раз дякуємо за вибір наших товарів та за висловлену довіру. Швидка відправка — це один із наших пріоритетів, і ми раді, що ви отримали своє замовлення швидко:)